- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi banabenigeriver
Burada sorun ne? Çat kapı kapınızı çalmak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü vakit geçti rahatsız oldum o saatte ben kimsenin kapısına dayanmıyorsam kimsede dayanmasın bir zahmet eşimi yıllardır görmüyor değildi 3-5 gün önce görmüştü telefonda konuşmuştu bayram günü gideceğini bile bile bunu yaptı ben insanım ya onu kahvaltıya yolladım anneside annemi arayıp annemlerde olup olmadığımı kontrol etsin evet ben insanım onlar en ufak nasip alamamışlar ben o niyetteyken o neyin derdindeSurekli esine git diyosunda annesi kapiyi calinca niye sorun yapiyosun kadin evine bile girmemis kapidan oglunu gormus gitmis kalkma zahmetinde bile bulunmamisin gormemisin oglunun kapisinidami calamicak yani sonucta sana merakli oldugu ve seni gormek icin gelmemis
Evet hemde yatsı vaktiBurada sorun ne? Çat kapı kapınızı çalmak mı?
Valla k.bakmayın ama bir ana oğlunun istediği vakitte kapısını çalar size soracak değil çok abartıyorsunuz gereksiz yere. Bence sorunun büyüğü sizde..Çünkü vakit geçti rahatsız oldum o saatte ben kimsenin kapısına dayanmıyorsam kimsede dayanmasın bir zahmet eşimi yıllardır görmüyor değildi 3-5 gün önce görmüştü telefonda konuşmuştu bayram günü gideceğini bile bile bunu yaptı ben insanım ya onu kahvaltıya yolladım anneside annemi arayıp annemlerde olup olmadığımı kontrol etsin evet ben insanım onlar en ufak nasip alamamışlar ben o niyetteyken o neyin derdinde
Neden istediği vakitte kapısını çalıyormuş kim vermiş bu hakkı ona bir başkasının izinsiz evinin içine bakmak haramken hiçkimsenin böyle bir hakkı yokValla k.bakmayın ama bir ana oğlunun istediği vakitte kapısını çalar size soracak değil çok abartıyorsunuz gereksiz yere. Bence sorunun büyüğü sizde..
Bence sen kv nasil davraniyosan esinde senin annene ayni sekilde davranacak bide iyi niyetliyim deyip duruyorsun bosver bu iyiniyetliyim laflariniÇünkü vakit geçti rahatsız oldum o saatte ben kimsenin kapısına dayanmıyorsam kimsede dayanmasın bir zahmet eşimi yıllardır görmüyor değildi 3-5 gün önce görmüştü telefonda konuşmuştu bayram günü gideceğini bile bile bunu yaptı ben insanım ya onu kahvaltıya yolladım anneside annemi arayıp annemlerde olup olmadığımı kontrol etsin evet ben insanım onlar en ufak nasip alamamışlar ben o niyetteyken o neyin derdinde
pek sinir olacak bir şey yok gibi abartmış olabilirsinizKonu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.
Hiçte bile aynı şekilde davranmıyor çünkü annem gerçek bir anne gibi davranıyor tek birgün üzmemiştir eşimi laf söylememiş kırmamıştır iyi niyetliyim ki eşimin annesine yok gelmeyiz demesine rağmen onu kahvaltıya yolladım eşimi alıp annemlere kahvaltıya gelmeyi bilirdim ama insan evladıyım çok şükürBence sen kv nasil davraniyosan esinde senin annene ayni sekilde davranacak bide iyi niyetliyim deyip duruyorsun bosver bu iyiniyetliyim laflarini
Hayır çat kapı gelemez en sinir olduğum şey orası benim özel alanım ne alaka oğlundan ayrı olamayan evlendirmez yada gelinini aynı eve getirir her aklına estiğinde tak diye gelecekse nerde kaldı benim mahremim özelim?Esinizin annesi cat kapi gelemez yani ? Siz cat kapi sevmiyorsunuz ama o annesi hani ? Kusura bakmayin ama bu tarz gelinlere az bile yapiyor o anneler.
Emin olun abartmadım hiçbir yakınlık göstermememe rağmen böyle davrandı çok anlamsız şekilde gece gece huzurumu kaçırdı bayram sabahımı rezil etti saatlerce moralim bozuktupek sinir olacak bir şey yok gibi abartmış olabilirsiniz
Diyorum ya sizinle konusmamakta cok hakli.esimin annesini annem gibi gorurum bana gore cat kapi gelmesinde hicbir sorun olamaz Annedir o.mahrem dediginiz nedir sanki yatak odaniza girdi :) siz bu kafayla umarim esinizi de elden kacirmazsiniz :)))) cok ornekleri var oyle aileden koparip kendi yuvasindan olan aman dikkat :))Hayır çat kapı gelemez en sinir olduğum şey orası benim özel alanım ne alaka oğlundan ayrı olamayan evlendirmez yada gelinini aynı eve getirir her aklına estiğinde tak diye gelecekse nerde kaldı benim mahremim özelim?
Kim benimle konuşmuyor hayrola telefonlarına çıkmayan benim o mu?Size anne gibi davranan bir kayınvalideye rastlamış olmanız güzel ben o kadar şanslı olmadım malesef.Eşimi ailesinden koparmak gibi bir derdim yok öyle olsa aramasına gitmesine sorun çıkarırım ara git demem kaynanam gibi eşimi ailesinden koparıp başka yere götürmemDiyorum ya sizinle konusmamakta cok hakli.esimin annesini annem gibi gorurum bana gore cat kapi gelmesinde hicbir sorun olamaz Annedir o.mahrem dediginiz nedir sanki yatak odaniza girdi :) siz bu kafayla umarim esinizi de elden kacirmazsiniz :)))) cok ornekleri var oyle aileden koparip kendi yuvasindan olan aman dikkat :))
Hayır aksine sevgi dolu bir ailede büyüdüm eşimi sevmesem neden onunla olayım bir seneyi geride bıraktıkmorsever sen çok sevgisiz mi büyüdün.ayrıca konularına şöyle bir göz attım sen kocanı da sevmiyorsun![]()
ilk konularını tekrar oku.Hayır aksine sevgi dolu bir ailede büyüdüm eşimi sevmesem neden onunla olayım bir seneyi geride bıraktık
Bir sene öncesinden bahsediyorsunuz o zaman yeni evliydik çoğu kişi ilk dönemler bu gibi durumlar yaşıyor burada birsürü konu var çok şükür aylardır çok iyiyiz birbirimize alışma süreciydi o anormal bir durum yok bence.ilk konularını tekrar oku.![]()
Konularınıza baktım da, problemleriniz kaynağı yahut kafaya taktığınız şeyler hep kv, görümce falan. İnsanları niye bu kadar önemsiyorsunuz? Görüşmüyorsunuz zaten, takıntı haline getirmişsiniz onları resmen.Bir sene öncesinden bahsediyorsunuz o zaman yeni evliydik çoğu kişi ilk dönemler bu gibi durumlar yaşıyor burada birsürü konu var çok şükür aylardır çok iyiyiz birbirimize alışma süreciydi o anormal bir durum yok bence.
Ya beni aramasa sormasa zaten dert etmem en sonunda açıp beni hiç tanımamışsın gibi unut diyeceğim gerçekten ben susuyorum duruyorum ama o durmuyor.Konularınıza baktım da, problemleriniz kaynağı yahut kafaya taktığınız şeyler hep kv, görümce falan. İnsanları niye bu kadar önemsiyorsunuz? Görüşmüyorsunuz zaten, takıntı haline getirmişsiniz onları resmen.
Açmayın telefonlarını? Sizin görüşmek istemediğinizden haberi yok mu kadının?Ya beni aramasa sormasa zaten dert etmem en sonunda açıp beni hiç tanımamışsın gibi unut diyeceğim gerçekten ben susuyorum duruyorum ama o durmuyor.