- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.310
- 548
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Ayyy benim tarifi kaybetmeCemoos S Siyah Palto Konumuz aşureden nereye geldi, kaç yorum olmuş konuda allah bizi kahretmesin hahahha tarif alamadım doğru düzgün goygoy yapmaktan
En kötü kimse yemezse günde yada arkadaşlara falan yapıyorum arada gidiyo o dabizde patlıcan yiyen yok ki kurusunu kim napsın
İki patlıcan kurutayım da bi deneyeyim bakalım . Benım eşim antin kuntin adam patlıcanı falan yemek die oturup yemez karnıyarık- islim kebabı -Ali nazik -musakka-imam bayıldı yapacan da yemek die basına oturup yiyecekPatlıcan kurutmasının yemeği kızartması güzel oluyo
Oral de diş kullanmak konusu vardı biliyon mi o konuyu ahhshshshsOoo siz hep aranızda tartışıyonuz ama besleme gibi kaldık ya dışarda konu oral olsaydı ben size gösterirdim ya neyse bilmediğim konular bu kurular
Oraldan kuruya, kurudan aşureye hiçbir alaka olmamasına rağmen hepimizin bi konuyla ilgili fikri var hahahah muhteşem koalisyon kurdukOoo siz hep aranızda tartışıyonuz ama besleme gibi kaldık ya dışarda konu oral olsaydı ben size gösterirdim ya neyse bilmediğim konular bu kurular
Oral mı severizOoo siz hep aranızda tartışıyonuz ama besleme gibi kaldık ya dışarda konu oral olsaydı ben size gösterirdim ya neyse bilmediğim konular bu kurular
Makarna da kesiyonuz mu aklıma geldi ben cumartesi makarna kesicemOraldan kuruya, kurudan aşureye hiçbir alaka olmamasına rağmen hepimizin bi konuyla ilgili fikri var hahahah muhteşem koalisyon kurduk
Yok yok başta kaldı o. Ayrıca ekran görüntüsü alındıAyyy benim tarifi kaybetme
O değilde sende şimdi kendı konunu kaynattın ya hepimizi banlarlar mıOraldan kuruya, kurudan aşureye hiçbir alaka olmamasına rağmen hepimizin bi konuyla ilgili fikri var hahahah muhteşem koalisyon kurduk
Ay bide gavura vurur gibi vuruyorlar klavyenin tuşlarına yetişemiyorum bu saatte beynim duruyor benimOraldan kuruya, kurudan aşureye hiçbir alaka olmamasına rağmen hepimizin bi konuyla ilgili fikri var hahahah muhteşem koalisyon kurduk
Senın evde ordu var galibaMakarna da kesiyonuz mu aklıma geldi ben cumartesi makarna kesicem
Sus anma yaO değilde sende şimdi kendı konunu kaynattın ya hepimizi banlarlar mıkonuyu dışına çıkarmaktan
Topu topu 3 kişiyiz herşeyi yapıyom kafayı yemiş gibi yufka falan da yapiyozSenın evde ordu var galiba
Yeni konu açarız hemen diycektim 'kuru kuru oral' diye banın ne olduğunu unuttum bi an dsdsdh yalnız sanat filmi ismi gibi olmadı mı kız kuru otlar üstüne der gibiO değilde sende şimdi kendı konunu kaynattın ya hepimizi banlarlar mıkonuyu dışına çıkarmaktan
Kuru mu oralaaahhahahahahahahhahahagaYeni konu açarız hemen diycektim 'kuru oral' diye banın ne olduğunu unuttum bi an dsdsdh
Valla kurusunu bilmem ya yaşken iyi oluyor sulu suluYeni konu açarız hemen diycektim 'kuru kuru oral' diye banın ne olduğunu unuttum bi an dsdsdh yalnız sanat filmi ismi gibi olmadı mı kızı kuru otlar üstünde der gibi
Hamur işini sevıyorsunuz o zaman siz çocuk kaç yaşındaTopu topu 3 kişiyiz herşeyi yapıyom kafayı yemiş gibi yufka falan da yapiyoz
Özel mesajın kapalı, pro cemoşumuz dahil edemedi seni mesajaaHamur işini sevıyorsunuz o zaman siz çocuk kaç yaşında
Yo valla değilÖzel mesajın kapalı, pro cemoşumuz dahil edemedi seni mesajaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?