• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

sabah sütlü kahvemi içtim...dünde arkdşımla yürüdüm baya bi yürümüşüzki ayaklarımı hissetmedim bittiğinde:))öncesindede lesliee ile beraberdim baya hareketliydim maşallaahh:1:

sadece 5li çay :18: oda 1 geçe içiyorum 1 gece içmiyorum:18:

5 li çay dedinde aklıma tatsız bir anı geldi. birgun işyerimin ordaki aktara girdim kahve alıcam . adam kahveyi tartarken demez mi bana" isterseniz 5 li zayıflama çaylarından var bayada iyi satıyo" diye:42: hadsiz nolcak nasıl uzuldum nasıl uzuldum. ama içime atıp yok istemez diyebilidm sadece:42: insanlar gerçekten bazen çok hadsiz oluyo çok

5 li çay dedinde aklıma tatsız bir anı geldi. birgun işyerimin ordaki aktara girdim kahve alıcam . adam kahveyi tartarken demez mi bana" isterseniz 5 li zayıflama çaylarından var bayada iyi satıyo" diye:42: hadsiz nolcak nasıl uzuldum nasıl uzuldum. ama içime atıp yok istemez diyebilidm sadece:42: insanlar gerçekten bazen çok hadsiz oluyo çok

terbiyesize bak onamı kalmış yaa:20:

öğle yemeği vaktiiii; yulaf ezmeli baharatlı yoğurt yanına da yeşil elma:)

boşver sibel zayıflayınca aynı aktara git ve kilo almak için ne önerirsiniz diye sor:D:D

ama ben yoğurtumu evde unutmuşum:( o sebeple malesef yoğurt yerine altınbaşak form yicem kalorisi 177 zaten sorun olmaz diye umuyorum:D

Son düzenleme:
:1: ay çok iyi fikir bu... keşke okadar zayıflasam:ssz:
olsun onlarda guzel hemde tok tutuyor. ben ara oğnde 1 paket yerdime skiden şimdi 3 taneye indirdim

e tabi yarısıyla doyulmaz. mesela ben mısır gevreğini dolduruyorum bir kaseye sütsüz katır kutur yiyorum hemde çikolatalı olanından:1: iki katını yiyorum tavsiye edilenin ama napim:ssz:

Back
X