Astsubay eşleri bakabilir mi acaba :(((

Sonuçta bu mesleğin bu zorluklarını bile bile kabul ediyorsun ki sonra dert yanmaya gerek yok bende bunu anlamıyorum, bu mesleği parası için yapanlar bir de vatan sevgisi için yapanlar var , bu mesleğe başlayıp istifa edenlere de çok kızıyorum milletin hakkına girdikleri için,

Astsubay eşiydim sürekli nöbetteydi görevdeydi en doğuda da çalıştı en batıda 4 sene boyunca dört duvarla ben vardım evimde ama bir kere olsun mesleğini hiç sorun etmemiştim.

Bu meslek vatan aşkıyla yapılacak bi meslek bu mesleğin zorluğunu kabul edip sonra mırın kırın etmeye hiç gerek yok

Ewet herkes vatan askindan öluyor bu ulkede.

Daha iki hafta once esimin iki arkadasi sehit oldu. Birinin daha uc yasinda evladi vardi. Git geride kalanlara anlat bu kelamlari. Yerlerse tabi.

Simdi diyorum ki ohhhh iyi ki biraktirmisim esime. Hadi benim esime de kız. Cok ta tın yani.

Merhaba öncelikle Allah sabır versin. Benim eşimde uzman çavuş ve ilk görevi zorunlu olarak doğuya çıktı. Yaşadığımız şehir küçük doğuda ama kafamız o kadar rahat ki. Çünkü kaynana derdi yok kayınpeder derdi yok. Gerçi onlarda sağolsun çok iyiler hiç bir zaman kalbimi kırmadılar. Ama şunu söylemeliyim asker eşi olmak çok zor. Sürekli görevler nöbetler geceleri yanlız kalmalar bunlar çok zor. Bu arada eşin büyük ihtimalle uzman çavuş olur. En azından öyke tahmin ediyorum. Yaşadığın yeri cennet yapamıyorsan kaçtığın her yer cehennemdir derler. Bu birazda senin elinde. Doğu zor mu olur deme bence önce dene derim. İnsallah hersey gonlunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…