Atanamamak

Ben de bilgisayar mühendisiyim. 5 ay önce bir kuruma atandim ve hala başlayamadım güvenlik soruşturması sebebiyle. evdeyim. Maalesef ohal dolayısıyla alimlar durdu gibi bisey. Şanssızlık oldu beklemekten baska çaremiz yok.

Son düzenleme:
Bulundugum sehır ıstıuorum aılemden ayrı kalmak ısremıyorum ama mantıklı mı dusunuyorum onu da bılmıyorum gıdersem gerı donemem tayın olayı falan cok zor dıye korkuyorum
Ooo senin işin zor ozaman. Atanmak için ben hakkariyi yazdım ailem eskişehirde o lüks ü istersen beklersin tabi. Biz girelimde nere olursa olsun modundaydık hiç yer seçmedim

Şöyle en kadrolusundan atansam da beklesem , hiç möhim değil :D

Ben de bilgisayar mühendisiyim. 5 ay önce bir kuruma atandim ve hala başlayamadım güvenlik soruşturması sebebiyle. evdeyim. Maalesef ohal dolayısıyla alimlar durdu gibi bisey. Şanssızlık oldu beklemekten baska çaremiz yok.

Evet bide böyle bı mevzu var 4 aydır guvenlık sorustrması suruyo sağlıktada :KK70:

Kızlar hayırlı olsun öncelikle. Ben 2015 de atandım ama güvenlk soruşturmam 7 ay sürmüştü ayrıca ohal vs de yoktu o zaman. Sabredin bekleyin sonu güzel olacak :)

Konu sahibi sende şehir vs ayırma ben de bambaşka bi şehire geldim şimdide tayin bekliyorum :KK12: atandığımdan beri bölümümden alımda olmadı bi de şansınıza ohal ihraçlar vs derken ortalık baya karışık:hasta:

Herkes aynı konudan muzdarip canım ...atanamamak .....inşallah Allah bize de nasip eder atanmayı, emeklerimizin karşılığını verir.

T
Kızlar hayırlı olsun öncelikle. Ben 2015 de atandım ama güvenlk soruşturmam 7 ay sürmüştü ayrıca ohal vs de yoktu o zaman. Sabredin bekleyin sonu güzel olacak :)

Konu sahibi sende şehir vs ayırma ben de bambaşka bi şehire geldim şimdide tayin bekliyorum :KK12: atandığımdan beri bölümümden alımda olmadı bi de şansınıza ohal ihraçlar vs derken ortalık baya karışık:hasta:
Canım oneriyorsun yanı baska sehır tayın olayı falan nası yapıyosun cok zor dıyorlar

Bazen diyorum ki herkes atanacak ama ben atanamayacam o kadar canimdan bezdim
Benim bütün arkadaslarım atandı. 17 yasında memur olan bile vardı sen düşün. 7 yıl gectı aradan , bu sene bende hazırlandım 3 yasında oğluusumla. Alanda 6. oldum ama yıne herkes atancak ben atanamıcam gıbı, zaten herkes atandı gerçi :KK70:

Konu sahıbı bencede baska şehir düşün kesin düşün. Bekarsın bide ya takılma böyle şeylere. Valla kadrolu alım olsun bende yazıcam heryerı. gidicem 1 yıl yapıcak bır sey yok.

herşey de bir hayır lütfen hayırlısını isteyin. kardeşim atandı . atandığından beri çirkef bir müdürle başı dertte. en son çocuğa soruşturma açmış :( ailece çok zor dönemdeyiz. bırakın her şey düzelsin kamu bir nefes alsın öyle atanın. inanın çok daha iyi olur. bunu bütün samimiyetimle diyorum.

Benim en berbat sektör öğretmenlik hep sınırdayim her yil bu sene sansima uc kati aday alınacak diye ilk defa düşük aldim . Hoş yuksek alsam mulakat illeti var .

Back
X