- 18 Şubat 2019
- 83
- 340
- 8
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Cimere şikâyet edinvergı daıresınde çok ısım oluyor. ne zaman gıtsem bı ust kata sorun gıdıyorum ust kattakı alt kattakıne yönlendırıyor alttakı yenıden uste çık ona sor dıyoe en sonunda sız benımle dalga mı gecıyorsunuz dedim.
devletın acıl buna bır çözüm bulması lazım.
onlarda hep torpilcanım ofis açmak için çevre, para, sermaye, en az 1 yıl hiç kazanamamak bunları göz almak lazım. bizim de o zamanlar bu imkanlar olmadığı için düşünmedim. ama şimdilerde olabilir, düşünüyorum yani. kendi işinin artısı her zaman farklıdır. kızım da işletme okuyacağı için, onun geleceği için olabilir yani. 30 yaşında olsaydın kamuda a grubu nuydu vergi uzmanı, müfettiş, vergi dairesi....vs. alanda da ilerleyebilirdin. 35 sınır.
şu an zaten malı musavırlık belgemı alacağım.Aileyi de takmayın. Hayat sizin hayatınız. Aileniz, sizin için iyi olduğunu düşündükleri şeyi söylüyor ama onların öyle düşünmesi iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Benim annem de ilk mezun olduğumda "kpss'ye girersen şöyle iyi olur, böyle iyi olur" deyip memurluk reklamı yapıyordu. Çünkü kendisi öğretmen.
Babam hiç böyle bir şey söylemedi, çünkü kendisi hep özelde çalıştı. Herkes kendi doğrusunu dile getiriyor yani.
Ama ben kendimi biliyorum, memurluk bana uygun değil ve istediğim bir şey de değildi.
Siz de kendi hayallerinize odaklanın. Hiçbir şeyin garantisi yok zaten. Ama bir yola girmişken devamını getirmemek emeklerinize yazık etmek olur.
canım ailen de olsa, neticede hayat s3nin hayatın. girdiğin yolda ilerleyip, yetkinliklerini artırmaya bak. kurumsal firmaların iş ilanlarını takip ederek nelere sahip olman gerektiğini, daha iyi çözersin. tecrübe ve doğru kararla 3-5 yıl sonra inşallah istediğin konuma gelirsin. bu meslek daima değişen, güncellenen bir meslek, mevzuatı her daim takip etmen, güncel kalman önemli.şu an zaten malı musavırlık belgemı alacağım.
o kadar emeğimi çöpe atamam ama eğer kpss yı kazanamazsam ki atanmam için 90 almam gerekıyor yıne dıyecekler her sene gır yıne gır vs dıye
Evet güncel programlar ayrıca yabancı dil e biraz torpil referans vs vs istiyorlar pek çok şey.canım ailen de olsa, neticede hayat s3nin hayatın. girdiğin yolda ilerleyip, yetkinliklerini artırmaya bak. kurumsal firmaların iş ilanlarını takip ederek nelere sahip olman gerektiğini, daha iyi çözersin. tecrübe ve doğru kararla 3-5 yıl sonra inşallah istediğin konuma gelirsin. bu meslek daima değişen, güncellenen bir meslek, mevzuatı her daim takip etmen, güncel kalman önemli.
Eşinizin mesleği ne ?Ben devlette çalışıyorum, eşim ise özel sektörde. Eşimin maaşı benden fazla, çalışma şartları benden daha iyi, iş yerinin sunduğu çok güzel imkanlar var. Ama mesela dışarda sorsan benim mesleğim için herkes iyi derken eşimin işi daha kötüymüş gibi davranıyorlar. Halbuki kimse gerçekleri bilmiyor. Yükselme şansınızın olduğu bir yerdeyseniz kesinlikle insanların ne dediğini umursamayın. Bi de severek çalışıyorsanız işinize dört elle sarılın derim.
kesinlikle o düşünceyi kafandan atmalısın, sen çok başarılı ve azimli bir kişisin, öncelikle bunu kabul et, ailenle tartışmaya girme, tamam kpss çalışacağım de, sınava da gir. ama kendi önceliklerine göre doğru bildiğin yolda ilerle.Evet güncel programlar ayrıca yabancı dil e biraz torpil referans vs vs istiyorlar pek çok şey.
Ailede herseyi geç KPSS ye çalış rahat et diyor.
Bende bölümde atama sıkıntısı var zaten genel olarak ülkede de bu konuda sıkıntı var. Kendimi başarısız hissediyorum bu konuda Herşeyin sonunda ee ne olacak şimdi diyorlar.
Memur ol 5 milyar en az garanti falan diyorlar. Bilmediğim için soruyorum memur maaşları nasıl ? Düz memur maaşları ?
bu aşamaya kadar gelmısken ruhsatı da almamak olmaz. oldu olacak ruhsat aldıktan sonra kpss ye gırerım . zaten atama puanı en az 90 onu alamam kı mumkun değil. o zamanda ben denedım ama olmadı derım.kesinlikle o düşünceyi kafandan atmalısın, sen çok başarılı ve azimli bir kişisin, öncelikle bunu kabul et, ailenle tartışmaya girme, tamam kpss çalışacağım de, sınava da gir. ama kendi önceliklerine göre doğru bildiğin yolda ilerle.
canım her sözcüğünün içine lütfen yapamam edemem ekleme, nerden biliyorsun ki, bir bakmışsın bildiğin tüm sorular önünde. sadece Allah a benim için benim hayrıma doğru olacak yolda yürümemi nasip et diye dua et. sana bir sayfa önerebilir miyim izninle.bu aşamaya kadar gelmısken ruhsatı da almamak olmaz. oldu olacak ruhsat aldıktan sonra kpss ye gırerım . zaten atama puanı en az 90 onu alamam kı mumkun değil. o zamanda ben denedım ama olmadı derım.
Olursa benimki düz memurluk olur zaten onun için de herkes 3-3,5 arası Demişdevletteki kadronuza bağlı.
ben 5 bin alıyorum, eşim 6.200
Aslında normalde çok olumlu biriyim.canım her sözcüğünün içine lütfen yapamam edemem ekleme, nerden biliyorsun ki, bir bakmışsın bildiğin tüm sorular önünde. sadece Allah a benim için benim hayrıma doğru olacak yolda yürümemi nasip et diye dua et. sana bir sayfa önerebilir miyim izninle.
düşünce gücü-pozitif olumlamalar forumda var, orayı takip edip, orda yazılanları uygulamaya başlarsan, ve de en önemlisi inanırsan, inanki önünde açılan yeni hayat sayfasındaki sürprizlere sadece şaşırıp kalırsın.
daha açık ifade edebilir misiniz? hangi okul mezunusunuz, hangi alanda yüksek lisans yaptnız?Ben teknik hizmetler sınıfında memurum. Yüksek lisans da yaptım. 6200 lira alıyorum.
Mimarlık fakültesi mezunuyum :) Cok açık vermeyeyim tanıdık çıkmasındaha açık ifade edebilir misiniz? hangi okul mezunusunuz, hangi alanda yüksek lisans yaptnız?
yok canım, genel bir açıklama yeterli. ben okul bilgisini merak etmiştim.Mimarlık fakültesi mezunuyum :) Cok açık vermeyeyim tanıdık çıkmasınYüksek lisansim da lojistik üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?