At gibi giden it gibi dönermiş

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi akşamlar hanımlar.
Eski sevgilim bana yapmadığı kalmamıştı ve aynı okuldayiz sürekli görüyordum artık görmüyorum şükürler olsun.Devam eden çok güzel bir ilişkim var.Sevdigim sevildiğimi bildiğim çok iyi giden bir ilişki.
Duydum ki eski sevgilimin bir ay önce benim sınıfıma hatta oturduğum masaya çiçek bırakmak gibi bir niyeti olmuş ama arkadaşım boşver demiş ve öyle bir durum olmadı çok şükür.
Köpek gibi pişman olduğunu biliyorum yani hissedebiliyorum.
Önceden pişmanlığını görmek isterdim.Donsun yalvarsin yaşattıklarına değsin isterdim ama şimdi pişmanlığını bile görmek istemiyorum.Suratini gördükçe midem bulanıyor
Kızlar demem o ki.Burada çok okudum pişman olsun, döner mi diye dert yananlari onlardan biri de bendim.Ama inanın ki at gibi giden it gibi dönüyor ama sizin içiniz soğumuş oluyor.
Dönmelerini beklemeyin.
Bu adam sevgiliyken çiçek bile almamıştı bana şimdi ayrılalı bir seneyi geçmiş yeni ilişkim varken yollamak istemesi de ne kadar erkeklik gururuna sahip olduğunu gösteriyor.
Birşey bitmişse emin olun bu iyiliğiniz içindir ve karşınızdaki buna değmediği içindir.
Sadece içimi dökmek istedim.

yenisini tak kolunu önünden salına salına geç

Bende at gibi giden it gibi geri donen bir iliski yasadim. Benden baska kiza o kizdan da bana surekli gelen bir adam vardi. Oteki kiz gecen ay evlendi bizimkide kelimenin tam anlamiyla döt gibi kaldi. Uzun zamandir bendende yuz bulamiyor. Kimsenin ahi kimsede kalmiyor gercekten, yolunu hic bozma tatlim.

Bende yine bi kayinvalide vakasi sandim gelinine demistir herhalde dedim hayirlisi olsun buz gibi olmussundur sende

Tak koluns sevgilini gorsun sizi :) benimde arada aklima geliyor lise aşkım. Evliyim umrumda bile degil ama yinede diyorum yolda falan bizi gorse bi catlasa diye

yıldız tilbe nin yürüüü ancaa gidersiiin şarkısı çaldı kulağımda

Tak koluns sevgilini gorsun sizi :) benimde arada aklima geliyor lise aşkım. Evliyim umrumda bile degil ama yinede diyorum yolda falan bizi gorse bi catlasa diye
o duygu çoğumuzda var galiba.aşık olup unutamamakla da alakalı değil tamamen kadın egosuuu

Neden böyle yapıyorsunuz insanlar değişebilir pişman olabilir ve çok üzülüyoruz benimkide bana yaptıklarını unutamam mutlu ol dedi dönmeyecek

Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş diyesim geldi konu başlığını okuyunca :)))

6 yıl sonra dönende var he tabi kızı 6 yıl sonra bıraktığın gibi bulacaksın düşünen manyaklarda mevcut (kızımın eski erkek arkadaşı)

6 yıl sonra dönende var he tabi kızı 6 yıl sonra bıraktığın gibi bulacaksın düşünen manyaklarda mevcut (kızımın eski erkek arkadaşı)
Bırakın altı yılı bir sene olmadan bile bıraktığın gibi kalmıyor kimse.iyiki de kalmıyor

Sizin adınıza da sevindim takılı kalmamışsınıız.
Çok haklısınız illaki bir yerlerden çıkıyor kalmıyor yani

Beni görmüştür herhalde erkek arkadaşımla ve çatlamış demek ki salak salak işlerle uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…