Bu bir sene zaten sen hamile olacaksın. Zaman çarçabuk geçiyor inan. Seninde yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi varki...
Sen bebeklerini dünyaya getirince zaten doğum izni alır evine dönersin. Maddi durumunu bilmiyorum ama bebeklerin geleceği için evde iki kişinin çalışması doğru olacaktır. Sonuçta 1 yıl. Sonrasında çok rahat edeceksin bunu da düşün... Karar senin, tekrar sınav stresi bilmem cartu curtu çekebileceksen (ki çocuklardan sonra insanın bunlarla uğraşacak hali kalmıyor ) o zaman denersin şansını...
çok sağol bucebuse;maddi durumum kötü değil ama çok süper de değil. ben de doğum izinlerime güvenerek yazmıştım ama hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum düşündükçe geriliyorum. bir de şehri hiç bilmiyorum,ister istemez korkuyorum.
tekrar sınav stresi zor,hele iki bebekle... ya gidicem yada artık iş olaylarını 4-5 yıl erteliycem...
çok sağol bucebuse;maddi durumum kötü değil ama çok süper de değil. ben de doğum izinlerime güvenerek yazmıştım ama hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum düşündükçe geriliyorum. bir de şehri hiç bilmiyorum,ister istemez korkuyorum.
tekrar sınav stresi zor,hele iki bebekle... ya gidicem yada artık iş olaylarını 4-5 yıl erteliycem...
Ben anlamadım.
Çalışmak istediğiniz yerleri kendiniz tercih etmiyor musunuz?
evet kendileri tercih yapıyorlar. Sanırım raporları da düşünerek yada puanına göre mi diyim artık onu düşünüerek yazmıs.
Ben anlamadım.
Çalışmak istediğiniz yerleri kendiniz tercih etmiyor musunuz?
bende atandım 6 temmuzda ve hamileyım:). atanmadan once kararsızdım ama sımdı ıcım cok rahat hıc sıkıntı yapmıyorum son sans gıbı bıseydı bu atama bebek olduktan sonra bıraz zor hazırlanırdım sınava sende tabi. üzülme bence zaten ıkıncı dönem alıyosun dogum ıznı taa eylule kadar bebeklerın buyur biraz. sonra 4 aycık dayanıvercez:)
merhaba arkadaşlar;
ben öğretmenim,istanbulda yaşıyorum,evliyim. 2 aylık hamileyim hem de ikizlere. 6 temmuzda batman'a atandım.
eş durumu tayiniyle en erken 1 en geç 1,5 yıl sonra evime dönebileceğim.daha önce özelde çalışıyordum ama 1,5 yıldır evdeydim.
atandığım için mutluyum,bugünü değil geleceği düşünüyorum. eşim gitmemi çok istemiyor, ama bu fırsat elime bir daha geçmez ve ben çocuklar doğduktan sonra özelde de çalışamam,o şartlarda çalışmak çok zor. ama bambaşka bir şehir,eşimden evimden ayrı geçen aylar... çok kararsızım. lütfen bana fikir verin...
Eeeee şimdi ne değişti?
Peki Batman'a gitmeyerek orasını isteyen birinin hakkına girmiş olmaz mı?
7 ay hamileliliğin sonra kullanabileceğin izin hakkın var..birde ücretsiz izin hakkını kullanırsan stajerliğin kalktıktan sonra kullan..çünkü o süre işlenmemiş sayılır...stajerliğin eylülde kalkar ve tam bir seneyi doldurmuş oluyorsun ya o zaman ekim kasım aralık ocakta ücretsiz izin al.şubatta dönüşünü yap ve tayin iste..en mantıklısı bu..
bu şekilde çalışıp ayrı kalan çok arkadaşım oldu bir tanesi hamileydi hatta sen gibi..ama şimdi hem istediği şehire geçti hem rahat...sıkıntı çekeceksin ama sayılı bir süre..batman ı çok bilmiyorum diyarbakır da çalıştım ben..ve çok memnun da kalmıştım o sürede orada..
hocam çok sağolun, ben özelde stajyerliğimi kaldırmıştım,kurslarına da gittim,sınavlarını da geçtim. eğer batman mem kabul ederse işler kolaylaşmış olacak. yine eylülde kalkar ama en azından eğitim ve sınavlardan kurtarırım.
ücretsiz izinle ilgili fikriniz için de sağolun,benim aklıma gelmişti ama şubatta eş durumu isteyemem o zaman diye düşünmüştüm. şimdi çok mutlu oldum:)
hocam çok sağolun, ben özelde stajyerliğimi kaldırmıştım,kurslarına da gittim,sınavlarını da geçtim. eğer batman mem kabul ederse işler kolaylaşmış olacak. yine eylülde kalkar ama en azından eğitim ve sınavlardan kurtarırım.
ücretsiz izinle ilgili fikriniz için de sağolun,benim aklıma gelmişti ama şubatta eş durumu isteyemem o zaman diye düşünmüştüm. şimdi çok mutlu oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?