bende de var malesef. 5 yıldır gözlük takıyorum.en başta 0.75 miyop ve 0.25 astigmat vardı.gözlük taktıkça astigmat geçti ama miyop ilerledi şu an 3.50 oldu.gözlük takmak gözü tembelleştiriyor daha da ilerliyor.lazer yaptırmayı düşündüm ama 21-22 yaşından önce önermiyorlarmış çok rahatsız ediyor gözlük yüzümde bi ağırlık var resmen lens kullanmak istiyorum ama çekiniyorum da napıcam bilmiyorum
bende de miyop astigmat ikisi bir arada ve senin dereceler bana göre gayet iyi çünkü benim dereceler çok yüksek ben her ikisini de ayrı ayrı kullanma yerine tek lens kullanıyorum ve zaten lensim de hem miyop hem de astigmata göre ayarlı diğer türlü zaten gözlüktü lensti zor yani lensle ilgilenen doktorunun da aslında bunu yapması gerekirdi madem lens kullanıyorsun sen bu konu da uyar rica da bulun istersen çünkü bu türlü çok rahat yani ayrı ayrı lens ve gçzlüğe gerek yok
gözlük kullanmak istemediğim için lens kullanıyorum..gözlük burnumda iz yapıyor ve kullanamıyorum uzun süreli..gözlüğü de akşam eve gidince takıyorum rahat etmek için..uzun süreli kullanımda batma yapıyor..halbuki optikçi haftalık demişti ama inanasım gelmiyor akşamında daha başlıyor batmaya...
lens için doktora gidip muayene olupta mı aldın canım peki ? ben de 3 yıl felan oldu lens kullanıyorum miyop-astigmat bir arada ama bir problem yok
benim sağ gözüm 1.25 ,sol gözüm 0.50 astigmat.0.75 miyop var her iki gözde.sol gözüm bariz daha iyi görüyor sağ gözüm çok bulanık.gözlüksüz tv izleyemiyorum,bilgisayar kullanamıyorum.ve ciddi baş ağrısı çekiyorum.özellikle gözlük takmayınca.doktor bilgisayarın sürekli kullanımı numarayı hızla ilerletir demişti.ben de işim gereği hep bilgisayar başındayım.günbegün ilerliyor.ne olacak bilmiyorumç ameliyat astigmat için varmıdır,sonuçları nedir hiçbir fikrim yok.kötü ya böyle.astigmat yoruyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?