hayırlısı olsun hakkında inşallah.. ama göremediğin bir hayır mutlaka vardır. benim de ilk atandığım yer felakatti 5 ay zindanda yaşadım resmen ama sonra gördüm bana ne kapılar açtığını..
üzülme, belki daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur dedim ben de Hz.Mevlana'nın dediği gibi.. hayırlısı böyleymiş diyorum 0.3 puanla kaçırmanın hayrını gerçekten merak ediyorum. inşallah ileride güzel şeyler olur ki inşallah atanmadım derim
Belkide kpss niyet dgs kısmet?
evet iyice bölüm araştırması yapıp devam edeceğim büyük ihtimalle ama ben artık üniversitelerin anlamını yitirdiğini düşünüyorum. 75puanla önlisanstan alım yapan kurumun 85puan ile lisans mezununu almadığını gördüm. evet bu açıdan bakmamak lazım sadece ama başka açısı kalmadı. özel sektörün hali ortada ve insanlar devlet kapısını zorluyor, mezun arttıkça kadro sayıları kısılıyor ne olacak bu işin sonu bilemiyorum

Çok üzüldüm adınıza resmen talihsizlik olmuş. Benim de başıma geliyor böyle ucu ucuna bir şeyleri kaçırmak, çok iyi anlıyorum.
Olsun, kısmetiniz belki daha iyi bir yer olur.
inşallah, hayırlısı olur herkes için ama gerçekten ironik rakamlarla kaçırmak çok kötü bi etki bırakıyor. atanamadığıma değil bu rakamların benim puanıma inmeyişine üzüldüm resmen. arada bayağı puan farkı olsa bu kadar dert etmicem neredeyse, psikojiye bakın :