Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Burç yorumlarına bakıp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Çünkü o bilgiler gerçek astroloji bilenler için çöp diyebileceğimiz bilgiler. Bütün Başaklara şu yorum tüm Oğlaklara bu yorum olmaz. Kişinin haritasına göre yorumlanmalı. Ayrıca o tarz yorumları bilinen astrologlar yapıyorsa kesinlikle yükselen burcunuza göre okuyuun ama dedigim gibi herkesin haritası kendisine özgüdür herkese aynı reçete yorum olmaz yoksa ben bu konu topicini üc sayfada bitirirdim. Çünkü aynı burçtan pek çok kişiye baktım ve hatta aynı yükselen burçtan ama aynı şeyleri yazmadım benzer şey yazdım ama aynı asla olmadı. Hepsinin kompozisyonu farklı hayatı haritası farklı cünkü.

16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki

Sizin haritaya bakıldı.
İyi akşamlar 07-06-1990 sabah 06.30 Lefkoşa/Kıbrıs ..banada bakarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
Şimdi sırada sizin haritaya bakacağım.

Yıldız
haritama bakabilirmisiniz peki? Ok derseniz çok öutlu edersiniz beni:) 03.mart.1975 istanbul saat 13.15

Sizin haritaya bakıldı.

Şimdi sırada sizin haritaya bakacağım.
Merhaba bana çok önceden burdan biri bakmıştı Doğum haritama kötü şeyler söyledi.mesela size söyle sorayım,8.evde ay var diye annemiz erken ölme olasılığı mı var

Merhaba bana çok önceden burdan biri bakmıştı Doğum haritama kötü şeyler söyledi.mesela size söyle sorayım,8.evde ay var diye annemiz erken ölme olasılığı mı var
Erken ölüm demem. Ölüm riski evidir ama direk ölüm evi 4. evdir. 8. ev krizler evidir ölüm riskleri de bu evde yer alır. Ay bu evdeyse Ay=Duygular, hayatındaki kadın faktörleri, Anne/8. Ev=Ölüm riskleri, dönüşüm, değişim, krizler, mahkemeler = Anne ile ilgili krizler, Duygularda değişimin sürekli yaşanması, Kadınlarla ilgili mahkemeler miras, ortaklık durumları, gibi gibi. Yani pek çok alternatif üretebiliyoruz. Sadece Ay ve 8. ev bilgisi bize annenin erken ölecek yorumunu asla vermez. Ben ölüm olayına da 8. evden degil dedigim gibi 4. evden bakarım ki haritadan ölecek ifadesini çıkartmak zor.

Yaa çok sevindim şuan 1 yıl oldu hala aklıma gelip gelip üzülüyordum sadece bu olsa iyi daha neler söyledi.vaktiniz olduğunda bana da bakar Mısınız en azından aklımdaki bu yanlış anlaşılma düzelsin istiyorum .

13.06.1988
21:30 dogum saati
Istanbul dogum yeri

Ozellikle haritamin ask-evlilik tarafini / gelecegini merak etmekteyim. Bir de astrolji icin kitap kaynaklari paylasirsniz cok memnun olurum. Bende basladim ogrenmeye. Cok tesekkur ederim.

Bende yazdım size

Şimdi gördüm çok teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlıkk

Maviask heyecanla bekliyorum ne olur benim haritama bakmayı unutma.. sürekli mesaj kutumu kontrol ediyorum. Pleaseeee...

İyi akşamlar 07-06-1990 sabah 06.30 Lefkoşa/Kıbrıs ..banada bakarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
Güneş İkizler ve 12. evde haritaya göre Baba uzakta, ilgisiz veya bi şekilde iletişim kuramadın mı çocukluk döneminde? Güneş İkizler konuşkan bilgiyi edinmeye istekli iletişimi kuvvetli ve bilgiye değer verendir. 12. evde olması snein hem hayatında baba faktörünü çok görememene hem de kendini özelliklerini toplum önünde çok yansıtmamana sebep olmuş olabilir. Normalde ikizler Ay Yay biri cıvıl cıvıl diyebiliriz ama sen Güneş İkizler enerjisini bilinçaltını güçlendirmek icin kullanıyorsun. Kendi içine dönerek veya kapalı alanlarda daha rahat ifade edebiliyorsun. Bence kendini gerçekleştirmek icin bol bol yazabilirsiniz insanların gizli bilgilerine ulaşmanız sizin için çok kolay. Zeki oldugunuz icin iletişim hamlelerini çok rahat sezebiliyorsunuz haritanızda da aksi bi durum görmedim siz art niyetli degilsiniz dolayısıyla karşıdaki kişilerin zararı kendine deyip önünüze bakabiliyorsunuz. Ay Yay burcunda çok neşeli olumlu fazlasıyla iyicil duygu yapısı verir. Anne profilini de açıklar. Baba göz önünde degil ama anneniz neşeli günlük yaşantısında iş hayatında sizde öylesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli etkinlikler düzenlemekten zevk alıyorsunuz çalışma ortamınızda öyle. Yalnız Satürn 2015 yazında Yay burcuna girdi ve 1. derecesinde Ay var sağlıgınızda veya annenizle ilgili ya da çalışma ortamınızla ilgili sarsıcı gelişmeler oldu mu? Siz belki geçici diyebileceğim hastalıklar, çalışma ortamında koşulların zorlaşması gibi olaylarla karşılaşmış olabilirsiniz. Jupiter Yengeç burcunda iyi bir konumdadır. Sizin yükselen burcunuza denk gelmiş. Jupiter arttırır çoğaltır sizin fazlasıyla duygusal sevdiklerine karşı aşırı bağlı ve koruyucu, ailesini herseyin önünde tutan bir kişi olmanıza sebep olmuş olabilir fakat tam karşısında Neptün var bazen aşırı fedakarlık iyi niyetinizin istismar edilmesine yol açabilir. Satürn Oğlak burcunda sistem kurmada bir duzen oluşturmada zorlanma yasıyor olabilirsiniz. Herseyiniz düzenli ve bir hedefe yönelik olma fakat şu an bunu yapamıyor olabilirsiniz çünkü Satürn kendi burcunda size bazı dersler gösterdikten sonra o istediginiz yapıyı verecektir. Merkür Boğa yavaş düşünürsünüz sağlamcısınızdır arkadaş ortamlarında insanlara güven verirsiniz çünkü işe yönelik veya verdiginiz sözde durmaya sadıksınız. Venüs de bu evde Boğa burcunda keyif eğlence seviyorsunuz özellikle geniş gruplarla olmasını seversiniz. Arkadaş ortamında iyi bir aşçı dünyevi zevklerin hakkını veren biri olarak tanınıyor olabilirsiniz . Yalnız doğum haritanızda asc yükselen burcunuz tam sınırda oldugu icin babanızla ilgili o yorumlar çıktı eğer dedigim şeyler doğru degilse saatte bir sıkıntı olabilir.

[QUOTEiask, post: 49561107, member: 146657"]Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.[/QUOTE]

Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun

[QUOTEiask, post: 49561107, member: 146657"]Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.

Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun[/QUOTE]

Evet bakıyorum oraya da. Ama özelde unuttuklarım çok oluyor buraya yazıp özele bilgileri yazarsanız daha cabuk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…