Onu bilmiyorum pek hakim dğlm kaydırma birliğine ama isteyen gönüllü olarak gidebiliyor. Dediğim gibi şaka bile yapmıştı bana. Hatta diyarbakır da komando olarak görev yapan başka bir arkadaşı da suriyeye kısa süreliğine gitmiştiBen bilmiyorum valla ayrıca da kaydırma birlik düye birşey mi varmış jandarmada
Para için gidiliyordur belki de öyle kaydırma birlik çıktı vs saçmaladı iyice tayin mayısta belli oldu aylardan ağustos ne kaydırma birliği vsOnu bilmiyorum pek hakim dğlm kaydırma birliğine ama isteyen gönüllü olarak gidebiliyor.
Zaten çoğu para için gidiyor zorunlu gönderme var mıdır bilemiyorum. Gönüllü olarak gitti saydıklarımPara için gidiliyordur belki de öyle kaydırma birlik çıktı vs saçmaladı iyice tayin mayısta belli oldu aylardan ağustos ne kaydırma birliği vs
Neticede burada konu saçmaZaten çoğu para için gidiyor zorunlu gönderme var mıdır bilemiyorum. Gönüllü olarak gitti saydıklarım
kara kutu butonuNe butonu gözünü seveyim Allah aşkına ya
Aldatıyor ya da sizden ayrılmak istiyor sevmiyor yaniSevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
Adam kesin asker filan da değilkara kutu butonu
bu erkeklerin yalanlarına inanmayı bırakmadığımız sürece bir yere varamicaz bu hayatta kdjgkrjgkrjAdam kesin asker filan da değil
Evet gider.Jandarma suriyeye gidiyor mu ya ? Bana yalan geldi kusura bakmasın
Kendisi şuan batıda, kaydırma birliğine çıktığını söyledi suriyeyeSevgilisi yalan söylemiş olabilir o başka konu ama mesela batıda jandarma olarak görev yapan biri doğuya tayin çıktığında komando olarak atayabiliyorlar. Ve ya suriye butonu ayrı var batıda jandarma olarak görev yapan biri suriye butonuna basıp gidebiliyor.
Başkasını bulmuş 3 vakte kadar nişanlanacakSevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
Valla ben demekki hiç görmemişimEvet gider.
GidiyorJandarma suriyeye gidiyor mu ya ? Bana yalan geldi kusura bakmasın
Ayrılmak için uydurmuş biseyler ...Sevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?