- 18 Ağustos 2009
- 5.504
- 4.653
- 698
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
Öncelikle yukselenin ne? Onun zit burcu ne. Onu bul. Örn benim yukselenim akrep. Zıt burcu boğa bunu bulduk. Yani benim evlilik eviminbogada olduğunu söylüyor bu site. Bulduğumuz burcun yönetici gezegeni ne . Bunu bul diyor. Boğa nin venüs. Oda tmm. Sonra,Link var mı kız
Ornek
Astrolojide Evlilik Yılı Hesaplama - Laya Holistic
Doğduğumuz an gökyüzünün anlık resmi ve gezegenlerin birbirlerine olan konumları bizim doğum haritamızı gösterir. Evlilik yılımızı astrolojik açıdan hesaplamak içinwww.demetyildirim.com
Öncelikle yukselenin ne? Onun zit burcu ne. Onu bul. Örn benim yukselenim akrep. Zıt burcu boğa bunu bulduk. Yani benim evlilik eviminbogada olduğunu söylüyor bu site. Bulduğumuz burcun yönetici gezegeni ne . Bunu bul diyor. Boğa nin venüs. Oda tmm. Sonra,
7. Evdeki yönetici burcun gezegeni nedir ?
Sitede detaylı olarak hangi yıl hangi gezegen nerede yazıyor. Biraz beyin yakan bi şey ama zevkli seviyorum
Gezegen haritada hangi burcta ?
Jupiter hangi yıl o burçtan geçiyor ? Bunları bul diyor.
Ya zaten yüzde yüz düşünmemek lazım jüpiter 12 yıl da tamamlıyomus bu geziyi sonra tekrar devam ediyormuş, yani evlilik için işaret eden yıl sadece 1 kez değil burdan bunu anlıyoruz:) jüpiter bolluk bereket zaten belki kapıların acıktır belli olmaz1.örneğe göre benimki bu yıl kızlakin ihtimal görmüyorum açıkçası panpa hatta %0 diyebilirim aday adayı bile yok çünkü
Ya zaten yüzde yüz düşünmemek lazım jüpiter 12 yıl da ttamamlıyomuszbu geziyi sonra tekrar devam ediyormuş, yani evlilik için işaret eden yıl sadece 1 kez değil burdan bunu anlıyoruz:) jüpiter bolluk bereket zaten belki kapıların acıktır belli olmaz
Hahahahah sadece buna kalmadık, bi dolu astro hareket var elbet biri guler bacım sıkıntı yok12 yıl sonra ben 45olup perte çıkıyorum panpa benden kimseye hayır gelmez o saatte
Buldum kız 8.evmişYalnız bu ev neci onu anlayamadım bir içsel yenilenme yazmışlar, bir havadan gelen para yazmışlar... ortaya karışık bir ev sanırım ben bir anlam veremedim Bana miras bırakacak kimse yok, eş/ortaktan gelen para yok 2si de yok çünkü havadan gelecek/kazanılmayan para statüsünde bir para cidden yok... Bu transitin bana hiçbir etkisi olmayacak zannımca bende bunların hiçbiri yok
Ornek
Astrolojide Evlilik Yılı Hesaplama - Laya Holistic
Doğduğumuz an gökyüzünün anlık resmi ve gezegenlerin birbirlerine olan konumları bizim doğum haritamızı gösterir. Evlilik yılımızı astrolojik açıdan hesaplamak içinwww.demetyildirim.com
Iste transit bir sonraki yukselende bahsedilen yerden geciyor o yuzden
Detayları bilmememiz normal mesleğim değil genel bakınıyorum zaten eğlencesineçoook aşırı genel :) yani yanlış değil ama eksik.. jüpiter büyük iyicil ama eğer haritamızda bir kötücülü tetiklerse o zaman negatiflikleri büyütebilir mesela..
Detayları bilmememiz normal mesleğim değil genel bakınıyorum zaten eğlencesine
Bana bu konuya mesaj yazılınca niye bildirim gelmiyorşans eseri bakayım dedim bir sürü mesaj yazılmış kızlar kusura bakmayın yeni gördüm... benim haritamı yorumlattığım astrolog evlilik için tam tarih vermedi mesela aralık verdi. Haritanda evlilik yok değil var ama geç evlilik var dedi. Ben de her planımı buna göre yapmaya başladım fark etmeksizin nasılsa daha uzun süre evlenmeyeceğim kafasına girmişim Sevgilimin gözü yaşlı hahahhadhfjsjf
7. evde satürn mü var ? yada yöneticisinin satürnle zorlu açıları mı var ?
satürnle ilişkili bir şeyse sadece geç evlilik olmayabilir. bazen yaş olarak daha büyük biriyle evlilikte veriyor.
7.evim bomboş ama venüs başak, retro ve 12.evde :) o yüzden mi böyle bir çıkarımda bulundu bilmiyorum. Haritamı koyayım hatta, görmeden zihinde canlandırmakta ben zorlanıyorum şahsen
Eki Görüntüle 2755974
ben de görmeden zorlanıyorum, geçen gün ondan ekledim benimkini de :)
merkür başak, venüs kavuşumu uzaktan bir uranüs üçgeni var.
jüpiter aslan o da pek açısız.. kiron satürn karşıtlığını 4-10 aksında düşünürsek, hani 4 yuva teması ya, yuva kurmakla alakalı korku verip uzak tutabilir sanki.
Evet kiron satürn karşıtlığının buna yorumlanabileceğini okumuştum.. bir de 5.ev girişindeki satürn ebeveyn olma sorumluluğundan aşırı derecede çekinmeme sebep oluyor. Gözümde inanılmaz büyüyorZaten başak stelyumundan dolayı kaygılı biriyim, eğer anne olursam kendi hayatımdan inanılmaz feragat etmem gerekir buna da hevesim yok... Anne olmayacaksam da neden evleneyim modundayım.
ücretleri ne kadar bu hocaların ve her seviye kaç hafta veya ay sürüyor öğrenebilirmiyim lütfenBen henuz temel-orta seviyedeyim nilay dincten aliyorum
kızlar merhaba, her yerde araştırdım ama bulamadım benim erosum retroda gözüküyor bu ne demek? koç burcu üzerinde retro da.(yani sanırım koç burcu sembollere baktığımda öyle diyodu yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim) ayriyetten neptün uranüs ve satürn'ümde retro da. ben battım bittim mi ne oldu kızlar yardım valla araştırdım bi şey bulamadım
şöyle resimli göstermek istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?