Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun

Evet bakıyorum oraya da. Ama özelde unuttuklarım çok oluyor buraya yazıp özele bilgileri yazarsanız daha cabuk olur.

O zaman beni de unutmaa özelde yazıyor bilgilerim.
Beklerim ne zaman uygun olursan teşekkür ederim

Teşekkür ederim söyledikleriniz doğru.babam la söylediğiniz şeyler de doğru. uzakta değil ama hep bir ilgisizliği vardı hala daha da öyle..tekrardan teşekkür ederim yorumunuza

Peki 2015 yılında hastalık anne çalışma ortamınız konusunda bir gelişme bir olay yasadınız mı?
Teşekkür ederim söyledikleriniz doğru.babam la söylediğiniz şeyler de doğru. uzakta değil ama hep bir ilgisizliği vardı hala daha da öyle..tekrardan teşekkür ederim yorumunuza

Peki 2015 yılında hastalık anne çalışma ortamınız konusunda bir gelişme bir olay yasadınız mı?
Evet annem den dolayı erkek arkadaşımın ailesi konusunda sarsıcı bir olay yaşamıştım yazda ki asılı kalan bir konu. ilişki bitse de hala etkisi devam ediyor ..

Ben size baktım diye hatırlıyordum bakmamışım ama bir kişi kalmış ona baktıktan sonra size :)
Yoo bakmadiniz. Ben zaten özelden mesaj yollamistim, belki de o yüzden gözden kaçırmissinizdir. Neyse kendimi hatırlattıgim iyi oldu:)))

Bekliyorum sizi:) Simdiden teşekkür ederim.

Benim doğum haritamı çok güzel yorumlamışsınız. Rica etsem annemin doğum haritasını da analiz eder misiniz? Annem çok beğendi. 09. temmuz 1978 izmir saat 20.42 civarı. Şimdiden çok teşekkür ederim.

10.02.1990 GAİANTEP sabah 7 gibi doğmuşum şimdiden teşekkürler
Yükseleniniz Balık burcu. Haritaya baktıgımda Güneş-Ay ve Pluto arasında bir t kare açısı dikkatimi çekti hemen. Anne ile baba arasında zorlayıcı bir bağ mı var ya da onların ilişkisini etkileyen zorlayıcı bir etki. Güneş Kova burcunda dahi farklı marjinal davranışlar tavırlar gösterme eğilimi verir ama bu sizde tam olarak ortaya çıkmıyor olabilir çünkü Güneş'iniz 12. evde yani ışığını çok fazla gösterebildigi bir ev degil. Siz daha çok gizlide geri planda gösteriyorsunuz kendinizi. Güneş babayı da temsil ettigi icin 12. evde olması babanın çocukluk döneminde yanınızda olmaması uzakta olması ki sanki bu ihtimal bana daha makul gibi geldi ya da size karşı cok ilgisiz davranması söz konusu olmuş olabilir. Hayatınızda eril figürler karanlıkta ve görünürde degil. Ay Aslan burcu duygularınızı gösterir ve aynı zamanda anneyi. Siz duygularınız gösterişli parlayan neşeli birisiniz anneniz bu şekilde. Olumlu pozitif hayata karşı daha neşeli bakan bir yapı fakat Aslan'ın gölgesi baska insanları yönetme istegi de veriyor olabilir. Bi çok gezegeniniz Oğlak burcuna yerleşmiş Venüs Mars Neptün Merkür Satürn. Bu da sizi normalde bir Oğlak olmasanız bile Oğlak gibi davranış gösteriyor oldugunuzu gösterir. Mesela Venüs beğenileriniz zevkleriniz klasik ve şatafattan uzak ihtiyaca yönelik ve sizin statünüzü gösterecek sekilde oldugunu gösterir. Aşk ı da temsil eder Venüs siz romantik ilişkiden ziyade karşılıklı güvene önem verirsiniz. Mars Oğlak'ta iyi bir konumdadır hareket tarzınız sabıra dayalı. Uzun çalışma koşullarına dayanıklısınız. Satürn de burda sistem kurma konusunda veya düzen oturtma konusunda gençlik dönemlerinde zorluklar yaşasanızda ilerleyen yaşlarla birlikte başarı elde edersiniz. Bu gezegenlerin hepsi 11. evde ve sizin arkadaşlık dernekler gruplar evinde. Yani siz enerjinizi başarınızı arkadaşlık grupları icinde derneklerde gösterebilirsiniz ama oğlak karekterinde olmalı bu dernekler yani tarihsel geçmişi olmalı geleneksel kurumsal olmalı gibi. Juno akrep burcunda Juno kişinin aradağı eş profilini açıklar. Güneş Mars Juno 7. eve bakılır. Güneş Kova farklı marjinal Mars Oğlak güven veren maddi gücü yerinde Juno Akrep duygusal yeterliligi olan mümkünse sizin oralardan biri olmamalı uzaklardan olmalı,7. ev Başak ise temiz güven verici bir yapısının olması gibi özellikler arıyorsundur. Belki bu yaza kadar kadersel bir karşılaşma yaşayabilirsin eş adayınla eğer karşılaşmadıysan biri varsa da ileriye yönelik ciddi karar alabilirsin eğer doğum saatin doğruysa.

Merhabalar... 31.12.1988 Almanya /Münih doğumluyum dogum saatim sabah 07:50
Şimdiden teşekkurler

Sanırım beni de atladiniz
Özelden yazmıştım size
Kendimi bi hatirlatmak istedim:)
Yok atlamamışım daha önce yazanlar var sırayla bakıyorum merak etmeyin atlamam :) Ama günde iş yoğunlugumdan azar azar bakınca birikiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…