Atanamamış olmak kötü mü ?

Devlette öğretmenim.
1 yıl ciddi anlamda çalıştım sınava atandım.
Eğer atanamasaydım ikinci yıl direk özele yönelecektim.
Özeli o kadar korkunç bulmuyorum.
Bir insan gerçekten çalışkansa eğer devletin konforu falan yok.
Deli gibi çalışıyorum ben.
Haa çalışmasam da olur mu, eee olur devletin artısı o.
Ama benim içime siner mi?
Sinmez.
Benim için devlet olmazsa olmaz değilmiş demek..

Aynen sana katılıyorum eğer vicdan yapar sonuna kadar çalışan biriysen ha devlettesin ha özeldesin çok bi farklı olmaz.
Özelde ilerledikçe maaşın artar aranan biri olursun. Bir de iş dünyasında marka haline gelirsen on numara kariyer fırsatları doğar.
Ancak devlet için bu çok fazla söz konusu olmaz sanırım.

Aynen olmuyor, devlette çalışan çalışmayan farkını kim görür?
Gözü açık idareci- ara ki bulasın :), insan gibi veli- artık onu da ara ki bulasın nerdeyse :)

Aynen olmuyor, devlette çalışan çalışmayan farkını kim görür?
Gözü açık idareci- ara ki bulasın :), insan gibi veli- artık onu da ara ki bulasın nerdeyse :)

Aynen ben yorgun argın eve geliyorum ki okulun kapanışından 1 saat sonra falan okuldan çıkıyorum ancak derse geç giren nöbet tutmayan adam akıllı ders anlatmayan öğretmenden farkım yok. İdareciler kendilerine yakın olanı tutar yani öğretmenin kalitesine bakmaz ki

Yıllardır kamuda çalışıyorum, hiç özel tecrübem olmadı. Çok şükür maaşım iyi, ama özeli zorlamayı isterdim. Belki daha az belki daha çok alırdım bilemiyorum. Benim devlete girmem özele girmemden daha kolay oldu. Ben de özelde iş bulamamıştım mesela. Bizim meslekte de kamuya girene başarısız gözüyle bakıyorlardı. Güzel mesleğiniz varmış, ordan devam edin bence. Hiç canınızı sıkmayın boş yere.

Insanların etkisinde kalmasam aslında mutluyum ama Çevrenin etkisinde çok kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…