Atanamamış olmak kötü mü ?

Cimere şikâyet edin

onlarda hep torpil
1 kişilik kadro açıyorlar ya da 2 kişilik ona da adamı olan giriyor.
arkadaslarım yazıldılar zamanında ama yok kazanamadılar , kimisi kazandı mülakatta elediler vs vs

şu an zaten malı musavırlık belgemı alacağım.
o kadar emeğimi çöpe atamam ama eğer kpss yı kazanamazsam ki atanmam için 90 almam gerekıyor yıne dıyecekler her sene gır yıne gır vs dıye

şu an zaten malı musavırlık belgemı alacağım.
o kadar emeğimi çöpe atamam ama eğer kpss yı kazanamazsam ki atanmam için 90 almam gerekıyor yıne dıyecekler her sene gır yıne gır vs dıye
canım ailen de olsa, neticede hayat s3nin hayatın. girdiğin yolda ilerleyip, yetkinliklerini artırmaya bak. kurumsal firmaların iş ilanlarını takip ederek nelere sahip olman gerektiğini, daha iyi çözersin. tecrübe ve doğru kararla 3-5 yıl sonra inşallah istediğin konuma gelirsin. bu meslek daima değişen, güncellenen bir meslek, mevzuatı her daim takip etmen, güncel kalman önemli.

Evet güncel programlar ayrıca yabancı dil e biraz torpil referans vs vs istiyorlar pek çok şey.
Ailede herseyi geç KPSS ye çalış rahat et diyor.
Bende bölümde atama sıkıntısı var zaten genel olarak ülkede de bu konuda sıkıntı var. Kendimi başarısız hissediyorum bu konuda Herşeyin sonunda ee ne olacak şimdi diyorlar.

Ben devlette çalışıyorum, eşim ise özel sektörde. Eşimin maaşı benden fazla, çalışma şartları benden daha iyi, iş yerinin sunduğu çok güzel imkanlar var. Ama mesela dışarda sorsan benim mesleğim için herkes iyi derken eşimin işi daha kötüymüş gibi davranıyorlar. Halbuki kimse gerçekleri bilmiyor. Yükselme şansınızın olduğu bir yerdeyseniz kesinlikle insanların ne dediğini umursamayın. Bi de severek çalışıyorsanız işinize dört elle sarılın derim.

Eşinizin mesleği ne ?
Mesleğim guzel ama çalıştığım işyeri yükselmeye pek uygun değil.

kesinlikle o düşünceyi kafandan atmalısın, sen çok başarılı ve azimli bir kişisin, öncelikle bunu kabul et, ailenle tartışmaya girme, tamam kpss çalışacağım de, sınava da gir. ama kendi önceliklerine göre doğru bildiğin yolda ilerle.

bu aşamaya kadar gelmısken ruhsatı da almamak olmaz. oldu olacak ruhsat aldıktan sonra kpss ye gırerım . zaten atama puanı en az 90 onu alamam kı mumkun değil. o zamanda ben denedım ama olmadı derım.

bu aşamaya kadar gelmısken ruhsatı da almamak olmaz. oldu olacak ruhsat aldıktan sonra kpss ye gırerım . zaten atama puanı en az 90 onu alamam kı mumkun değil. o zamanda ben denedım ama olmadı derım.
canım her sözcüğünün içine lütfen yapamam edemem ekleme, nerden biliyorsun ki, bir bakmışsın bildiğin tüm sorular önünde. sadece Allah a benim için benim hayrıma doğru olacak yolda yürümemi nasip et diye dua et. sana bir sayfa önerebilir miyim izninle.
düşünce gücü-pozitif olumlamalar forumda var, orayı takip edip, orda yazılanları uygulamaya başlarsan, ve de en önemlisi inanırsan, inanki önünde açılan yeni hayat sayfasındaki sürprizlere sadece şaşırıp kalırsın.

Devletin de garantisi yok ki
İşinizde iyiyseniz kendinizi geliştiriyorsanız özelde de yükselebilirsiniz

Aslında normalde çok olumlu biriyim.
Ama sözlerden inanılmaz etkileniyorum.
Sürekli sürekli aynı şeyleri duyunca da ister istemez Özgüven kırılması yaşıyorum.

Ben teknik hizmetler sınıfında memurum. Yüksek lisans da yaptım. 6200 lira alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…