Aşure Meselesi 💃🏻

İpe mi dizecez yav manyak mıyız nie diziyoruz biberi Anoo sinekler falan konar ben güzelce ınce ınce ortadan böler sofra bezine dökerim camları açarım yeşil yeşil rengini kaybetmeden kurur
Hayatım biber kuruyunca kırmızı olacak öyle tadı çıkıyor
İpe diziyoruz asiyoruz valla biber,patlıcan,fasulye,kabak aklina ne gelirse
Yapacağımız zaman yikayip öyle kullanıyoruz

Hayatım biber kuruyunca kırmızı olacak öyle tadı çıkıyor
İpe diziyoruz asiyoruz valla biber,patlıcan,fasulye,kabak aklina ne gelirse
Yapacağımız zaman yikayip öyle kullanıyoruz
Bacım manyaklaşman kurban olayım hayat o kadar zamanı boşa harcamalık uzun değil. Bende şundan var sende al kurtar kendını

Eklentiler

• IMG_2967.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2968.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 20
Ben hamiş bir hatunum bi konudan. Bi konuya geçerken yoruluyorum son ayım havalar sıcak ağırlaştım etiket edi ediverin beni
Ayy onu unuttum ben de yaşlıyım bu sayfa çok hızlı gidiyor yetişemiyorum şey aklıma geldi bu kenevir pis bişey değilmiydi kız aşuremin içinde ne geziyor kumpas mı kurdun yoksa bana

Bende biber kalmadı ama patlıcan var dur atayım
Patlıcanı nie kuruttun bacım
Kurutulmuşu buzluğa neden atıyon, kurutmadan atsana
Evın ıcınde dolanmasın sıcakta dolap boş çalışıyor mk
Ayy onu unuttum ben de yaşlıyım bu sayfa çok hızlı gidiyor yetişemiyorum şey aklıma geldi bu kenevir pis bişey değilmiydi kız aşuremin içinde ne geziyor kumpas mı kurdun yoksa bana
Hahaha he böyle mübarek bi yiyecek kafa yapmalı herkes bagımlısı olmalı die düşündüm onuda ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…