Atanamamak

meltemco92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
7
0
1
33
Kpss sınavına gırelı tam dokuz ay oldu ve atanamıyorum kurum sınvlarına mulakatlara gırıyorum sureklı basarısızlık bunalıma gırdım evde cok bunalıyorum hc bısı bulamıyorum yapacak erkek arkadasım var uzakta o da cok trıp atıyor daralıyorum bı saat cevap atmadım dıye sabahtan berı yazmıyor. Ozelde de iş bakıyorum bulamıyorum. Benım bu halim nolucak bılmıyorum az bi oyan da almadım 89 puan aldım o kadar emegımın gayretımın karsılıgı bu muydu ya daralıyorum

Ah bu işsizlik,bende de mevcut .
İş olmayınca her şey üstüne üstüne geliyor gibi oluyor.
Rabbim gönlüne göre bir iş versin.
O sevgili de kız gibi, o ne biçim trip atma şeklidir töbe töbe.

Bölümünüz nedir? Adalet bakanlığının katiplik infaz korumalarını düşündünüz mü

Seninle aynı durumdayım şuan sabredicez arkadaşım.Bölüm neydi senin? Erkek arkadaşınla konuş istersen anlayışlı olmasını iste biraz

Bılgısayar muhendısıyım 89 ılk gırısım bı yıldır evdeyım yanı uc ay kpss calıstm unı bıttıkten sonra dokuz ay da bostayım

Bi arkadaşım endüstri mühendisi 88li puanlarla 3 yıl atanamadı.o arada açıktan okuduğu işletmeyi bitirdi.Gene 88 küsür puanla devlet hava meydanlarına atandı.İşletme olmasa gene ortada kalmıştım diyor.Ne garip :110:

Eğer bulunduğun sehir için bekliyorsan son atamalara bile kalabilirsin.Allah emeğinin karşılığını ve çokça sabır versin.Kpss işi çok zor!

Bi arkadaşım endüstri mühendisi 88li puanlarla 3 yıl atanamadı.o arada açıktan okuduğu işletmeyi bitirdi.Gene 88 küsür puanla devlet hava meydanlarına atandı.İşletme olmasa gene ortada kalmıştım diyor.Ne garip :110:
Nerde girdi dhmi ye?

Eğer bulunduğun sehir için bekliyorsan son atamalara bile kalabilirsin.Allah emeğinin karşılığını ve çokça sabır versin.Kpss işi çok zor!
Bulundugum sehır ıstıuorum aılemden ayrı kalmak ısremıyorum ama mantıklı mı dusunuyorum onu da bılmıyorum gıdersem gerı donemem tayın olayı falan cok zor dıye korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-23-22-15-48.webp
    Screenshot_2017-02-23-22-15-48.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 85
Herkes memur olamıyor sistem böyle. Zor bölümlerde ya yıllarını vericeksin ya da özel sektör bir Türkiye gerçeği kabullenelim.....

Kpss sınavına gırelı tam dokuz ay oldu ve atanamıyorum kurum sınvlarına mulakatlara gırıyorum sureklı basarısızlık bunalıma gırdım evde cok bunalıyorum hc bısı bulamıyorum yapacak erkek arkadasım var uzakta o da cok trıp atıyor daralıyorum bı saat cevap atmadım dıye sabahtan berı yazmıyor. Ozelde de iş bakıyorum bulamıyorum. Benım bu halim nolucak bılmıyorum az bi oyan da almadım 89 puan aldım o kadar emegımın gayretımın karsılıgı bu muydu ya daralıyorum
83 aldım bende :işsiz: hem cok anlamlı bi puan , merkezi alım olmadığı için bi o kadar da anlamsız. Atanmak istiyorum emeğimin karşılığı gelsın ıstıyorum resmen aşk acısı ceker gibiyim cok bunaldım. Hasretle o gunlerın gelmesını ıstıyorum.

Back
X