Astrolojiyle ilgilenenlerin buluşma noktası

rica ederim ne demek :)
temel seviyede misiniz ? ben ileriyi bitirdim ancak yorumlama kısmında kendimi yeterli görmediğim için farklı bir hoca ile yine ileri seviye dersi alacağım.

ay teşekkür ederim :) bugün azıcık modum düşüktü, moral oldu bana :)

maddiyat eh yani çok şükür ama kariyer benim için 1. sırada. yani ciddi anlamda takığım gibi bişey :)

ayim degil ama gunesim 10.evde ve evet benim icin toplumsal statu, kariyer cok onemlidir:) benim stelyum 9.evde. yabanci damat, yurt disi ihtimalleri gerceklesecekmi merakla bekliyorum

Emin değilim ama bana direkt arşiv görevlisi cevap vermişti arşivden kayıtları çıkarıyorlar, yine de güvenemedim nitekim rektifikasyon sonucu farklı geldi :)

hmm annem vefat etti ancak ölüm belgesi de yeterli olur sanırım. bunu araştıracağım. gerçi 84 doğumluyum öyle çoook eski değil ama yine de o yıllardan bu zamana kaldı mı bilemiyordum :)

ben 3 kere rektifiye ettirdim ahahah.
ilkini son2-3 senedir kullandım ama bazı öngörüler asla olmadı. ilki 14.23tü. o durumda mars ve jüpiter tamamen 12de kalıyordu.
dediğim gibi çıkmayınca öngörüler bir daha baktırdım 13.40 dendi (başka biri tabi).
o zaman doğrulamak için 3. bakılmalı dedim. gene başka birine baktırdım o da 13.47 buldu.

:)

ay teşekkür ederim :) bugün azıcık modum düşüktü, moral oldu bana :)

maddiyat eh yani çok şükür ama kariyer benim için 1. sırada. yani ciddi anlamda takığım gibi bişey :)

Gerçekten farklı bir aura sahibi oluyorlar ve akreplere hep göz denir ya çok doğru bence, bakışlarından o etki hissediliyor :) Dolunaydan mı bilmiyorum ben de pek keyifli değilim..

Başınız sağolsun öncelikle, evet yeterli olur diye düşünüyorum çünkü doğum yapan kişin ad soyad bilgisi ve doğum tarihinden araştırıp buluyorlar.

İşte ben de bundan çekiniyorum bir defa yaptırdım ama bunda bile kendimi terazi bilirken başak yükselen olduğumu öğrenmek beni epey sarsmıştı :) neredeyse ağlayacaktım henüz hiçbir öngörüyü yaşamadım o yüzden içime sinmeme durumu yok ama çok duramam başka astrolog arayışına girerim biliyorum :) vedic astroloji konusunda güvenebileceğim birini bulsam yüz yüze danışmak istiyorum aslında...

rica ederim ne demek :)
temel seviyede misiniz ? ben ileriyi bitirdim ancak yorumlama kısmında kendimi yeterli görmediğim için farklı bir hoca ile yine ileri seviye dersi alacağım.
evet temel seviye. Gezegenleri bitiryoruz yavastan. Ama cok vakit ayiramiyorum burclari gezegenleri evleri cok iyi tanimak lazim. Benimki sadece hobi aslinda yapabildigim kadar bakalim:)

ayim degil ama gunesim 10.evde ve evet benim icin toplumsal statu, kariyer cok onemlidir:) benim stelyum 9.evde. yabanci damat, yurt disi ihtimalleri gerceklesecekmi merakla bekliyorum

9. evin konuları gerçekten çok keyifli ya :) benim 9.eve yan bakan bir gezegenim bile yok öyle bomboş ahh yabancı damat konusuna amin diyorum

vedic e hiç cesaret edemiyorum, bana sürekli olumsuzlukları anlatıyorlar gibi geliyor.

29 derece marsim var balik burcunda 6.evde hemde. Bu tarz olumsuz acilarin retro olmasi etkisini ne sekilde etkiliyor?

klasik astrolojiye göre mars 6. evde iyi aslında. ama balıkta gücünü gösteremiyordur tabi.
retro olması dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşamaya, o ev ve gezegenin teması ne ise onlarla ilgili gelecek fırsatları geç yakalamaya işaret ediiyor genelde.
hızı yavaşlamış olduğu için gezegenin, haliyle gerçek doğasını sergileyemiyor

cok tesekkur ederim 29 dereceyi gercekten merak ediyordum. Marsa kucuk seytan diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam o yuzden etkisinden de korkuyordum biraz icim rahatladi:)
bu arada evet bendegul hanim gercekten kaliteli bir bayan. Atolyelere onem veriyor bu da anlamamizi kolaylastiriyor. Kendisi de bir ay yengec o yuzden ayri bir seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…