Adamın ayrılma stiline zıçayım ya sanki ayrılalım dese kız bıçaklıcak :dAtama dönemi geçti adam diyor ki kaydırma birliğe çıktıkafa kırık yalancı
E adam iş başında olacak.Yakında adam surşyeye girecek telefonu bir anda çekmez olacak
Deme ya bu kez inanmıştımyine mi trolleniyorsunuzi hanımlar?
Ama hat arada gidip geliyor haftada bir ayda bir vsE adam iş başında olacak.
Hat bir gün boş olacak elbet sonra tekrar bir kaydırma.Ama hat arada gidip geliyor haftada bir ayda bir vs
Üf ben kaçtım trollendim zatenHat bir gün boş olacak elbet sonra tekrar bir kaydırma.
Ama kendisinin gönderildiğini söylemişSevgilisi yalan söylemiş olabilir o başka konu ama mesela batıda jandarma olarak görev yapan biri doğuya tayin çıktığında komando olarak atayabiliyorlar. Ve ya suriye butonu ayrı var batıda jandarma olarak görev yapan biri suriye butonuna basıp gidebiliyor.
Ne butonu gözünü seveyim Allah aşkına yaSevgilisi yalan söylemiş olabilir o başka konu ama mesela batıda jandarma olarak görev yapan biri doğuya tayin çıktığında komando olarak atayabiliyorlar. Ve ya suriye butonu ayrı var batıda jandarma olarak görev yapan biri suriye butonuna basıp gidebiliyor.
Eşim asker hatta bu konuda bir ara şaka yapmıştı bana butona bastım diye yüreğime inmiştiNe butonu gözünü seveyim Allah aşkına ya
Jandarmanın yurt dışına çıktığı yok ya onlar da çıkarsa artık ülkede asker kalmayacakEşim asker hatta bu konuda bir ara şaka yapmıştı bana butona bastım diye yüreğime inmişti
Gideceğini yazmış ama gönderildim dememiş. Tabi suriye tayin dönemimi onu bilmiyorumAma kendisinin gönderildiğini söylemiş
Eşimin astsubay arkadaşı asayiş jandarma olmalasına rağmen nişanlı olup 6 ay suriyeye gitmişti döner dönmez evlenmiştiJandarmanın yurt dışına çıktığı yok ya onlar da çıkarsa artık ülkede asker kalmayacakyok öyle buton vs
Ben bilmiyorum valla ayrıca da kaydırma birlik düye birşey mi varmış jandarmadaEşimin astsubay arkadaşları asayiş jandarma olmalarına rağmen nişanlı olup 6 ay suriyeye gitmişti döner dönmez evlenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?