• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

özleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz:32::9::9:
ayy doğru valla ama dün çok güzeldi ne kaçamak ne başka bişey eve gittim yarım kepçe kadar tarhana çorbası içtim yani 4-5 yemek kaşığında bitti, şansıma annem de dün sulu patates yemeği yapmıştı öğlen yedim diye 4 küçük parça patates olacak şekilde aldım 2 çatal salata aldım kalktım sonra da bişey yemedim yediğim en az yemekti diyebilirim:) sabah bi fark görmedim ama mücize de beklemiyorum tabi az yedim diye

sabah kahvaltıma gelirsek eğer 1 çay bardağı light süt içine 3 kaşık müsli ( müsli sayısını mümkün olduğunca azaltıyorum)

Günaydın

Bugun +300 gördüm maalesef. :14::14:

Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta yaptım kendıme. Maydanoz, lor ve minik bir domatesle kahvaltımı yapmış bulunmaktayım..

ben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))

ben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))
aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu:D

hoşgeldiiiiiiin :)) bende başlasam mı tekrardan sandaloza yaa

aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu:D

aaah bebeğimmm teknik ingilizceydi bugünkü sınavım ve hoca kazıkk ikram etti sınavda ama onu yemek zorunda kaldım:1: son 3 kaldı haftaya perşembe bitiyo inş..bugüne kadar olan sınavlarım çok iç açıcı değil bakalım nolceeek:):)

çalışta_0 canım tebrik ederim adtin tam bitsin dahada düşersiin :):)bende bugün 96.400 gram gördüm bi mutlu oldum bir mutlu:D ama çok uzun sürmedi bu mutluluk greyfurtu içtikten sonra geldim baktım eskiye geri dönmüşüm hahahahah mutluluğum kursağımda kaldı:14::9:

bizim wildmor da kaçak alemlerinde heralde hiç gelmiyor yaaw:1: öğlen yiyecek bulamadım kendime bende 1 tane eti form çubuk kraker yedim :))

Back
X