• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devam :50: bende mutsuzken yiyorum hep yiyorum:50::50:

kızlar gunaydın bende tatil sebebiyle giremedim nete
dün kalk kızım Sibel evde oturmanın faydası yok dedim ve 1 saat 15 dakika yurudum:72: sabah oğlen iyiydide akşama kaç tane sardalya yediğimi bilmiyorum:ssz:

kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.

bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem:14::14::14::14::14::14:
böyle yersen zayıflayamazsın tabi:(

yeni mi başladın canım sen isveçe azıcık bahset bana bende başlarım belkim :D
dün 6. günüm bitti bugün 7. gündeyim yavaş bitirmeye hazırlanıyorum cuma bırakıcam ama bi anda verdiğim kiloyu almamak için bu 3 gün bişeler eklicem öğünlere alıştırmak için deneyimleriniz bölümünde var diyet tecrübeleri falan oradan takip edebilirsin:)

ben diyete sandaloz sakızıyla başladım yaklaşık bi 10 kilo öyle gitti sonra yeşil çay şimdide 5li ile devam :50: bende mutsuzken yiyorum hep yiyorum:50::50:
ya ben de sandaloz almıştım ama bazı yorumlarda kilo aldırdığı da yazıyodu güvenemedim kullanmadım:(

böyle yersen zayıflayamazsın tabi:(

dün 6. günüm bitti bugün 7. gündeyim yavaş bitirmeye hazırlanıyorum cuma bırakıcam ama bi anda verdiğim kiloyu almamak için bu 3 gün bişeler eklicem öğünlere alıştırmak için deneyimleriniz bölümünde var diyet tecrübeleri falan oradan takip edebilirsin:)

ya ben de sandaloz almıştım ama bazı yorumlarda kilo aldırdığı da yazıyodu güvenemedim kullanmadım:(
yok be canım tatlı kesinlikle kullanılmamalı tatlı kullanmıştır onlar dene derim ben sana :34:

yani sandaloz kullandığın sürede hiç tatlı yenmeyecek mi

evet canım kesinlikle yemiyceksin tatlı:))) ben çayıma şeker falanda kullanmadığımdan zorlanmıyorum tatlı konusunda ama malum sıcaklar var dondurma falan dayanamıyorum ama dayanıcam :D

bende dün akşam kendime elma kürü yaptım bugün içmeye başladım 15 gün sürdürcem bakalım nolcam :)))

hos geldın bebem. evet kabuklu fıstık gıbıbyım.:50::50: hala 48 bedenden asaya gıremedım. bende anlamadım bu ısı.11,5kılo verıpte bır beden ıncelmezmı bır ınsan yaaa..sende salmıssın bakıyorum. tatıl yaramıyor bızlere anlasılan..

:53:kııız çok şaşırdım o kadar kiloyu veripte nasıl bedenin değişmeezz....sudan gidiyo desek yinede incelmen lazım..kas mı kaybediyosun acaba..çok şaşırdım inan ben bile 5 kilo verince farkediyorum göbüşümden falan..hani kilomuzda yakın birbirine:53:

Son düzenleme:
evet canım kesinlikle yemiyceksin tatlı:))) ben çayıma şeker falanda kullanmadığımdan zorlanmıyorum tatlı konusunda ama malum sıcaklar var dondurma falan dayanamıyorum ama dayanıcam :D

bende dün akşam kendime elma kürü yaptım bugün içmeye başladım 15 gün sürdürcem bakalım nolcam :)))
yaaa en azından kuru kayısı yeseydik:( benim de elma kürü malzemelerim hazır bi kez yaptım sıkıldım bıraktım:D:D

Back
X