Burç yorumlarına bakıp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Çünkü o bilgiler gerçek astroloji bilenler için çöp diyebileceğimiz bilgiler. Bütün Başaklara şu yorum tüm Oğlaklara bu yorum olmaz. Kişinin haritasına göre yorumlanmalı. Ayrıca o tarz yorumları bilinen astrologlar yapıyorsa kesinlikle yükselen burcunuza göre okuyuun ama dedigim gibi herkesin haritası kendisine özgüdür herkese aynı reçete yorum olmaz yoksa ben bu konu topicini üc sayfada bitirirdim. Çünkü aynı burçtan pek çok kişiye baktım ve hatta aynı yükselen burçtan ama aynı şeyleri yazmadım benzer şey yazdım ama aynı asla olmadı. Hepsinin kompozisyonu farklı hayatı haritası farklı cünkü.Merhaba.. öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Rica etsem benimde yıldız haritama bakarmısınız? Bu seneki Burç yorumlarıma bakınca moralim bozuldu. Yıldız haritamda daha net şeyler bulacağımı zannediyorum. Eşimle biraz sorunlarımız var ve ben hayatımın nasıl geçeceğini merak ediyorum. Hiç istemesemde evliliğim sonlanabilir ve bu beni çok üzüyor. 03 mart 1975 istanbul doğumluyum. Doğum saatim 13.15.. Şimdiden teşekkür ederim.. sevgilerimle
16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki
Şimdi sırada sizin haritaya bakacağım.İyi akşamlar 07-06-1990 sabah 06.30 Lefkoşa/Kıbrıs ..banada bakarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
haritama bakabilirmisiniz peki? Ok derseniz çok öutlu edersiniz beni:) 03.mart.1975 istanbul saat 13.15Burç yorumlarına bakıp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Çünkü o bilgiler gerçek astroloji bilenler için çöp diyebileceğimiz bilgiler. Bütün Başaklara şu yorum tüm Oğlaklara bu yorum olmaz. Kişinin haritasına göre yorumlanmalı. Ayrıca o tarz yorumları bilinen astrologlar yapıyorsa kesinlikle yükselen burcunuza göre okuyuun ama dedigim gibi herkesin haritası kendisine özgüdür herkese aynı reçete yorum olmaz yoksa ben bu konu topicini üc sayfada bitirirdim. Çünkü aynı burçtan pek çok kişiye baktım ve hatta aynı yükselen burçtan ama aynı şeyleri yazmadım benzer şey yazdım ama aynı asla olmadı. Hepsinin kompozisyonu farklı hayatı haritası farklı cünkü.
Merhaba bana çok önceden burdan biri bakmıştı Doğum haritama kötü şeyler söyledi.mesela size söyle sorayım,8.evde ay var diye annemiz erken ölme olasılığı mı varSizin haritaya bakıldı.
Şimdi sırada sizin haritaya bakacağım.
Erken ölüm demem. Ölüm riski evidir ama direk ölüm evi 4. evdir. 8. ev krizler evidir ölüm riskleri de bu evde yer alır. Ay bu evdeyse Ay=Duygular, hayatındaki kadın faktörleri, Anne/8. Ev=Ölüm riskleri, dönüşüm, değişim, krizler, mahkemeler = Anne ile ilgili krizler, Duygularda değişimin sürekli yaşanması, Kadınlarla ilgili mahkemeler miras, ortaklık durumları, gibi gibi. Yani pek çok alternatif üretebiliyoruz. Sadece Ay ve 8. ev bilgisi bize annenin erken ölecek yorumunu asla vermez. Ben ölüm olayına da 8. evden degil dedigim gibi 4. evden bakarım ki haritadan ölecek ifadesini çıkartmak zor.Merhaba bana çok önceden burdan biri bakmıştı Doğum haritama kötü şeyler söyledi.mesela size söyle sorayım,8.evde ay var diye annemiz erken ölme olasılığı mı var
Yaa çok sevindim şuan 1 yıl oldu hala aklıma gelip gelip üzülüyordum sadece bu olsa iyi daha neler söyledi.vaktiniz olduğunda bana da bakar Mısınız en azından aklımdaki bu yanlış anlaşılma düzelsin istiyorum .Erken ölüm demem. Ölüm riski evidir ama direk ölüm evi 4. evdir. 8. ev krizler evidir ölüm riskleri de bu evde yer alır. Ay bu evdeyse Ay=Duygular, hayatındaki kadın faktörleri, Anne/8. Ev=Ölüm riskleri, dönüşüm, değişim, krizler, mahkemeler = Anne ile ilgili krizler, Duygularda değişimin sürekli yaşanması, Kadınlarla ilgili mahkemeler miras, ortaklık durumları, gibi gibi. Yani pek çok alternatif üretebiliyoruz. Sadece Ay ve 8. ev bilgisi bize annenin erken ölecek yorumunu asla vermez. Ben ölüm olayına da 8. evden degil dedigim gibi 4. evden bakarım ki haritadan ölecek ifadesini çıkartmak zor.
13.06.1988
21:30 dogum saati
Istanbul dogum yeri
Ozellikle haritamin ask-evlilik tarafini / gelecegini merak etmekteyim. Bir de astrolji icin kitap kaynaklari paylasirsniz cok memnun olurum. Bende basladim ogrenmeye. Cok tesekkur ederim.
Bende yazdım sizeErken ölüm demem. Ölüm riski evidir ama direk ölüm evi 4. evdir. 8. ev krizler evidir ölüm riskleri de bu evde yer alır. Ay bu evdeyse Ay=Duygular, hayatındaki kadın faktörleri, Anne/8. Ev=Ölüm riskleri, dönüşüm, değişim, krizler, mahkemeler = Anne ile ilgili krizler, Duygularda değişimin sürekli yaşanması, Kadınlarla ilgili mahkemeler miras, ortaklık durumları, gibi gibi. Yani pek çok alternatif üretebiliyoruz. Sadece Ay ve 8. ev bilgisi bize annenin erken ölecek yorumunu asla vermez. Ben ölüm olayına da 8. evden degil dedigim gibi 4. evden bakarım ki haritadan ölecek ifadesini çıkartmak zor.
Ben bulamıyorum acaba nerde kiiiiSizin haritaya bakıldı.
Şimdi sırada sizin haritaya bakacağım.
Şimdi gördüm çok teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlıkkÇok sınır bir çizgide sizin Yükselen burcunuz 0 dereceyle Yay burcu. Bu şu anlama geliyor 2015 den beri ilişkiler kendiniz dış görünüşünüz hayattaki duruşunuz sağlığınız kendinizi ifade etme şekliniz gibi konularda sınavlardan geçiyorsunuz. Yükselen burçtan geçen Satürn transti köşe evden ve haritanın başlangıç noktasından geçtigi icin sarsıcı etkilere sahiptir. Kişiyi depresif özgür olmadığı hissi, üzüntü ruh haline çabuk bürünme gibi ruh halleri verebilir. Ama asıl önemli nokta Satürn haritanızın inşası için bir başlangıç noktası yaptı şimdi siz kendiniz görüşünüz insanlara kendinizi gösterme şekliniz konularında bazı sınavlardan geçirip bu alanı sağlamlaştırmaya çalışacak. Belki bir spora başladınız veya bedeninizi zorlayacak aktivitelere yöneldiniz bu dönemde. Kendinizi geliştirecek şeyler önemli olmaya başladı bu dönemde ki olmalı da. Bu önündeki nerdeyse 33 senelik bir döngünün başlangıç zamanı. Her evden geçtikçe sizi başka alanlara dikkatinizi vereceksiniz. Haritanızda Güneş Kova burcunda özgün marjinal bir yapınız var özellikle iletişim tarzınız öğrenme biçiminiz kardeslerinizle yakın akrabalarla ilişkileriniz konusunda. Satürn ve Merkür'de bu evde öğrenmek ve öğretmek önemli bunu da sıradışı yollarla yapıyorsunuz. Haritada Venüs Mars 2. evinizde Venüs beğenileriniz para ile olan ilişkinizi anlatır siz o konularda klasiksiniz sağlamcı yaklasımınız var. Mars da bu evde ve iyi olduğu bir burçta 2. evinizde para maddiyat yetenekler evinde. Para kazanmak icin mücadele edersiniz ve yokluk psikolojisi var alt planda. Oğlak burcu önce yokluk hisseder ve bunun icin mücadeleye başlar. Belki siz kücüklüğünüzde maddiyat parayla ilgili bakış açınız bu şekilde olmuş olabilir ama sağlam kazançlar elde edebilirsiniz lakin o evde bir Neptün faktörü ve Uranüs var ani para kayıpları ve aldanmaya karşı dikkatli olun. Para konusunda çok riskli yatırımlardan güven vermeyen insan ya da adımlardan uzak durun derim. Akıl ve mantık zaten önemli sizin için ama ekstra dikkatli olun bu yerleşimde. Ay Yengeç burcunda normalde her ne kadar Güneş Kova ben özgür kızım desenizde Ay Yengeç'te anneniz ya da duygularınız ne özgür kızı kır dizini otur evinde annenin dizinin dibinde diyor :) Ay Yengeç'te duygusal hassas kırılgan bir duygusal yapıya sahipsinizdir. Anne ya da hayatınızdaki kadın figürü ile olan ilişkiniz oldukça bağlayıcıdır. Kendinizi korunmaya ihtiyaç duyan bir yapıda kabuğunuza güvenip dış dünyaya asıl duygularınızı kapatabilirsiniz. Tabiki Ay burcu kişinin duygu dünyasını anlatır Güneş ise özünü parladığı yeri dolayısıyla siz ile duygularınız arasında bu sekilde bir fark var. Ay'ın 8. evde olması hayatınızda sık sık duygusal krizler yaşadıgınız anların oldugunu gösteriyor veya anneniz ile ilgili konularda. Bu krizler sizi oldukça dönüştürmüş veya dönüştürüyor. Eş adayı ile ilgili olarak yakın çevrenizden biri olabilir iletişim halinde olduğunuz. Eş veya partner icin Güneş Mars Juno ve 7. eve bakılır temelde. Buna göre siz asla standart olmayan marjinal diyebileceğimiz farklı güçlü güven veren bilgili iletişim kurabileceğiniz ve aynı zamanda romantik yanlarıda olan birisi olmalı diye söyleyebilirim. Jupiter burcunuz Başak ve tam kariyer noktasınızla kavuşumda mesleki yaşantıda şanslı diyebileceğim bir konum. Başak burcu meslekler uygun ve yöneticisi de Kova da oldugu icin bu meslekleri sıradışı yollarla yapıyor olabilme durumunuz uygundur. Başak sağlık yazım hizmet sektörü gibi alanları temsil eder.
Maviask heyecanla bekliyorum ne olur benim haritama bakmayı unutma.. sürekli mesaj kutumu kontrol ediyorum. Pleaseeee...Uzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
Sırayla baktıgım icin hemen bakamayabilirim. Eski mesajlardan baslayarak sırayla gidiyorum.Maviask heyecanla bekliyorum ne olur benim haritama bakmayı unutma.. sürekli mesaj kutumu kontrol ediyorum. Pleaseeee...
Güneş İkizler ve 12. evde haritaya göre Baba uzakta, ilgisiz veya bi şekilde iletişim kuramadın mı çocukluk döneminde? Güneş İkizler konuşkan bilgiyi edinmeye istekli iletişimi kuvvetli ve bilgiye değer verendir. 12. evde olması snein hem hayatında baba faktörünü çok görememene hem de kendini özelliklerini toplum önünde çok yansıtmamana sebep olmuş olabilir. Normalde ikizler Ay Yay biri cıvıl cıvıl diyebiliriz ama sen Güneş İkizler enerjisini bilinçaltını güçlendirmek icin kullanıyorsun. Kendi içine dönerek veya kapalı alanlarda daha rahat ifade edebiliyorsun. Bence kendini gerçekleştirmek icin bol bol yazabilirsiniz insanların gizli bilgilerine ulaşmanız sizin için çok kolay. Zeki oldugunuz icin iletişim hamlelerini çok rahat sezebiliyorsunuz haritanızda da aksi bi durum görmedim siz art niyetli degilsiniz dolayısıyla karşıdaki kişilerin zararı kendine deyip önünüze bakabiliyorsunuz. Ay Yay burcunda çok neşeli olumlu fazlasıyla iyicil duygu yapısı verir. Anne profilini de açıklar. Baba göz önünde degil ama anneniz neşeli günlük yaşantısında iş hayatında sizde öylesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli etkinlikler düzenlemekten zevk alıyorsunuz çalışma ortamınızda öyle. Yalnız Satürn 2015 yazında Yay burcuna girdi ve 1. derecesinde Ay var sağlıgınızda veya annenizle ilgili ya da çalışma ortamınızla ilgili sarsıcı gelişmeler oldu mu? Siz belki geçici diyebileceğim hastalıklar, çalışma ortamında koşulların zorlaşması gibi olaylarla karşılaşmış olabilirsiniz. Jupiter Yengeç burcunda iyi bir konumdadır. Sizin yükselen burcunuza denk gelmiş. Jupiter arttırır çoğaltır sizin fazlasıyla duygusal sevdiklerine karşı aşırı bağlı ve koruyucu, ailesini herseyin önünde tutan bir kişi olmanıza sebep olmuş olabilir fakat tam karşısında Neptün var bazen aşırı fedakarlık iyi niyetinizin istismar edilmesine yol açabilir. Satürn Oğlak burcunda sistem kurmada bir duzen oluşturmada zorlanma yasıyor olabilirsiniz. Herseyiniz düzenli ve bir hedefe yönelik olma fakat şu an bunu yapamıyor olabilirsiniz çünkü Satürn kendi burcunda size bazı dersler gösterdikten sonra o istediginiz yapıyı verecektir. Merkür Boğa yavaş düşünürsünüz sağlamcısınızdır arkadaş ortamlarında insanlara güven verirsiniz çünkü işe yönelik veya verdiginiz sözde durmaya sadıksınız. Venüs de bu evde Boğa burcunda keyif eğlence seviyorsunuz özellikle geniş gruplarla olmasını seversiniz. Arkadaş ortamında iyi bir aşçı dünyevi zevklerin hakkını veren biri olarak tanınıyor olabilirsiniz . Yalnız doğum haritanızda asc yükselen burcunuz tam sınırda oldugu icin babanızla ilgili o yorumlar çıktı eğer dedigim şeyler doğru degilse saatte bir sıkıntı olabilir.İyi akşamlar 07-06-1990 sabah 06.30 Lefkoşa/Kıbrıs ..banada bakarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.doğuım saatimi bilmiyorum diğer bilgileri versem olmazmı
10.02.1990 GAİANTEP sabah 7 gibi doğmuşum şimdiden teşekkürler
[QUOTEiask, post: 49561107, member: 146657"]Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?