• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

haklısın canım tabii ama cahilliği ilk yerleştiği yerde yaptı muhasebe okuyodu orayı bıraktı yapamıyorum diye sonra böyle bi bölüm açıldı falan oda değerlendirdi napalım açmasalarmış canııımm :D bizim bölümde her yerdeee var madem bu kadar çok bölümü açıyorsun niye sınav yapıyorsun dimi :Dbenim 2. yılım ünivde bakalım yaz okuluna açılcak derslere giricem ama inş açarlar :D
inşallah tez zamanda bitirirsin inşallah:) bunu sana sölemem mesleki olarak ne kadar etik olur bilmiyorum ama laf aramızda eğer ilgin varsa bizim bölüme şiddetle öneririm bi süreliğine iş garantili diyebiriliz:) tabi benim olayım sadece maddiyat deil maneviyat da:D

inşallah tez zamanda bitirirsin inşallah:) bunu sana sölemem mesleki olarak ne kadar etik olur bilmiyorum ama laf aramızda eğer ilgin varsa bizim bölüme şiddetle öneririm bi süreliğine iş garantili diyebiriliz:) tabi benim olayım sadece maddiyat deil maneviyat da:D

iyikiii aramızdaa bütün topik öğrendii :D ya aslında grafiğe merakım var benim ama o bölümde aklımda valla 4 yıllğa geçişim olcak ancak işletme ve iktisat olarak açıköğretim bölümünden yapıcam..laf aramızda kendi bölümümü sevmiyorum mutlu değilim bu bölümde:D şu bölümü bitiriyim bakalım yolumu o günkü halime göre çizicemm:)))

iyikiii aramızdaa bütün topik öğrendii :D ya aslında grafiğe merakım var benim ama o bölümde aklımda valla 4 yıllğa geçişim olcak ancak işletme ve iktisat olarak açıköğretim bölümünden yapıcam..laf aramızda kendi bölümümü sevmiyorum mutlu değilim bu bölümde:D şu bölümü bitiriyim bakalım yolumu o günkü halime göre çizicemm:)))
inşallah canım okuyan çabalayan kişileri gördükçe çok mutlu oluyorum yaaa herşeyin başı cehalet yaa şöle okuyup bilinçli bi toplum olsak ne güzel olurdu herşey beni şu hayatta şaşırtacak bi trajedi yok artık, sevdiceğin çalışmaya başlayınca anlayacaksın beni

inşallah canım okuyan çabalayan kişileri gördükçe çok mutlu oluyorum yaaa herşeyin başı cehalet yaa şöle okuyup bilinçli bi toplum olsak ne güzel olurdu herşey beni şu hayatta şaşırtacak bi trajedi yok artık, sevdiceğin çalışmaya başlayınca anlayacaksın beni

aslında okumaklada çözüm değil bize başkaları tarafından takılan at gözlüklerini bizde razıymışız gibi taşıyoruz sonra ne görüyoruz ne duyuyoruz ne biliyoruz..inş dahada kötüye gitmeyiz.şuan çalışıyo o ama bu bölümde değil bakalım bu bölüme temelli geçişinde nasıl olcak merak ediyorum:))

çalışta_0 canım tebrik ederim adtin tam bitsin dahada düşersiin :):)bende bugün 96.400 gram gördüm bi mutlu oldum bir mutlu:D ama çok uzun sürmedi bu mutluluk greyfurtu içtikten sonra geldim baktım eskiye geri dönmüşüm hahahahah mutluluğum kursağımda kaldı:14::9:

canım inşallah dedğinz gbi olur yaa:2: sabah 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm yedim ve 5li çaydan içtim saat1 gibi 1 dilim kek yedim görünce dayanamadım:26: az öncede 1 kırmızı elma yedim :15: akşam yemektede bakla varmış :15:

canım inşallah dedğinz gbi olur yaa:2: sabah 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm yedim ve 5li çaydan içtim saat1 gibi 1 dilim kek yedim görünce dayanamadım:26: az öncede 1 kırmızı elma yedim :15: akşam yemektede bakla varmış :15:
keeeeek miiiiiiiiiiiiiiiiii:47::20: kakaolu muydu meyveli mi yoksa sadeli miii:D:56: kızamıcam ben de olsam yerdim herhalde cezadan sorumlu bakanımız keser cezayı olur biter:51:

kekikn boyutu ne kadardı acep :D şimdi asya diycek ki -"hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya:6::6: " ayneen bunu yapıcak :9: o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak :1:

kekikn boyutu ne kadardı acep :D şimdi asya diycek ki -"hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya:6::6: " ayneen bunu yapıcak :9: o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak :1:

ben akşam bol bol mekikle eritirim onu :8:
çayı yeni demledi beyza bana nasip olmadı sen almaz mısın:D:D:D
ne çayıı:9:

selaaam :) kahvaltım domates salatalık peynir ve yumurta. az önce de bi bardak süt ve 4 form yedim ( paket değil :P ) akşam da çorba içicem hala dünün tokluğunu yaşıyorum :1: :1:

uyguladım testi sanki değişecek gibi hergün uyguluyorum zaten 1 aydır:D atak 4 gün çıkıyo ve tam mezuniyetimin olduğu güne istediğim kiloya ulaştıracağına güvence veriyo:) yumurtayı sütü yoğurtu seviyorum hadi beyaz et de olur beni tek düşündüren kırmızı et:(:(

illa kırmızı tuketeceksın dıye bıosey yokkı. yanı proteın olsunda ne olursa olsun. hem kırmızıyı köfte olarakta tuketebılırsın.

önümüzdeki yıl bende bunu tercıh edeyım.

sade içinde nutella mı ne vardı :26: cezam neyse razıyım :25:

hem veremiyorum veremiyorum diyosun o 1 dilim kek senin neyine hıı neyine sabır asyaa sabıır asyyaa sinirlenmek yok asya...madem razısın 5 saat yuruyus cezası. afiyet olsun :24::24:

kekikn boyutu ne kadardı acep :D şimdi asya diycek ki -" " ayneen bunu yapıcak :9: o yediğin 1 dilim kek var yaa nasıl pişman edicek seni baak :1:

dedim bileeeeeeeeeeeeee

Back
X