Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Benim yorumumda sadık ve dürüst kelimesini bulup getirin, nerde yazmışım. :) Benim yorumum sevgi, değer verme ve kaybetme korkusundan ibaret, tabi anlayana.

Benim yorumumda sadık ve dürüst kelimesini bulup getirin, nerde yazmışım. :) Benim yorumum sevgi, değer verme ve kaybetme korkusundan ibaret, tabi anlayana.
Adamin iyiki kaybetme korkusu varmış birde olmasaymis demekki oww....
Valla adamdan da konu sahibindende bir cacik olmaz. Sunu kabul edin artik. Tek tarafli yazmayın. Taktiiniz adamin sevmesine deger vermesine. Bu adam esini seviyor mu Allah askina. Bu adam da bildiğin se.rfsiz işte.

ben ona niye bakayım ne işim olur ikinci el adamla ben hiç evlenmedim ne yapayım bu adamı ben hevesli olsam saniyesinde cevap veririm karısı uğraşsın kocasıyla
Tabirin çok çirkin.Yazmadan önce bir düşünmek lazım.İkinci el?Evlenip ayrılan,sana göre "ikinci el" bir sürü kadın var burada;ben de dahil.Çok ayıp.

Ayrıca ne işim olur falan diye ne kendini ne buradaki kadınları kandırmaya çalışma.İşin olmadığı için mi kınası neden iptal oldu diye düğün salonlarıyla görüşmeye kalktın.İşin olmadığı için mi burada neden bardağı elinden düşürdüğünü sorguluyorsun.Kendisini karısını sosyal medyadan takip ediyorsun.Onunla ilgili konular açıyorsun.Ama işin olmaz.Evet.

Benim yorumum gayet açık ve netti. Hiç sağa sola çekilecek bir tarafı da yok. Adamın karakterine dair bir yorumumda yok.
Konu sahibi ve adamın eşini kıyasladım ben yorumumda. Eşini konu sahibinden daha çok seviyor, önemsiyor, hayatında olmasını istiyor, kaybetmekten korkuyor ki gidip, o kadınla evleniyor. Olay bu kadar basit. Kimin acınası bir halde olduğu da ortada. Hayırdır neyi kabullenemiyorsunuz asıl siz?

Tarafli yorumunuzu. Bir tutturmussunuz adam esini seviyor. Adam esine deger veriyor bla bla. Bu konuda ask sevgi kavramlarının esamesi bile okunamaz. O yüzden de başından beri tarafsiz yorum yapin tek amaciniz konu sahibini yagdirmak. Neden adamin karakterine laf yok konu sahibine güzel yazıyordunuz ama.
Konu sahibine asla hak vermiyorum bu olaydaki tek masum kisi eş.
Adamin da mutlu bir evliliği varmis gbi gözükmesi yaptıkları haysiyetsizlikleri örtmüyor .
Ama adami melek yaptiniz birden niyeyse.....
Esini seviyormus deger veriyormus kaybetmek istemiyormusmus... onun sevmelerini yesinler

:)))
Adamın karakteri ile ilgili nerede yorumum var, yorum yapmadan nasıl melek yapabilirim? :))))))))) Istediğiniz kadar çarpıtmaya çalışın yorumumu, benim yorumum net ve anlaşılır. Benim yorumum konu sahibi ve adamın eşinin kıyası üzerine. Evet adam eşini konu sahibinden çok seviyor, konu sahibi adamın gözünde bir hiç olduğu için evlenmemiş; ama karısı kıymetli, seviyor, kaybetmek istemiyor ve gidip, evleniyor. Ortadan ikiye de ayrılsanız, çatlasanız da ortada acınacak durumda olan adamın eşi değil, konu sahibi.

Son düzenleme:
Ben niye ortadan ikiye ayriliyorum ki☺. Iste bende diyorum ki objektif olun sadece kadina yagdirmayin. Evet birde adam esini cok seviyor cok deger veriyor haklisin. Inşallah sanada böyle cok seven bir adam denk gelir

Ben niye ortadan ikiye ayriliyorum ki☺. Iste bende diyorum ki objektif olun sadece kadina yagdirmayin. Evet birde adam esini cok seviyor cok deger veriyor haklisin. Inşallah sanada böyle cok seven bir adam denk gelir
Benim yorumum açık. Hala aklınca bana laf vuruyor adklhwsj
Sana ne istediğim kişiyle ilgili yorum yaparım, adamın karakteri ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Sana ne?
Evet, konu sahibinden çok seviyor ve daha fazla değer vermiş ki karısını tercih etmiş.
Ama yok adamın psikolojisi bozuk ondan karısını tercih etmiştir di mi ashklws
Ortada bir tercih edilme durumu varsa birinin diğerine göre kıymetinin daha fazla olduğu aşikardır. Ortada bir gerçeklik var ve kabullenemiyorsun, üstüne bir de bana laf vurmaya çalışıyorsun, bu da senin buradan bakınca ortadan çatladığını gösteriyor. Çatla. :)

Son düzenleme:
Cocuk gibi yorum yazmissiniz yahu. Iste diyorum ki konu sahibi ben değilim ben niye catliyorum☺. Adamin esine deger verdiğine sevdigine cok inanıyordunuz bende Allah sizede versin dedim, laf çarpmadim. Bu kadr sinire ne gerek var yorum yapıyoruz , simdi sinirden siz catlayacaksiniz

Asjlfagldhk
Çatlamasan bu kadar kez alıntı yapıp, yorumumu değiştirmeye uğraşmazdın. Sana yorumum doğru mu diye sorduğumu hatırlamıyorum. Baya baya sinirine dokunmuş ki müdahele etme ihtiyacına girmişsin. Hem de bir kere de değil yaptığın müdahele. Evet çatlamıyorsun askllasnl
Ben sen ilk alıntı yaptığında "evet" diyip, salladım başımdan, umrumda bile değildin; ama şu an senin sinirinle oynamak hoşuma gidiyor, daha da sinir etmek geliyor içimden. :)))
Benim girip profilimi bir incele bak bakayım sinirlenince nasıl biri oluyormuşum. :)
Ya da girme ben anlatayım. Ben kolayca sinir olan biri değilim ve sinirlenince itin bir tarafina sokuyorum genelde insanları.
Sinirini de sadece "yok yav asıl sen sinirlisin." diyerek kamufle edeceğini düşünebiliyorsun, tabi yersek adjlldafl oldu olacak çelik ayna falan deseydin, bir de bana çocuk gibi yorum yazmışsınız demişsin, bu seviyeye başka ne yazılır adkldsh
Edit: laf sokuyorsun demedim. AKLINCA laf sokuyorsun dedim. Daha dediğimi anlamıyorsun, sinir olsam anlar mısın orası da muamma. :)

Son düzenleme:
Sinirden ölmüşsunuz ama benim de haksiz yazılanlari böyle ortaya dökme gibi bir huyum var.
Terbiyesiz yazınca hakli olmuyorsun ki kendini dogru durust ifade edemedigin icin ; simdi olduğun gibi yalnızca terbiyesiz ve hadsiz oluyorsun
O methettigin gbi mutlu bir evlilik diliyorum sinir stresin kalmaz mutluluktan
Istedigini söyleyen istemedigini işitir

Aafklgafk
Bu sitede terbiyesizce yazdığım, hakaret ettiğim, o şekilde insanları itin bir tarafına soktuğum yorumları buyur, getir. Ben hiçbir zaman o şekilde haklı konuma geçmedim; ama tabi sen bunu tahayyül edemezsin; çünkü daha yazdıklarımı anlayamıyorsun.
Güzelim bütün siteyi sinir krizine sokan mandalinacığı sinir krizine sokan biriyim, sen beni sinir edebileceğini mi sanıyorsun. :) Ne bu savunman ne de o imojiler senin sinirini kapatabiliyor. Ama haklısın tek yapabildiğin savunma çelik ayna olunca, çaresizce ona sarılıyorsun. :))))
Huy olsa bir kere yazdın, iplenmeyince çeker giderdin; ama hayır basbaya sinirden çatladın, o yüzden on kere müdahele ettin ki ben yorum değiştireyim. :)) baktın olmuyor, AKLINCA laf sokmaya çalıştın.
Adam karısını konu sahibinden çok seviyor, değer veriyor, kaybetmek istemiyor ve gidip, evleniyor. Karısını tercih ediyor. Ve bu gerçek değişmeyecek. Çatla. :)))))

Üç yıla yakın her gün başkasıyla çıkarım diyen bir adamla çıkıyorsun
Canım bu ilişki değil
İlişki böyle olmaz
Adam senle takılmış sadecw
3 sene çekmicektin sen bunu
3 ayda evlenmesi zaten sen varkende eşi vardı büyük ihtimalle onun hayatında
Kahve bardağınıda düşürsün sanane artık
Böyle çapsız adamları sevmeyin ya

"Itin bir tarafina sokmak" cok terbiyeli bir tabir cidden
Mandalina kim tanımıyorum ve mandalinayi sinir kirizine sokmak gibi bir misyonum da yok malesef sizin gibi o yüzden sizi anlayamiyorum , belkide haklısınız
Dün de dediğim gibi iste bende diyorum ki bırakın insanları sinir krizine sokacagim diye uğraşmayi sonra soyledokleriniz tutarsiz kaliyor.Doğru yorumlayın.
Sonrada catladin patladın falan mahallivari söylemleriniz ortaya cikiveriyor , sizin gibi mandalina arkadaşımızı sinir krizine sokma misyonunu yüklenmiş bir ablamiza yakışmıyor

O niye çatlasın ya
Konu sahibi çatlar biri çatlıcaksa
Ki ortada çatlayacak bir durum yok
Adam çapkınsa her hafta bir kız götürürüm diyorsa eşinede yazık olmuş derim
Birinle evlenmek o kişiyi sevdiğini gösterebilir ama karekterde değişmez
Adam çapkınsa evlenincede aynı olur

Aynen bunu savunuyorum. Anlayan ne de guzel anlıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…