Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

K Khvekokusu20 evet konunun en başından beri onu anlattım zaten.Şöyle bir şey söyliyim ben bununla sevgili iken baktım bir kıza faceden mesaj yazmış yorum yapmış bende sen nasıl böyle birşeyi yaparsın dedim o sırada arabanın içindeydim bağırdım çıldırdım resmen sustu hiçbirşey demedi cvp ver dedim.Sonradan öğrendim o kız kuzeniymiş evde parti yapalım olur mu diye yorum yapmış kıza bana yarım saat boyunca arabada kim olduğunu söylemedi indir beni dedim indim sonra arabadan.Bir adam neden söylemez bu benim kuzenim kızım sen ne diyorsun diye

Kuzeninden de hoslaniyor ozaman

Iliskinde de burda yaptigin gibi, soylenilen hic bir seyi duymayip, çalıp çalıp söylüyorsan o yuzden susmus, bir sey dememistir adam..

Adamın psikolojisine bak neden söylemezsin bu kız kuzwnim diye.Onun haricinde birkaç kere yakaladım aldatmasını

Sen bu adama kafayi takmissin.
Seni tercih etmeyip baskasiyla evlendigi icin intikam atesiyle yaniyor gibisin.
Ille de karisina yazismalari gondericem diyorsun
Bir de adama toz kondurmuyorsun hala kötū karakter ozelliklerini bile yumusatarak sevimli hale getirip sözde adami kötülüyorsun.
Muzur çapkın vs.. nedir allah askina
Adam birlikte oldugunuz 3 yilda milyon kere aldatmis zaten.
Kendini neden esas kadin olarak göruyorsun ki cözemedim.

İnsan der bu kız kuzenim ya sakin olup aldatma yok falan derdi çok mu zor bu kız kuzenim demek adam zevk alıyor acı çektirmekten

Üç kere yakaladım bu sefer son yapmıycam diye diye üçünde de aynı hatayı yaptım en sondakinde sen adamı yıpratırsın yaşlandırdın beni dedim

Ya bunu mu takıon şaşkınlıktan düşmüştür sanane omdan amann

Kahvesini ictigi icin yutkunmustur neden kendinize yonelik bisi arama icindesiniz☺ anlasilan size gore eskimemis hala dusunup sorguladiginiza gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…