- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Valla çok zekice ama böyle nokta filan koyuyolar ya hani Ka.sar filan diye peynir çeşidi çok orjinal olmuş hala gülüyorum bide ciddi ciddi düşündümGeri dönüp konuya bakındım ne alaka peynir falan diye , yalnız değilsin
Geri dönüp konuya bakındım ne alaka peynir falan diye , yalnız değilsin
Peynir çeşidi ne demek diye mel Mel baktım ya labenim jeton uykusuzluktan 32 köşe filan olmuş
Şekerim valla 10 yıllık evliyim toplam 14 yıldır birlikteyiz adamın sıçtığı boku bilirim ama güvenmem yani , niye ona kendimden çok güveneyim ...Eşime 6 yıldır tanıyorum ve 1.5 senelik evliyim az çok tanıyorum artık neye ne tepki verebileceğini gayet iyi biliyorum ve bugüne kadar da yanlış yalan hiç birseyin görmediğim için rahatlıkla güvenebiliyorum
Geri dönüp konuya bakındım ne alaka peynir falan diye , yalnız değilsin
Size yetsin diye söylemiş zaten. Eşiniz kesinlikle güvenilir değil bu konuda. İş görüşmesi aşamasında da sizi ekarte etmiş. Eşinizin biraz beğenildiğini, tercih edildiğini hissetme ihtiyacı olmuş. Kendini deniyor bence.Gerekeni yapacağını biliyorum eminim çünkü uyumadan önce yarın iş yerine gel dedi bu yetti bana sizleri bilmiyorum
Yarın azcok anlarsınız kızın konuşmasından. Bu arada esinizle kız yaşıtlar mı. Yani ilk konu okuduğumda esiniz abisi gibi kız da cok genc sanmıştım. Ama yeni evlisiniz sanırım, esinize güveniyorsanız kız da esinize kafayı takmış olabilir. İnsallah böyledir de esinizden yana bir sıkıntı çıkmaz.Eşimde bana hak verdiği için üzerine gitmek istemedim hatta yarın iş yerine gelmemi o istedi
Şekerim valla 10 yıllık evliyim toplam 14 yıldır birlikteyiz adamın sıçtığı boku bilirim ama güvenmem yani , niye ona kendimden çok güveneyim ...
Olaya tek taraflı bakıyorsun , bence aşktan güvenden bilmem neden gözün bişey görmüyor , bak evli kaç kadın aynı şeyleri söylüyor sana ...
İnşallah senin düşündüğün gibidir ne diyeyim artık yani
Bilmiyorum ya kfam çok karıştı bana sabah olmaz herhalde. Yarın gidip o kızı rezil edecem herşeyi ogrnecemSize yetsin diye söylemiş zaten. Eşiniz kesinlikle güvenilir değil bu konuda. İş görüşmesi aşamasında da sizi ekarte etmiş. Eşinizin biraz beğenildiğini, tercih edildiğini hissetme ihtiyacı olmuş. Kendini deniyor bence.
Ayyyy neler yazıyorum ben. Tamam burada duruyorum. Ama size GÜVEN konusunu bi kez daha gözden geçirmenizi öneriyorum
Benim şahsi düşüncem eger esiniz buna yüz vermiş olsa , gecenin o saati mesaj atma cesaretini eleştirdiya herkes Esiniz onu terslediginde sizin yanınızda olduğunu anladığını belli etmezdi kadın . Yanı Esin’den ışık görse , senin yanında olduğunu anladıktan sonra çaktırmaz kusura bakma rahatsız ettim vs. der gecistirirdi. Karin yaninda falan o topa girmezdi . Demekki eşinizden pek ışık alamamış . Bakın hiç bir zaman emin olmadan yargılamayın eşinizi veya başkasını . Eşinize güveniyorsaniz yanından olun onsuz hareket etmeyin kıza da bulaşıp kalitenizi sarsmayin. Eşiniz gereken cevabı vermiş. Bundan sonra binan benzer biseyler olursa şüphe etmekte haklisiniz derim . Suanlik Ben eşinizde hata görmedim .Gerekeni yapacağını biliyorum eminim çünkü uyumadan önce yarın iş yerine gel dedi bu yetti bana sizleri bilmiyorum
Benim evliliğimi bozacak peynir çeşidinin ailesini düşünmekte ne bileyim eşinizi anlayamadm
Eşimden büyük eşim 26 yaşında kız 33 yaşındaymış. Yarın gidip herşeyi öğrenicem artık nasıl sabah olacaksa banaYarın azcok anlarsınız kızın konuşmasından. Bu arada esinizle kız yaşıtlar mı. Yani ilk konu okuduğumda esiniz abisi gibi kız da cok genc sanmıştım. Ama yeni evlisiniz sanırım, esinize güveniyorsanız kız da esinize kafayı takmış olabilir. İnsallah böyledir de esinizden yana bir sıkıntı çıkmaz.
şaşkınim esinizin başına böyle bir olay gelse durup karşıdan sadece takip edebilir misiniz gerçektenSiz niye kızla muhatap oluyorsunuz ki? Bu işi çözmesi gereken kişi eşiniz. Nasıl çözeceğine ya da çözüp çözmeyeceğine göre de eşinize olan güveninizi pekiştirir ya da sorgularsınız.
Bende öyle düşünüyorum ve esim uyumadan önce yarın iş yerine gelmemi söyledi kızla sen konuş diye bence eşimden yana bisey yoktur diye düşünüyorumBenim şahsi düşüncem eger esiniz buna yüz vermiş olsa , gecenin o saati mesaj atma cesaretini eleştirdiya herkes Esiniz onu terslediginde sizin yanınızda olduğunu anladığını belli etmezdi kadın . Yanı Esin’den ışık görse , senin yanında olduğunu anladıktan sonra çaktırmaz kusura bakma rahatsız ettim vs. der gecistirirdi. Karin yaninda falan o topa girmezdi . Demekki eşinizden pek ışık alamamış . Bakın hiç bir zaman emin olmadan yargılamayın eşinizi veya başkasını . Eşinize güveniyorsaniz yanından olun onsuz hareket etmeyin kıza da bulaşıp kalitenizi sarsmayin. Eşiniz gereken cevabı vermiş. Bundan sonra binan benzer biseyler olursa şüphe etmekte haklisiniz derim . Suanlik Ben eşinizde hata görmedim .
Ne yazdınKiza şuan mesaj çektim
Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için.
Odasına hasta bırakmadığı için demiş olabilir mi acaba
Ay on dakika peynir çeşidi ne diye düşündüm allah iyiliğinizi versin
Aralarında bisey olsa eşim onu tersledin de pardon kusura bakmayın deyip konuyu kapatırdı bence4 gunluk isverenime sen demem icin aramizda ciddi bir samimiyetin olmasi lazim.. K.bakma da bacim esin de az degilmis o zaman yani. Kizin bu samimiyeti kendi kendine kurdugunu burdaki uyelerin hepsi toplasip soyleseler bana yine de yemem ben bunu.
Kizin ise girdiginden haberin yok. Kiz gece yarisi esine mesaj atabiliyor. Ustelik senli benli. Bir de gelen mesajdan sabahtan beri konusuyoruz anlami cikiyor. Ve sen hala esine cok guveniyorsun. Israrla sadece kizi kotuleyip onun ustune oynuyorsun. Enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?