- Konu Sahibi agresifkiz
Karadenizliyim sanmıyorum zorluk çekeceğinizi,hayırlı olsun.. ben şahsen şu an sağlıkçılara büyük saygı duyuyorum, tanıdığım herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben bir atansam sanki tüm derdim tasam bitecek gibi hayatım kurtulacak inanıyorumYahu birde atanmışsın acı cekmeyi üzülmeyi mi seviyon napiyon kafa takacak birsey mi ariyon bnim gorumcem malesef kazanamadi cok üzgün şükür et şükür![]()
Bu ne karalama kampanyası böyleRize hakkında benim olumlu yazacağım bir yorum yok. Alışkın olduğunuz hayatla ilgili aslında, bana tamamen zıt bir şehir ve insanlar.
Esnafına, ustasına iş yaptıramazsınız, hemen hemen herkesin bir şekilde çayla bağlantısı vardır ve oradan gelecek paraya güvenir. Çayı yoksa toplama zamanı çalışır.
Sabaha karşı silah sesi ile çok uyandım, sonra alışıyor insan galiba, uyanmaz oldum.
Çocuk parkları kum ya da çimen değil, beton zemindir. En çok şaşırdıklarımdan.
Her yer tavuk dönerci.
Ramazanda her yeri kapatıyorlar, herkes tutmak zorunda ya da müslüman ya da sağlık problemi yokmuş gibi.
Siz diye hitap yok, babalarının uşağıymış gibi sen sen sen.
Sıkıntı yok ağızlardaki en yaygın laf, kimi sikinti yok diyor, bilerek mi bilmiyorum.
Sürekli nem ya da yağmur. Uzun kalacaksanız baza içinde tuttuğunuz kıyafetleri, battaniye, yorgan gibi eşyaları havalandırmayı adet edinin, yoksa küflenir.
Eşki sözlükteki Rize başlığını okumanızı öneririm, hazırlıklı gidersiniz. Benim en üzüldüğüm şey, yıllar içinde bu hale gelmiş olmalarıdır. Mesela o başlıkta da ilk sayfalarda olumlu şeyler yazarken gittikçe kötü yorumlar çoğalmıştır, önceleri böyle değilmiş yani.
Kibar, naif bir insansanız eli maşalı bir hale gelmenizi de öneririm, başka türlü laf anlatamazsınız, tecrübeyle sabit.
Evleri pahalıdır. Zaten memur arıyorlar, para kesin olsun diye.
Sahili doldurmadır, sahil restoranın adı zamanında orasının sahil olmasındandır, gidince görürsünüz ne kadar yeri doldurmuşlar.
Dolmuş olayı ayrı komedidir, arada ayrım olmayan çift yolun ortasında inersiniz, falan filan.
Yaz yaz bitmez.
Kısa süre gezip yaşanabilir ve uzun vadede boğar.
Tekrar söylüyorum ama sizin nasıl biri olduğunuz ve nasıl bir hayata alışkın olduğunuzun da etkisi var. Ben kurtulunca sevinçten deli olmuştum.
Bende çok şaşırdım ya Rizeli çok arkadaşım var hepsini de öyle çok seviyorum ki Rize’ye de aşığımBu ne karalama kampanyası böyle
Rize ye de insanlarına da kurban olun
Kısmet olur inş.Bende çok şaşırdım ya Rizeli çok arkadaşım var hepsini de öyle çok seviyorum ki Rize’ye de aşığım
Hep hayalimde Rize’ye gelin gitmek vardı da bi nasip olmadı![]()
Ay yok hiç öyle değilim. Büyük bir şehirde yaşıyorum ve inanılmaz mutsuzum. Bende Karadenizliyim ama bizim ilimiz çok küçük oraya gidince bile ağlayarak geliyorum köyden keşke daha çok kalsam diyeKısmet olur inş.
Küçük dağları ben yarattım havasında olmazsanız mutlu olunacak bir şehir
Ordada böyle egosu bir milyon gezdiyseniz sevilmemeniz normal sıkıntı orda değil belliki sizdeRize hakkında benim olumlu yazacağım bir yorum yok. Alışkın olduğunuz hayatla ilgili aslında, bana tamamen zıt bir şehir ve insanlar.
Esnafına, ustasına iş yaptıramazsınız, hemen hemen herkesin bir şekilde çayla bağlantısı vardır ve oradan gelecek paraya güvenir. Çayı yoksa toplama zamanı çalışır.
Sabaha karşı silah sesi ile çok uyandım, sonra alışıyor insan galiba, uyanmaz oldum.
Her yer tavuk dönerci.
Ramazanda her yeri kapatıyorlar, herkes tutmak zorunda ya da müslüman ya da sağlık problemi yokmuş gibi.
Sıkıntı yok ağızlardaki en yaygın laf, kimi sikinti yok diyor, bilerek mi bilmiyorum.
Sürekli nem ya da yağmur. Uzun kalacaksanız baza içinde tuttuğunuz kıyafetleri, battaniye, yorgan gibi eşyaları havalandırmayı adet edinin, yoksa küflenir.
Eşki sözlükteki Rize başlığını okumanızı öneririm, hazırlıklı gidersiniz. Benim en üzüldüğüm şey, yıllar içinde bu hale gelmiş olmalarıdır. Mesela o başlıkta da ilk sayfalarda olumlu şeyler yazarken gittikçe kötü yorumlar çoğalmıştır, önceleri böyle değilmiş yani.
Kibar, naif bir insansanız eli maşalı bir hale gelmenizi de öneririm, başka türlü laf anlatamazsınız, tecrübeyle sabit.
Sahili doldurmadır, sahil restoranın adı zamanında orasının sahil olmasındandır, gidince görürsünüz ne kadar yeri doldurmuşlar.
Dolmuş olayı ayrı komedidir, arada ayrım olmayan çift yolun ortasında inersiniz, falan filan.
Yaz yaz bitmez.
Tekrar söylüyorum ama sizin nasıl biri olduğunuz ve nasıl bir hayata alışkın olduğunuzun da etkisi var. Ben kurtulunca sevinçten deli olmuştum.
Aslında lafım size değildi.Ay yok hiç öyle değilim. Büyük bir şehirde yaşıyorum ve inanılmaz mutsuzum. Bende Karadenizliyim ama bizim ilimiz çok küçük oraya gidince bile ağlayarak geliyorum köyden keşke daha çok kalsam diye
İstenirse her şehir hakkında kötü yorumlar yapılabilir. Rizelileri üzeceksiniz bence. Sahilin doldurulmuş olmasını bile dert edinirseniz yaz yaz bitmez tabiiRize hakkında benim olumlu yazacağım bir yorum yok. Alışkın olduğunuz hayatla ilgili aslında, bana tamamen zıt bir şehir ve insanlar.
Her yer tavuk dönerci.
Yaz yaz bitmez.
Olsun sorun değil alınmadım zatenAslında lafım size değildi.![]()
Hayırlı olsun darısı bana ben paramedıkMerhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım doğru düzgün derdimi anlatamazsam beni mazur görün. Sağlıkçıyım ve bugün Rize’ye atandığımı öğrendim. Çok istiyordum mutluyum ama hemde korkuyorum. Nasıl bir şehir alışabilir miyim hastanem nasıl merak içerisindeyim. Ama en büyük korkum sağlıkçıyım diye bana ev kiralamama gibi bir durumları olur mu insanların? Kimse istemiyor sağlıkçı binasında.
Elbette öyle. Sahili yazma sebebim dert etmekten değil, aslında ev konusu içindi, bazı insanlar altında su olan/doldurulmuş yerden ev almak ya da oradaki evlerde oturmak istemiyorlar, konu sahibi de öyleyse diye yazdım.İstenirse her şehir hakkında kötü yorumlar yapılabilir. Rizelileri üzeceksiniz bence. Sahilin doldurulmuş olmasını bile dert edinirseniz yaz yaz bitmez tabii![]()
Hayirli olsun,cok guzel.Merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım doğru düzgün derdimi anlatamazsam beni mazur görün. Sağlıkçıyım ve bugün Rize’ye atandığımı öğrendim. Çok istiyordum mutluyum ama hemde korkuyorum. Nasıl bir şehir alışabilir miyim hastanem nasıl merak içerisindeyim. Ama en büyük korkum sağlıkçıyım diye bana ev kiralamama gibi bir durumları olur mu insanların? Kimse istemiyor sağlıkçı binasında.