AcAcaba benimki de doner mi :-(İyi akşamlar hanımlar.
Eski sevgilim bana yapmadığı kalmamıştı ve aynı okuldayiz sürekli görüyordum artık görmüyorum şükürler olsun.Devam eden çok güzel bir ilişkim var.Sevdigim sevildiğimi bildiğim çok iyi giden bir ilişki.
Duydum ki eski sevgilimin bir ay önce benim sınıfıma hatta oturduğum masaya çiçek bırakmak gibi bir niyeti olmuş ama arkadaşım boşver demiş ve öyle bir durum olmadı çok şükür.
Köpek gibi pişman olduğunu biliyorum yani hissedebiliyorum.
Önceden pişmanlığını görmek isterdim.Donsun yalvarsin yaşattıklarına değsin isterdim ama şimdi pişmanlığını bile görmek istemiyorum.Suratini gördükçe midem bulanıyor
Kızlar demem o ki.Burada çok okudum pişman olsun, döner mi diye dert yananlari onlardan biri de bendim.Ama inanın ki at gibi giden it gibi dönüyor ama sizin içiniz soğumuş oluyor.
Dönmelerini beklemeyin.
Bu adam sevgiliyken çiçek bile almamıştı bana şimdi ayrılalı bir seneyi geçmiş yeni ilişkim varken yollamak istemesi de ne kadar erkeklik gururuna sahip olduğunu gösteriyor.
Birşey bitmişse emin olun bu iyiliğiniz içindir ve karşınızdaki buna değmediği içindir.
Sadece içimi dökmek istedim.
Bilemem döner mi ama gitmesi gerektiği için gitmiştir dönse de siz dönmeyinAcAcaba benimki de doner mi :-(
Bunu sadece yeni sevgilimin değil başka insanların da görmesini istemem gizlilik isterim tabiki buradaki her üye gibi.Insallah yeni sevgilin bu topici gormez ne diyebilirim ki
Yok hiç umrumda değil. Dert edeceğim biri değil. Önüme dünyayı serserilik üzerine basar geçerim.adamın aklına 1 sene sonra çiçek almak gelmiş
benimkinin aklına da ancak o zaman dank edecek heralde Tam da açtığım konu üzerine cuk oturdu bu konu :)
boşver şimdiki sevgilinle mutluluğunu yaşa
asla kafanı aklını bulandırmasına izin verme
Elbette. Ama insan vaktinde de iyiyi kötüyü ayırt edebilmeli.Her şerde saklı bir hayır vardır elbette bizler göremiyoruz çoğu zaman.
Elbette. Ama insan vaktinde de iyiyi kötüyü ayırt edebilmeli.
Ben çok problemler yaşadım kendim için iyi olanı görmeyi reddettiğimden.Ama dediğiniz gibi. Zor günler yaşadım fakat tecrübelendim. Bana gerçek yüzünü göstermese nasıl biri olduğunu farkedemeyecektim
Amin.benimde hatam vardi ama ben kendimi affettirmek icin herseyi yapiyorum.o inat ediyoBilemem döner mi ama gitmesi gerektiği için gitmiştir dönse de siz dönmeyin
Daha dün gördüm eski sevgilimi okulda lavaboya gittim tam çıkarken baktım oda gelmiş peşimden girmiş lavaboya . Amacı beni görmekti eminim.
Oturuyordu geçtim yanından ondan uzağa arkadaşlarımın yanına oturdum, sonra sohbet ederken bi etrafıma baktım gelmiş tam karşıma oturmuş.
bu adam benim hayatımı mahvetmişti arardım açmazdı, ben senin kahrını çekemem derdi.
Şimdi bak köpek gibi pişman, hayatında hiç birşey yolunda gitmiyor eminim.
Ama ben demiştim ona gün gelir kavga ettiğimiz zamanları bile özlersin diye.
Ben mi ?
Ben mutluyum huzurluyum hemde çok. Çünkü yüzümü eğecek hiç birşey yapmadım.
En önemlisi iç rahatlığı. Eğer içiniz rahatsa inanın bir süre sonra yaşattığı en kötü şeylerin hatırlanması bile gülümsemenize mani olamıyor.
Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın
Yaa benim sevgilim beni engelledi bi hatam yuzunden. Halaa inat ediyo affetmiyo.Bir haftadir konusmuyoruz.acaba pisman olir mu :-(öyle olabiliyor evet
benim de üni de başlayan ve 7 yıla yakın süren bir ilişkim olmuştu.
ayyy ne aptalmışım. adam beni canı sıkıldıkça suçsuz yere terk ederdi hıncını alırdı bir güzel sonra da geri dönerdi. ben de hemen atlardım tabii.
sonra birgün yine aynı şeyi yaptı. ilk defa kabullendim. ilk defa kafamda bitti. tabii defalarca birleşmek istedi bu süreçte.
aradan 1 yıl falan geçti nişanlanacağım gün içerde tam yüzükler takılırken defalarca aradı beni. burnundan kıl aldırmayan adam nasıl yalvarıyordu ben bile inanamadım.
at gibi gitti it gibi dönmeye kalktı ama dönemedi. hala da bekar - mış
ilişkiniz normalde nasıldı bilmiyorum ama %80 i dönüyor canımYaa benim sevgilim beni engelledi bi hatam yuzunden. Halaa inat ediyo affetmiyo.Bir haftadir konusmuyoruz.acaba pisman olir mu :-(
Benimkide diyoki seni aldatsamda kendimi affetrrm ben diyohala aklımda o sözü bir de bana diyor ki; "ben ne yaparsam yapayım sen hep ordaydın döndüğümde!!!!!!"
inanamıyormuş başkasıyla olduğuma
oooovvvvv,,Benimkide diyoki seni aldatsamda kendimi affetrrm ben diyo
Canim ama benimde hatam var.is yerinde biri teklif etti sakladim sonra agzimdan biraz kacirdimgibi oldu.sordu ben yok dedim bidaha sordu yok dedim.o da kizdi direk yuzume kapatip engelledi. Ama soylesem gelir doverdi.simdi diyomus bunu saklayan insan baska seyler de saklar.Dogum gunumu bile kutlamadi ya o derece kinci gururlu biri.Ben baya mesaj atip özur diledim ama cevap vermdi.cumartesi arkadaslarla buluscazda o da gelcek diyolar.Bide kendi diyodu ben gidersem kimseyle konusmazmis ama simdi kendi geliyooooovvvvv,,
aynı zihniyet işte, ona bir şok yaşatmalısın o zaman.
tamamen sessiz kal bence.
benim ex de engellerdi falan neler yapardı nelerrr tam işkence. hıncını alırdı resmen üstelik benim hiçbir suçum yokken.
berbat bir karaktermiş şimdi anlıyorum.
zaten şimdiki aklım o zaman olsaydı.....
Banada sevgilim olduğunu öğrenince mesaj atmıştı bu kadar aceleci olduğunu tahmin etmezdim diye. Ve ondan ayrılalı 1 sene sonra ben erkek arkadaşımla sevgili oldum.hala aklımda o sözü bir de bana diyor ki; "ben ne yaparsam yapayım sen hep ordaydın döndüğümde!!!!!!"
inanamıyormuş başkasıyla olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?