Size özelden yazdım canim :)
Sirada sizinki var gunduz bak aya calisacagim.Merhaba benim rica etsem benim içinde bakar mısınız :) 15.06.1992 Denizli sabah 10-11 arasında doğmuşum
Teşekkür ederim şimdiden :)Sirada sizinki var gunduz bak aya calisacagim.
Yükselen burcunuz Aslan, Güneş ve Venüs İkizler burcunda, Ay tam zıt burç Yay burcunda. Ay anneyi temsil eder anneniz neşeli, eğlenceli yolculukları seven biri gibi görünüyor sizde kolay kolay keyifsiz olan birisi degilsiniz üzgünlük umutsuzluk vs size kolay kolay uğramaz. Güneş ve Venüs İkizler de siz araştırmayı bilgi öğrenmeyi seversiniz meraklısınız. Sizde bilgiyi yargılamak yoktur yani bilgi bilgidir kitaptan okudugnuzda bilgidir bi yerde dedikodu olarak duydugunuzda. Bu maalesef İkizler'in anlamlandıramadığı insanların tepkisidir. İnsanlar bi bilgiye dedikodu kötü gibi yargılarda bulunurken siz buna çok anlam veremezsiniz. İkizler yönetici gezegeni Merkür'de Yengeç'te öğrenmeyi kendinizi korumak güvenlik altına almak icin yapma eğiliminiz fazla. Yengeç tehlikeden korkar ve kendini koruyacak kabuğu vardır. Sizde gizli bilgilere ulaşma istedigi yogun. Özellikle Güneş Venüs ve Ay 'ı anlatmamın sebebi şu an Satürn transiti Tam olarak sizin Ay Güneş ve Venüs'ü etkileyecek. Yani şu aralar normalde hissetmediğiniz kadar duygusal açıdan baskı altında kendinizi cendereye sıkışmış hissi baslamış olabilir yaklasık bir ay demeyeyim de 2 3 haftadır olabilir ki bu etki daha sürecek bir süre daha. Özgüveniniz sarsılmış olabilir beğeni zevklerinizde bi duraksama belki ilişkilerinizde aniden oluşmuş sıkıntılar olabilir. Ama geçecek elbetteki. Genel itibariyle sarsıcı zorlayıcı baska bir etki olarak eğer doğum saatiniz yaklasık olarak dediginiz aralıktaysa 2008 den beri ilişkiler aşk konularında dönüşümden geçiyorsun. Bu çok uzun vadeli bir dönüşüm belki hep genelde biraz karanlık tarafı olan kişilere çekiliyor olabilirsin. Ama bunlarda senin için dersler. 2012-2014 süreci özellikle evle işle ilgili konularda seni zorlamış. Daha çok evde kendini cenderede hissetmiş olabilirsin o transit etkisi daha devam ediyor olabilir ama 2018 de aşk ilişkiler alanı senin derslerin olmaya baslayacak.Mars Boğa hareket tarzın oldukça sakin güclü ama yavaş. Seni kolay sinirlendirip harekete geçiremezler ama geçersende kötü olur karşındakiler icin :) Jupiter Başak titizlik huyun var en kücük seyi büyütebilirsin. Ama Jüpiter ile Mars arasında olumlu ücgen açı var. Sporu hayatından eksik etme derim. Güçlü bir vücudun olmalı sporla destekle. Evde olabilir spor salonunda olabilir hem bu ara olan o satürn sürecinin olumsuz etkilerini de hafifletir. Sadece spor değilde hatta seni mutlu edecek aktivitelere katıl ama durağan olmasın hareket edebileceğin tarzda olan.Merhaba benim rica etsem benim içinde bakar mısınız :) 15.06.1992 Denizli sabah 10-11 arasında doğmuşum
Şimdi sıra sizin haritada en kısa zamanda bakacağım.Merhaba rica etsem benim haritamı da yorumlayabilirmisiniz. 07.05.1988 sabah 05.47 istanbul. Bu arada iş arıyorum.İş bulma açısından şanslı zamanlarım var mı.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yüreğine sağlık çok teşekkür ederim :)Yükselen burcunuz Aslan, Güneş ve Venüs İkizler burcunda, Ay tam zıt burç Yay burcunda. Ay anneyi temsil eder anneniz neşeli, eğlenceli yolculukları seven biri gibi görünüyor sizde kolay kolay keyifsiz olan birisi degilsiniz üzgünlük umutsuzluk vs size kolay kolay uğramaz. Güneş ve Venüs İkizler de siz araştırmayı bilgi öğrenmeyi seversiniz meraklısınız. Sizde bilgiyi yargılamak yoktur yani bilgi bilgidir kitaptan okudugnuzda bilgidir bi yerde dedikodu olarak duydugunuzda. Bu maalesef İkizler'in anlamlandıramadığı insanların tepkisidir. İnsanlar bi bilgiye dedikodu kötü gibi yargılarda bulunurken siz buna çok anlam veremezsiniz. İkizler yönetici gezegeni Merkür'de Yengeç'te öğrenmeyi kendinizi korumak güvenlik altına almak icin yapma eğiliminiz fazla. Yengeç tehlikeden korkar ve kendini koruyacak kabuğu vardır. Sizde gizli bilgilere ulaşma istedigi yogun. Özellikle Güneş Venüs ve Ay 'ı anlatmamın sebebi şu an Satürn transiti Tam olarak sizin Ay Güneş ve Venüs'ü etkileyecek. Yani şu aralar normalde hissetmediğiniz kadar duygusal açıdan baskı altında kendinizi cendereye sıkışmış hissi baslamış olabilir yaklasık bir ay demeyeyim de 2 3 haftadır olabilir ki bu etki daha sürecek bir süre daha. Özgüveniniz sarsılmış olabilir beğeni zevklerinizde bi duraksama belki ilişkilerinizde aniden oluşmuş sıkıntılar olabilir. Ama geçecek elbetteki. Genel itibariyle sarsıcı zorlayıcı baska bir etki olarak eğer doğum saatiniz yaklasık olarak dediginiz aralıktaysa 2008 den beri ilişkiler aşk konularında dönüşümden geçiyorsun. Bu çok uzun vadeli bir dönüşüm belki hep genelde biraz karanlık tarafı olan kişilere çekiliyor olabilirsin. Ama bunlarda senin için dersler. 2012-2014 süreci özellikle evle işle ilgili konularda seni zorlamış. Daha çok evde kendini cenderede hissetmiş olabilirsin o transit etkisi daha devam ediyor olabilir ama 2018 de aşk ilişkiler alanı senin derslerin olmaya baslayacak.Mars Boğa hareket tarzın oldukça sakin güclü ama yavaş. Seni kolay sinirlendirip harekete geçiremezler ama geçersende kötü olur karşındakiler icin :) Jupiter Başak titizlik huyun var en kücük seyi büyütebilirsin. Ama Jüpiter ile Mars arasında olumlu ücgen açı var. Sporu hayatından eksik etme derim. Güçlü bir vücudun olmalı sporla destekle. Evde olabilir spor salonunda olabilir hem bu ara olan o satürn sürecinin olumsuz etkilerini de hafifletir. Sadece spor değilde hatta seni mutlu edecek aktivitelere katıl ama durağan olmasın hareket edebileceğin tarzda olan.
Güneş Jupiter Boğa burcunda ve kavuşum halinde ve Yükselen burcunuzda Boğa normalde böyle bir yerleşime kilolu olma ihtimali diyebilirim. Boğa iştahı keyfi pahalı zevk için alınaneşyaları simgeler. Güneş-Jüpiter konumu kişiyi şanslı olduguna işaret özellikle Baba ile ilişkiniz iyi gibi. Keyiflisiniz hayattan zevk almasını biliyorsunuz fakat dedigim gibi kilo obezite riski verebilir. Ama bu kavuşuma Mars karesi ve Pluto karşıtlığı eşlik ediyor. Bu T kare açısı sizin gruplar arkadaş çevresi ilişkiler alanında zorlanmanıza sebep oluyor olmalı. Özellikle arkadaş çevresi ve ilişkilerle ile ilgili problemler 2012-2015 sürecinde sizi zorlamış ama ilişki anlamında belki evlilikten dönme yaşamış olabilir ya da evliliğe imza atmış olabilirsiniz. İşle ilgili Mc yani meslek kariyer noktanız Oğlak burcunda. Sizin ise Oğlak burcunda Satürn'nünüz var. 2018 yılı başlarında satürn döngünüzü yaşayacaksınız. Bu döngüde taşlar yerine oturacak. Meslek edinmeyle ilgili daha kararlı tutarlı adımlar atacaksınız diyebilirim. Zor süreçtir satürn döngüsü insan hayatında siz ev-iş konularında şöyle bir sarsılacaksınız. Ama şunu diyebilirim iş ile ilgili bu hazırlık evrenizde edinebildiginiz kadar bilgi edinin araştırın. Özellikle kurumsal tarihi olan firmalar iş yerleri sizin icin uygun. Oğlak tarihtir antika eski olanı sever köklü kurumlar he zaman iyidir . Ay burcunuz Oğlak bu arada annenizle ilgili olarak annenizin anlıyorsunuz kurallarını mantıklı buluyorsunuz ama ondan duygusal anlamda yakınlık görmemişsiniz diyebilirim. Bu bir sorundur ama size çok şey katmış siz onun kurallarıyla yaşıyorsunuz diyebilirim. Ama o kurallar size duvarlar örmüşse hayatın zevklerinden mahrum kalmanıza sebep oluyorsa yıkıp yenisini kurmakta elinizde. Satürn döngüsü size bunu gösterecek. Kendi kurdugunuz hapishanenin ismi Annenizin kuralları olmamalı. Venüs Merkür İkizler araştırma bilgi edinme önemli. Siz bilgi sahibi sohbet edebileceğiniz ve aynı zamanda duygusal derinligi olabilecek kişilerden hoşlanıyorsunuz. Biraz bilinmez esrarengiz olmalı ama sohbet edip hertür bilgiyi de paylaşabilmelisiniz. Kültürlü olması önemli özellik.Yalnız Chiron Venüs'le kavuşumda. Aslında Venüs'yen konularında bilgeliğiniz var biliyorsunuz iletişimi ilişki kurma şekillerini ama farkında degilsiniz. Önümüzdeki senenin ikinci yarısında o derinlerde sakladıgınız yaranız açığa çıkacak diyebilirim dersler almaya çalışın basınıza gelen iyi kötü herseyi takdir-i ilahide sizdeki potansiyellerin açığa çıkması icin oldugunu bilin önümüzdeki sene bu dediklerimi hatırlayın basınıza ne gelirse gelsin. Tüm olaylar yazılıdır değişmez ama tepkilerimiz olayı karşılama şeklimiz bize aittir. Merak etmeyin bu bi kayıp vs gördüm anlamında degil sadece içsel açıdan çok değişim yaşayacaksınız.Merhaba rica etsem benim haritamı da yorumlayabilirmisiniz. 07.05.1988 sabah 05.47 istanbul. Bu arada iş arıyorum.İş bulma açısından şanslı zamanlarım var mı.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sizin haritaya bakacağımözelden yazdım rica etsem bakarmısınız
özelden yazdım rica etsem bakarmısınız
16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki
BekliyorummmSizin haritaya bakıldı özelinize yazdım.
Şimdi sırada sizin harita var.
11 Eylül 1996 Sakarya gece 3-5 arası doğdumUzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
Banada bakabılırmısınzYükselen burcunuz Aslan, Güneş ve Venüs İkizler burcunda, Ay tam zıt burç Yay burcunda. Ay anneyi temsil eder anneniz neşeli, eğlenceli yolculukları seven biri gibi görünüyor sizde kolay kolay keyifsiz olan birisi degilsiniz üzgünlük umutsuzluk vs size kolay kolay uğramaz. Güneş ve Venüs İkizler de siz araştırmayı bilgi öğrenmeyi seversiniz meraklısınız. Sizde bilgiyi yargılamak yoktur yani bilgi bilgidir kitaptan okudugnuzda bilgidir bi yerde dedikodu olarak duydugunuzda. Bu maalesef İkizler'in anlamlandıramadığı insanların tepkisidir. İnsanlar bi bilgiye dedikodu kötü gibi yargılarda bulunurken siz buna çok anlam veremezsiniz. İkizler yönetici gezegeni Merkür'de Yengeç'te öğrenmeyi kendinizi korumak güvenlik altına almak icin yapma eğiliminiz fazla. Yengeç tehlikeden korkar ve kendini koruyacak kabuğu vardır. Sizde gizli bilgilere ulaşma istedigi yogun. Özellikle Güneş Venüs ve Ay 'ı anlatmamın sebebi şu an Satürn transiti Tam olarak sizin Ay Güneş ve Venüs'ü etkileyecek. Yani şu aralar normalde hissetmediğiniz kadar duygusal açıdan baskı altında kendinizi cendereye sıkışmış hissi baslamış olabilir yaklasık bir ay demeyeyim de 2 3 haftadır olabilir ki bu etki daha sürecek bir süre daha. Özgüveniniz sarsılmış olabilir beğeni zevklerinizde bi duraksama belki ilişkilerinizde aniden oluşmuş sıkıntılar olabilir. Ama geçecek elbetteki. Genel itibariyle sarsıcı zorlayıcı baska bir etki olarak eğer doğum saatiniz yaklasık olarak dediginiz aralıktaysa 2008 den beri ilişkiler aşk konularında dönüşümden geçiyorsun. Bu çok uzun vadeli bir dönüşüm belki hep genelde biraz karanlık tarafı olan kişilere çekiliyor olabilirsin. Ama bunlarda senin için dersler. 2012-2014 süreci özellikle evle işle ilgili konularda seni zorlamış. Daha çok evde kendini cenderede hissetmiş olabilirsin o transit etkisi daha devam ediyor olabilir ama 2018 de aşk ilişkiler alanı senin derslerin olmaya baslayacak.Mars Boğa hareket tarzın oldukça sakin güclü ama yavaş. Seni kolay sinirlendirip harekete geçiremezler ama geçersende kötü olur karşındakiler icin :) Jupiter Başak titizlik huyun var en kücük seyi büyütebilirsin. Ama Jüpiter ile Mars arasında olumlu ücgen açı var. Sporu hayatından eksik etme derim. Güçlü bir vücudun olmalı sporla destekle. Evde olabilir spor salonunda olabilir hem bu ara olan o satürn sürecinin olumsuz etkilerini de hafifletir. Sadece spor değilde hatta seni mutlu edecek aktivitelere katıl ama durağan olmasın hareket edebileceğin tarzda olan.
16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?