- Konu Sahibi mavikelime
- #1.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy doğru valla ama dün çok güzeldi ne kaçamak ne başka bişey eve gittim yarım kepçe kadar tarhana çorbası içtim yani 4-5 yemek kaşığında bitti, şansıma annem de dün sulu patates yemeği yapmıştı öğlen yedim diye 4 küçük parça patates olacak şekilde aldım 2 çatal salata aldım kalktım sonra da bişey yemedim yediğim en az yemekti diyebilirim:) sabah bi fark görmedim ama mücize de beklemiyorum tabi az yedim diyeözleeemm sen 3-5 kilonu verene kadar biz senin kilona ulaşacaz kıızz![]()
gözün aydın devamı da gelir inşallah:)kızlarrr bugün sabah az önce wcden sonra tartldm 69un biraz gerisindeydi![]()
gözün aydın devamı da gelir inşallah:)
aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu muben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))
olabilir hele tamamen bittiğinde 68 bile olabilirsin:)ama daha 2 gün önce 70 çıkıyodu ne dengesiz iş :44: ama adetim bitti sayılır ondan mı acabaa![]()
ben geldiiiimmmm:):) kilomda bi değişiklik yok..bugün sabah erkenden kalktım ancak sandalozu yutabildim bide greyfurt karışımımı içtim kahvaltı yapamadım.sınava girdim çıktım kantinden 1 sandvic bide açık çay içtim başkada bişey yemedim şimdi eve geldim şimdii öğlene ne yerim bilmiyorum yiyince yazarım:)))
olabilir hele tamamen bittiğinde 68 bile olabilirsin:)
kızlarrr bugün sabah az önce wcden sonra tartldm 69un biraz gerisindeydi![]()
aaa hep yemek hep yemek içim şişti bi de sınavından bahset çıktım diyosun da nasıl çıktın mutlu mu parçalı bulutlu mu![]()
aaah bebeğimmm teknik ingilizceydi bugünkü sınavım ve hoca kazıkk ikram etti sınavda ama onu yemek zorunda kaldımson 3 kaldı haftaya perşembe bitiyo inş..bugüne kadar olan sınavlarım çok iç açıcı değil bakalım nolceeek:):)
iyi de sen pek üzülmemişsin bu duruma sanki![]()
bizim wildmor da kaçak alemlerinde heralde hiç gelmiyor yaawöğlen yiyecek bulamadım kendime bende 1 tane eti form çubuk kraker yedim :))