- 10 Ekim 2020
- 169
- 732
- 53
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
Bu arada benim yükselen 29 derece 37 dakika başak olduğu için gelecek öngörülerinde hep teraziye bakıyorum
Hayir teraziye bakarak dogru yapiyor, yukseleni ileri derecede olanlara bi sonraki yukselen burc ongoruleri tutarli oluyor ev sistemine goreneden ki ? 29 drc 59 dakika dahi olsa hangi burçsa onu almak zorundayız.
Merhabaa, hoş geldiniz :) Benim de ay burcum yengeç ve feci bir baş ağrısı çekiyorum öğleden beri... ay 10.evimde ve bugün işimle alakalı istediğim bir gelişme oldu daha doğrusu kapanması gereken bir defter kapandı diyeyim. Buna sevinmiş olmakla birlikte çok huzurlu değilim ben dolunaydan çok etkileniyorum
Yükseleniniz nedir bu arada :
Hayir teraziye bakarak dogru yapiyor, yukseleni ileri derecede olanlara bi sonraki yukselen burc ongoruleri tutarli oluyor ev sistemine gore
astrojurnal yukselen burcu basak zaten, terazi olmuyor. Ama haftalik ongoruleri vs okurken teraziye bakarak dogru yapiyor. Kendimden ornekle aciklayacagim. Mesela jupiter kova transitinde bendegul candarli yukselen terazilerin 1 sene boyunca ask hayatiyla ilgili gundeminden bahsetmis. Fakat benim 5.evimi balik kesiyor cunku terazi 3.dekanda yukselenim. Yukselen akreplerin de tasinma, ev vs bahsetmis. Bu yorumu dikkate almaliyim cunku 4.evimde aliyorum jupiter kova transitini. Umarim anlasilir olmustur
Iste transit bir sonraki yukselende bahsedilen yerden geciyor o yuzdeno haftalık öngörüler whole sign sistemine göre yapılıyor işte, çünkü haftalık yükselene göre öngörüler hiç tanımadıkları milyonlarca insan için yapılıyor :) bunu astrologların kendileri de söylüyor. doğal olarak sanki yükselenleri 0 dereceymiş, kısıtırılmış burçları yokmuş yani her ev eşit derecede burcu kapsıyormuş gibi yazmak zorundalar.
ben haritasını, evlerini bilen birinin, sizin gibi kendi haritasına özel olarak neyi baz alacağını bileceğini düşünüyorum. o nedenle de yükseleni ne ise onu okumasını mantıklı buluyorum.
evet yükseleni bir burcun son derecesinde olanlar için 1. evlerinin içerisinden bir sonraki burç geçiyor :) fakat o bir sonraki burçta gezegen yoksa o burçla ilgili yorumların etkisinin çok fazla olacağını sanmıyorum ben. çünkü bir burcun nasıl kullanıldığını yerleştiği gezegen belirliyor.
mesela yükselen oğlak birinde kova kıstırılmış ise balık 2. ev olur. ama haftalık öngörülerde mesela ayın balıktan geçtiği günle ilgili bir şey anlatacaksa 3. eve göre yorum yapar normalde, whole signdan dolayı.
yani bence olay bir sonraki yükseleni dinlemek değil kendi haritasını bilen biri olarsak transitin nereden geçtiğini bilmekle alakalı. :)
Iste transit bir sonraki yukselende bahsedilen yerden geciyor o yuzden
neden ki ? 29 drc 59 dakika dahi olsa hangi burçsa onu almak zorundayız.
Hayir teraziye bakarak dogru yapiyor, yukseleni ileri derecede olanlara bi sonraki yukselen burc ongoruleri tutarli oluyor ev sistemine gore
bu arada beğene basınca onaylıyor musun diye bir ekran çıkmaya başladı bende bugün.. sizlerde de öyle mi ?
Bana terazi ile ilgili yapılan yorumları izlemek daha mantıklı geliyor çünkü örneğin satürn kova transiti ile ilgili yorum yapılırken başak yükselen için 4.evde yaşanan transiti anlatıyor evle ilgili konulardan bahsediyorlar, terazide ise 5.ev kova geçişini anlatıyorlar. Benim de ne kadar yükselen başak olsa da 4. değil 5. evim kova ile başlıyor yani anlattığı başak yükselen satürn transiti öngörülerini zaten yaşadım
yok onu anladım o kısıma katılıyorum zaten :) fakat mesela kad ve gad geçişinde siz yükseleninize kare aldınız :) o zaman teraziyi değil başağı baz almalısınız. o anlamda yükselen terazi diye düşünmemek lazım diyorum.
yükselen 10 derece olsa da kıstırılmış burç olup ev düzeniniz değişebilir çünkü. bizler haritalarımızı bildiğimiz için zaten her türlü o geçişin nerede olduğunu biliyoruz. :)
Tabii haritalara özel düşünmek gerekiyor o konuda haklısınız :) gezegen hareketlerini yine kendi haritam üzerinde inceliyorum, sonuçta tüm aynı yükselene sahip olanlar aynı şeyleri yaşamayacak en basitinden :) gezegenlere açılara vs. ayrıntılı bakmak gerek
Ah hayır ben öyle bir şey görmedim
Satürn Kova transit hangi evimde nasıl bulucam panpalar el atın tarif edin
Satürn Kova transit hangi evimde nasıl bulucam panpalar el atın tarif edin
astro.com veya yorumcu.com dan haritanızı çıkarabilirsiniz. orada hangi ev kaç derece kova ile başlıyor açıklaması vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?