- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
tesekkurler bilgilendirdiginiz icin derste henuz buralara gelmemistik guzel bir on bilgilendirme oldu benim icin:) tabiki haritada tek bir gostergeye bakmak yanlis. Benim aklima ayrilik gunune bakmak gelmemisti, o gune dair programda bu tarz bir yorum okuyunca sasirdim. Astroloji derya deniz bakalim daha neler sasirtacak:)
Benim sadece mars retro değil bir de ay ve güneş doğal olarak tabii :’) haritamı görenler genelde yorum yapmakta zorlanıyor, türkçe kaynaklarda pek karşılığı yok ama cradle açı kalıbı var.. bunu keşfettiğimde ve anlamını oluduğumda epey açıklığa kavuşmuştu bazı şeyler kafamda :)
ama çekici bir kadın canlandı benim zihnimdeAkreplerin öyle bir enerjisi var çok farklı.. ve 10.ev venüs maddi açıdan şans kapılarınızın açık olduğunu düşündürdü bana ne güzel :)
aaaaa peki ne kadar geriye gidebiliyorlar acaba ?
Aynı zamanda 10.ev stelyumu yani? :) benim de ay 10.evde yengeçte ve iş/kariyer konularında rahat hissetmek çok önemli ruh halim açısından.. ve ani değişimlere açık yani bir anda terfi alırım görev yerim değişir vs vs...
Emin değilim ama bana direkt arşiv görevlisi cevap vermişti arşivden kayıtları çıkarıyorlar, yine de güvenemedim nitekim rektifikasyon sonucu farklı geldi :)
ayim degil ama gunesim 10.evde ve evet benim icin toplumsal statu, kariyer cok onemlidir:) benim stelyum 9.evde. yabanci damat, yurt disi ihtimalleri gerceklesecekmi merakla bekliyorum
9.evim ikizler, benim icin uygun meslegi 2.universiteyi okuduktan sonra buldum. Acikogretim okuyorum bir yandan. Bugun dusundumde bu bitince daha bircok bolum okuyabilirim acikogretimden:)9. evi çok seviyorum. bitmek bilmeyen bir merak, öğrenme isteği veriyor.
9.evim ikizler, benim icin uygun meslegi 2.universiteyi okuduktan sonra buldum. Acikogretim okuyorum bir yandan. Bugun dusundumde bu bitince daha bircok bolum okuyabilirim acikogretimden:)
ay teşekkür ederim :) bugün azıcık modum düşüktü, moral oldu bana :)
maddiyat eh yani çok şükür ama kariyer benim için 1. sırada. yani ciddi anlamda takığım gibi bişey :)
hmm annem vefat etti ancak ölüm belgesi de yeterli olur sanırım. bunu araştıracağım. gerçi 84 doğumluyum öyle çoook eski değil ama yine de o yıllardan bu zamana kaldı mı bilemiyordum :)
ben 3 kere rektifiye ettirdim ahahah.
ilkini son2-3 senedir kullandım ama bazı öngörüler asla olmadı. ilki 14.23tü. o durumda mars ve jüpiter tamamen 12de kalıyordu.
dediğim gibi çıkmayınca öngörüler bir daha baktırdım 13.40 dendi (başka biri tabi).
o zaman doğrulamak için 3. bakılmalı dedim. gene başka birine baktırdım o da 13.47 buldu.
:)
evet temel seviye. Gezegenleri bitiryoruz yavastan. Ama cok vakit ayiramiyorum burclari gezegenleri evleri cok iyi tanimak lazim. Benimki sadece hobi aslinda yapabildigim kadar bakalim:)rica ederim ne demek :)
temel seviyede misiniz ? ben ileriyi bitirdim ancak yorumlama kısmında kendimi yeterli görmediğim için farklı bir hoca ile yine ileri seviye dersi alacağım.
stelyum yengec ama evi ikizler burcu kesiyor. 9evde ikizler olan bir tek venus var.stelyum da ikizlerde mi ?
evet temel seviye. Gezegenleri bitiryoruz yavastan. Ama cok vakit ayiramiyorum burclari gezegenleri evleri cok iyi tanimak lazim. Benimki sadece hobi aslinda yapabildigim kadar bakalim:)
ayim degil ama gunesim 10.evde ve evet benim icin toplumsal statu, kariyer cok onemlidir:) benim stelyum 9.evde. yabanci damat, yurt disi ihtimalleri gerceklesecekmi merakla bekliyorum
stelyum yengec ama evi ikizler burcu kesiyor. 9evde ikizler olan bir tek venus var.
Gerçekten farklı bir aura sahibi oluyorlar ve akreplere hep göz denir ya çok doğru bence, bakışlarından o etki hissediliyor :) Dolunaydan mı bilmiyorum ben de pek keyifli değilim..
Başınız sağolsun öncelikle, evet yeterli olur diye düşünüyorum çünkü doğum yapan kişin ad soyad bilgisi ve doğum tarihinden araştırıp buluyorlar.
İşte ben de bundan çekiniyorum bir defa yaptırdım ama bunda bile kendimi terazi bilirken başak yükselen olduğumu öğrenmek beni epey sarsmıştı :) neredeyse ağlayacaktımhenüz hiçbir öngörüyü yaşamadım o yüzden içime sinmeme durumu yok ama çok duramam başka astrolog arayışına girerim biliyorum :) vedic astroloji konusunda güvenebileceğim birini bulsam yüz yüze danışmak istiyorum aslında...
bendegul candarli'dan aliyorum.kimden alıyorsunuz ?
bendegul candarli'dan aliyorum.
29 derece marsim var balik burcunda 6.evde hemde. Bu tarz olumsuz acilarin retro olmasi etkisini ne sekilde etkiliyor?
cok tesekkur ederim 29 dereceyi gercekten merak ediyordum. Marsa kucuk seytan diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam o yuzden etkisinden de korkuyordum biraz icim rahatladi:)klasik astrolojiye göre mars 6. evde iyi aslında. ama balıkta gücünü gösteremiyordur tabi.
retro olması dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşamaya, o ev ve gezegenin teması ne ise onlarla ilgili gelecek fırsatları geç yakalamaya işaret ediiyor genelde.
hızı yavaşlamış olduğu için gezegenin, haliyle gerçek doğasını sergileyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?