Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Bende sıraya gireyim.
29.03.1989
13.30 civari
Kırıkkale

Merhaba benim rica etsem benim içinde bakar mısınız :) 15.06.1992 Denizli sabah 10-11 arasında doğmuşum
Yükselen burcunuz Aslan, Güneş ve Venüs İkizler burcunda, Ay tam zıt burç Yay burcunda. Ay anneyi temsil eder anneniz neşeli, eğlenceli yolculukları seven biri gibi görünüyor sizde kolay kolay keyifsiz olan birisi degilsiniz üzgünlük umutsuzluk vs size kolay kolay uğramaz. Güneş ve Venüs İkizler de siz araştırmayı bilgi öğrenmeyi seversiniz meraklısınız. Sizde bilgiyi yargılamak yoktur yani bilgi bilgidir kitaptan okudugnuzda bilgidir bi yerde dedikodu olarak duydugunuzda. Bu maalesef İkizler'in anlamlandıramadığı insanların tepkisidir. İnsanlar bi bilgiye dedikodu kötü gibi yargılarda bulunurken siz buna çok anlam veremezsiniz. İkizler yönetici gezegeni Merkür'de Yengeç'te öğrenmeyi kendinizi korumak güvenlik altına almak icin yapma eğiliminiz fazla. Yengeç tehlikeden korkar ve kendini koruyacak kabuğu vardır. Sizde gizli bilgilere ulaşma istedigi yogun. Özellikle Güneş Venüs ve Ay 'ı anlatmamın sebebi şu an Satürn transiti Tam olarak sizin Ay Güneş ve Venüs'ü etkileyecek. Yani şu aralar normalde hissetmediğiniz kadar duygusal açıdan baskı altında kendinizi cendereye sıkışmış hissi baslamış olabilir yaklasık bir ay demeyeyim de 2 3 haftadır olabilir ki bu etki daha sürecek bir süre daha. Özgüveniniz sarsılmış olabilir beğeni zevklerinizde bi duraksama belki ilişkilerinizde aniden oluşmuş sıkıntılar olabilir. Ama geçecek elbetteki. Genel itibariyle sarsıcı zorlayıcı baska bir etki olarak eğer doğum saatiniz yaklasık olarak dediginiz aralıktaysa 2008 den beri ilişkiler aşk konularında dönüşümden geçiyorsun. Bu çok uzun vadeli bir dönüşüm belki hep genelde biraz karanlık tarafı olan kişilere çekiliyor olabilirsin. Ama bunlarda senin için dersler. 2012-2014 süreci özellikle evle işle ilgili konularda seni zorlamış. Daha çok evde kendini cenderede hissetmiş olabilirsin o transit etkisi daha devam ediyor olabilir ama 2018 de aşk ilişkiler alanı senin derslerin olmaya baslayacak.Mars Boğa hareket tarzın oldukça sakin güclü ama yavaş. Seni kolay sinirlendirip harekete geçiremezler ama geçersende kötü olur karşındakiler icin :) Jupiter Başak titizlik huyun var en kücük seyi büyütebilirsin. Ama Jüpiter ile Mars arasında olumlu ücgen açı var. Sporu hayatından eksik etme derim. Güçlü bir vücudun olmalı sporla destekle. Evde olabilir spor salonunda olabilir hem bu ara olan o satürn sürecinin olumsuz etkilerini de hafifletir. Sadece spor değilde hatta seni mutlu edecek aktivitelere katıl ama durağan olmasın hareket edebileceğin tarzda olan.

Merhaba rica etsem benim haritamı da yorumlayabilirmisiniz. 07.05.1988 sabah 05.47 istanbul. Bu arada iş arıyorum.İş bulma açısından şanslı zamanlarım var mı.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şimdi sıra sizin haritada en kısa zamanda bakacağım.

Yüreğine sağlık çok teşekkür ederim :)

Merhaba rica etsem benim haritamı da yorumlayabilirmisiniz. 07.05.1988 sabah 05.47 istanbul. Bu arada iş arıyorum.İş bulma açısından şanslı zamanlarım var mı.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Güneş Jupiter Boğa burcunda ve kavuşum halinde ve Yükselen burcunuzda Boğa normalde böyle bir yerleşime kilolu olma ihtimali diyebilirim. Boğa iştahı keyfi pahalı zevk için alınaneşyaları simgeler. Güneş-Jüpiter konumu kişiyi şanslı olduguna işaret özellikle Baba ile ilişkiniz iyi gibi. Keyiflisiniz hayattan zevk almasını biliyorsunuz fakat dedigim gibi kilo obezite riski verebilir. Ama bu kavuşuma Mars karesi ve Pluto karşıtlığı eşlik ediyor. Bu T kare açısı sizin gruplar arkadaş çevresi ilişkiler alanında zorlanmanıza sebep oluyor olmalı. Özellikle arkadaş çevresi ve ilişkilerle ile ilgili problemler 2012-2015 sürecinde sizi zorlamış ama ilişki anlamında belki evlilikten dönme yaşamış olabilir ya da evliliğe imza atmış olabilirsiniz. İşle ilgili Mc yani meslek kariyer noktanız Oğlak burcunda. Sizin ise Oğlak burcunda Satürn'nünüz var. 2018 yılı başlarında satürn döngünüzü yaşayacaksınız. Bu döngüde taşlar yerine oturacak. Meslek edinmeyle ilgili daha kararlı tutarlı adımlar atacaksınız diyebilirim. Zor süreçtir satürn döngüsü insan hayatında siz ev-iş konularında şöyle bir sarsılacaksınız. Ama şunu diyebilirim iş ile ilgili bu hazırlık evrenizde edinebildiginiz kadar bilgi edinin araştırın. Özellikle kurumsal tarihi olan firmalar iş yerleri sizin icin uygun. Oğlak tarihtir antika eski olanı sever köklü kurumlar he zaman iyidir . Ay burcunuz Oğlak bu arada annenizle ilgili olarak annenizin anlıyorsunuz kurallarını mantıklı buluyorsunuz ama ondan duygusal anlamda yakınlık görmemişsiniz diyebilirim. Bu bir sorundur ama size çok şey katmış siz onun kurallarıyla yaşıyorsunuz diyebilirim. Ama o kurallar size duvarlar örmüşse hayatın zevklerinden mahrum kalmanıza sebep oluyorsa yıkıp yenisini kurmakta elinizde. Satürn döngüsü size bunu gösterecek. Kendi kurdugunuz hapishanenin ismi Annenizin kuralları olmamalı. Venüs Merkür İkizler araştırma bilgi edinme önemli. Siz bilgi sahibi sohbet edebileceğiniz ve aynı zamanda duygusal derinligi olabilecek kişilerden hoşlanıyorsunuz. Biraz bilinmez esrarengiz olmalı ama sohbet edip hertür bilgiyi de paylaşabilmelisiniz. Kültürlü olması önemli özellik.Yalnız Chiron Venüs'le kavuşumda. Aslında Venüs'yen konularında bilgeliğiniz var biliyorsunuz iletişimi ilişki kurma şekillerini ama farkında degilsiniz. Önümüzdeki senenin ikinci yarısında o derinlerde sakladıgınız yaranız açığa çıkacak diyebilirim dersler almaya çalışın basınıza gelen iyi kötü herseyi takdir-i ilahide sizdeki potansiyellerin açığa çıkması icin oldugunu bilin önümüzdeki sene bu dediklerimi hatırlayın basınıza ne gelirse gelsin. Tüm olaylar yazılıdır değişmez ama tepkilerimiz olayı karşılama şeklimiz bize aittir. Merak etmeyin bu bi kayıp vs gördüm anlamında degil sadece içsel açıdan çok değişim yaşayacaksınız.

11 Eylül 1996 Sakarya gece 3-5 arası doğdum

Rica etsem bana da bakar mısınız 10.02.1990 Gaziantep şimdiden teşekkür ederim

Merhaba.. öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Rica etsem benimde yıldız haritama bakarmısınız? Bu seneki Burç yorumlarıma bakınca moralim bozuldu. Yıldız haritamda daha net şeyler bulacağımı zannediyorum. Eşimle biraz sorunlarımız var ve ben hayatımın nasıl geçeceğini merak ediyorum. Hiç istemesemde evliliğim sonlanabilir ve bu beni çok üzüyor. 03 mart 1975 istanbul doğumluyum. Doğum saatim 13.15.. Şimdiden teşekkür ederim.. sevgilerimle

Banada bakabılırmısınz

16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki

Çok sınır bir çizgide sizin Yükselen burcunuz 0 dereceyle Yay burcu. Bu şu anlama geliyor 2015 den beri ilişkiler kendiniz dış görünüşünüz hayattaki duruşunuz sağlığınız kendinizi ifade etme şekliniz gibi konularda sınavlardan geçiyorsunuz. Yükselen burçtan geçen Satürn transti köşe evden ve haritanın başlangıç noktasından geçtigi icin sarsıcı etkilere sahiptir. Kişiyi depresif özgür olmadığı hissi, üzüntü ruh haline çabuk bürünme gibi ruh halleri verebilir. Ama asıl önemli nokta Satürn haritanızın inşası için bir başlangıç noktası yaptı şimdi siz kendiniz görüşünüz insanlara kendinizi gösterme şekliniz konularında bazı sınavlardan geçirip bu alanı sağlamlaştırmaya çalışacak. Belki bir spora başladınız veya bedeninizi zorlayacak aktivitelere yöneldiniz bu dönemde. Kendinizi geliştirecek şeyler önemli olmaya başladı bu dönemde ki olmalı da. Bu önündeki nerdeyse 33 senelik bir döngünün başlangıç zamanı. Her evden geçtikçe sizi başka alanlara dikkatinizi vereceksiniz. Haritanızda Güneş Kova burcunda özgün marjinal bir yapınız var özellikle iletişim tarzınız öğrenme biçiminiz kardeslerinizle yakın akrabalarla ilişkileriniz konusunda. Satürn ve Merkür'de bu evde öğrenmek ve öğretmek önemli bunu da sıradışı yollarla yapıyorsunuz. Haritada Venüs Mars 2. evinizde Venüs beğenileriniz para ile olan ilişkinizi anlatır siz o konularda klasiksiniz sağlamcı yaklasımınız var. Mars da bu evde ve iyi olduğu bir burçta 2. evinizde para maddiyat yetenekler evinde. Para kazanmak icin mücadele edersiniz ve yokluk psikolojisi var alt planda. Oğlak burcu önce yokluk hisseder ve bunun icin mücadeleye başlar. Belki siz kücüklüğünüzde maddiyat parayla ilgili bakış açınız bu şekilde olmuş olabilir ama sağlam kazançlar elde edebilirsiniz lakin o evde bir Neptün faktörü ve Uranüs var ani para kayıpları ve aldanmaya karşı dikkatli olun. Para konusunda çok riskli yatırımlardan güven vermeyen insan ya da adımlardan uzak durun derim. Akıl ve mantık zaten önemli sizin için ama ekstra dikkatli olun bu yerleşimde. Ay Yengeç burcunda normalde her ne kadar Güneş Kova ben özgür kızım desenizde Ay Yengeç'te anneniz ya da duygularınız ne özgür kızı kır dizini otur evinde annenin dizinin dibinde diyor :) Ay Yengeç'te duygusal hassas kırılgan bir duygusal yapıya sahipsinizdir. Anne ya da hayatınızdaki kadın figürü ile olan ilişkiniz oldukça bağlayıcıdır. Kendinizi korunmaya ihtiyaç duyan bir yapıda kabuğunuza güvenip dış dünyaya asıl duygularınızı kapatabilirsiniz. Tabiki Ay burcu kişinin duygu dünyasını anlatır Güneş ise özünü parladığı yeri dolayısıyla siz ile duygularınız arasında bu sekilde bir fark var. Ay'ın 8. evde olması hayatınızda sık sık duygusal krizler yaşadıgınız anların oldugunu gösteriyor veya anneniz ile ilgili konularda. Bu krizler sizi oldukça dönüştürmüş veya dönüştürüyor. Eş adayı ile ilgili olarak yakın çevrenizden biri olabilir iletişim halinde olduğunuz. Eş veya partner icin Güneş Mars Juno ve 7. eve bakılır temelde. Buna göre siz asla standart olmayan marjinal diyebileceğimiz farklı güçlü güven veren bilgili iletişim kurabileceğiniz ve aynı zamanda romantik yanlarıda olan birisi olmalı diye söyleyebilirim. Jupiter burcunuz Başak ve tam kariyer noktasınızla kavuşumda mesleki yaşantıda şanslı diyebileceğim bir konum. Başak burcu meslekler uygun ve yöneticisi de Kova da oldugu icin bu meslekleri sıradışı yollarla yapıyor olabilme durumunuz uygundur. Başak sağlık yazım hizmet sektörü gibi alanları temsil eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…