Astrolojiyle ilgilenenlerin buluşma noktası

tazminat ? :)

o evden geçiyor olması yetmez ki başka bişilere açı yapıyor mu falan onlar da etkiler.

Kızlar selamss. Bende seviyorum astrolojiyi. 72 saat sonra mars koç burcundan çıkıp boğaya geçiyormuş. Sakınlık gelcekmis yani iyi oldu, bu 3 gün sakin olun diyo astrologlar. Ay neyse Ne dicem. Bu haritamızdaki evlilik evimiz 7.eve işaret ediyormuş. Bilgisi olan var mi benim 7.evim boşta

Nasıl boşta kız, astrolojik bir cisim olması gerekmiyor mu

tazminat ? :)

o evden geçiyor olması yetmez ki başka bişilere açı yapıyor mu falan onlar da etkiler.

Tazminatlık davam ya da işim yok kız ot gibiyim Benim 8.ev cidden boş kız, eşim yok ortağım yok, miras bırakacak kimse zaten yok tüm akrabalarım züğürtbenden para istiyorlar... Bu ev bende yaşamıyor cidden

yaa korkma, gezegen olması gerekmiyor illa ki :)

Canım yıldız aydüğümü bir şeyler olmuyor mu, boş nasıl oluyor kız iyi kötü bir gök cismi düşüyordu diye düşünüyorum naçizane

yoo her evde illa bir gezegen olmak zorunda değil :) bir sürü detayı var. 7. evi hangi burç başlatıyorsa o burcun hangi gezegende, hangi evde olduğu, o burcun yönetici gezegenin nerede olduğu vs vs..
öyle tek bir evdeki gezegenle çözülse ohhooo :)

İyi peki akılkardaki soru gelsin o zaman kiminle ne zaman evleneceğin nasıl bulunuyor peki

birkaç tane öngörü yöntemi var, eğer çoğunda evlilik evinle alakalı olumlu açılar varsa potansiyel tarihleri çıkarabiliyorsun :)
Evet bacım. Ben onunla uğraştım hatta çıkardım biseyler tarih için değil benim istediğim aslında. Evlilik içini yorumlamakti baktım ki boş bende venusum başak ordan yürüyorum

Evet bacım. Ben onunla uğraştım hatta çıkardım biseyler tarih için değil benim istediğim aslında. Evlilik içini yorumlamakti baktım ki boş bende venusum başak ordan yürüyorum

yanii venüs sadece yardımcı bir gösterge :) öyle diyim.
bu kadar detayını ancak haritayı analiz eden çıkarır. evlilik noktası falan var, o nerede hangi burçta vs.. bir sürü detayı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…