• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ahhahahahahahahaha:9::9::9::9::9: hiç güleceğimyoktu. allah iyiliğini versin.tamam dedıgın gıbı olsun.ne cezası bana asla ceza veremezsınız. sadece duygu somurusu yaptım ben:9::9::9::9::9:

:1::1::1: allah hepimizin iyiliğini versinde tez vakit kurtulalım şu kilolardan:)) sana ceza vermeye gerek yok şekerim sana bu vicdan azabı yeter noktaa:1::1:

yarın eksı gorursem sana hediye edeceğim vicdanımı:9::9::9:

hahahaha zoor şekerim zooor 103 ü görmen 105 i görmezsen iyi valla :1::1: ooohhh :9: biz bari gündüz kaçamak yaptık akşama yemedik sen gitmişsin akşm akşam yemişsin yapılır mı bu o kadar emeğe hıııı yapılır mı cevap ver bana :52::60: ne diyim ben şimdi sana hee ne diyyyiiiimmmm asya :60:

hahahaha zoor şekerim zooor 103 ü görmen 105 i görmezsen iyi valla :1::1: ooohhh :9: biz bari gündüz kaçamak yaptık akşama yemedik sen gitmişsin akşm akşam yemişsin yapılır mı bu o kadar emeğe hıııı yapılır mı cevap ver bana :52::60: ne diyim ben şimdi sana hee ne diyyyiiiimmmm asya :60:

ben bu lafın altında kalırmıyım.gidip iki kusup geleyim:27::27::27::27::27:çok pis motive oldum he

günaydın kızlar. dun şarzım bıtınce kalakaldım. kusura bakmayın.

bugunde ben beyzaya inat :9::9::9::9: 103,8 i gördüm. beyzacım kusmadım ama yınede gordum. demekkı cezayı haketmemısım doğru yoldayım. :19::19:
beni destekleyenlere teşekkür ederim :16::16::16::16:
yumurtadan peynırden gına geldı dıye bu sabah tam 4 kepçe akşam yaptıgım çorbadan içtim.:56::56: mmmmmmmmm misss. oh:33::33::33::33::33::33:

sizler ne durumdasınız bakalım.

günaydın kızlar. dun şarzım bıtınce kalakaldım. kusura bakmayın.

bugunde ben beyzaya inat :9::9::9::9: 103,8 i gördüm. beyzacım kusmadım ama yınede gordum. demekkı cezayı haketmemısım doğru yoldayım. :19::19:
beni destekleyenlere teşekkür ederim :16::16::16::16:
yumurtadan peynırden gına geldı dıye bu sabah tam 4 kepçe akşam yaptıgım çorbadan içtim.:56::56: mmmmmmmmm misss. oh:33::33::33::33::33::33:

sizler ne durumdasınız bakalım.
tebrikler çok çok iyi gidiyosun:nazar: benm farklı bi durum yok 65-66 arası değişiyo sürekli ben de bu hafta birazcık kasmaya karar verdim çünkü hava soğuk spor yapmayı istemiyorum
sabah kalvaltım 1 yumurta yanında kibrit kutusundan da küçük peynir 1 dilim etimek şimdi yeşilçayımı içiyorum

tebrikler çok çok iyi gidiyosun:nazar: benm farklı bi durum yok 65-66 arası değişiyo sürekli ben de bu hafta birazcık kasmaya karar verdim çünkü hava soğuk spor yapmayı istemiyorum
sabah kalvaltım 1 yumurta yanında kibrit kutusundan da küçük peynir 1 dilim etimek şimdi yeşilçayımı içiyorum

sağol cnm. sende fena degılsın ya. bana bakma sen. öküz gibi oldugum için çabuk gidiyor gorunuyor. ama görünüşümde hala değişiklik yok. yanı hala öküz gibiyim:9::9::9: yarın öburgun vermem durunca bende sızlanmaya baslarım merak etme:50::50:

sağol cnm. sende fena degılsın ya. bana bakma sen. öküz gibi oldugum için çabuk gidiyor gorunuyor. ama görünüşümde hala değişiklik yok. yanı hala öküz gibiyim:9::9::9: yarın öburgun vermem durunca bende sızlanmaya baslarım merak etme:50::50:
aaa deme öle şeyler:99: muhakkak görüntüde de fark vardır ama sen kendini zayıflamaya odakladığın için farketmiyosundur seni bi süredir görmeyen kişiler daha çok farkeder zayıfladığını ya sana biraz dar gelen kıyafetlerini giy motive ol:)

Back
X