atanma krizi :(

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
arkadaşlar 3yıllık bi ilişkim var bu haziran ayında isteme-söz-nişan yapalım diye konuşuyoruz uzun zamandır erkek arkadaşımla.
Ben aileme söyledim olur dediler aileler önceden tanıştı ama benim okulun bitmesi için bekliyorduk o yüzden resmiyete dökülmemişti

şimdi sizlere soruyorum söz yada nişan için benim illa ki atanmış olmam mı lazım ben mi yanlış bir şey istiyorum

Son düzenleme:
Yoo son derece normal davranmışsın ve haklısında. Ne alaka bende üniversiteyi bu sene bitirdim ama 2sene önce sözlendim bende. Daha sözlüm askere gidecek benimde. Maksat iş resmiyete dökülsün birbirimizin evine rahat girip çıkalım diye yapıldı. Ayrıca artık ilk adımda atılmalı bence. Haklısın yani şekerim..

bir de ben kendimi haziran ayında söz-nişan olacak diye öyle kaptırdım ki canım kıyafet bakmalar, bohça işini düşünmeler falan
şuan da kendimi elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyorum

Ah canım şu aileler yok mu verdiğin tepkide son derece haklısın bu erkek tarafının yaptıklarını aklım almıyor... Tavrını koy bence canım bende 4 aydır nısanlıyım ve bazen keske nısanlamasaydım dedıgım oluyor allahtan nısanlım agzımın ıcıne bakıyor sen ne dersen o dıyıp gonlumu alıyor yoksa bazen duyduklarımız gercekten sabır tasını catlatıyor... Allah kolaylık versın canım benımm....

canım ne güzel nişanlın seni anlıyormuş en azından benim ki yanımdayken evet canım sen haklısın senin için her şeyi yaparım sen mutlu ol.... diyor adam yanımdan gittim mi abartma ne olur sanki öyle olsa büyükler ne derse o beni savunmuyor biz nişanı istiyoruz nokta diyemiyor

söz veya nisan hatta evlilik neden atanmaniza bagli , ama siz yinede biraz daha düsünün zira kayinvalideyi gözüm tutmadi.

söz veya nisan hatta evlilik neden atanmaniza bagli , ama siz yinede biraz daha düsünün zira kayinvalideyi gözüm tutmadi.

söz ve nişan bence de atanmama bağlı değil evlilik neyse de bazen düşünüyorum bu kadın para canlısı mı diye

Kadın paraci.

Atanamamandan korkuyor yani.

Tek derdi para olduğu besbelli. Bu yarın her isinize burnunu sokacağa benziyor.

Her zamanki gibi is erkekte bitiyor.

Su da var ki, ilişkinize resmiyet girince ayrı bir sorumluluğunuz olacak.

En azından kadınla muhattap olamayacaksin. Bir de bu var.

Benim anlamadığım söz,nişanı sizin atanmanıza bağlamaları.Allah korusun dünya hali atamanız olmadı diyelim ne yani o zaman da aa ataman olmadı ayrılın mı diyecekler?Ne kadar kötü bir davranış.Siz birbirinizi sevmişsiniz işi resmileştirmek adını koymak istemişsiniz bundan güzel ne olabilir ki.Siz kötü bir şey istememişsiniz sonuçta.Ayrıca telefon meselesinde de yok sen kendinden arama sana yazmasın onlardan ara demesi de hiç hoş değil.Her şeyi maddiyata bağlamaları doğru değil...

insanlara karşı önyargılı olmak istemiyorum ama durum böyle olunca kötü düşünmemek elimde değil

Aklıma bir akrabam geldi
Oğlu araştırma görevlisi oğluna kesinlikle devlet memuru olan birini arıyor.
Misal kız öğretmen ama özel sektörde asla izin vermiyor.
Takıntımıdır nedir anlamadım kaynananızdada bu var heralde.

5 dk telefon görüşmesinin ücretinin lafını yapan kadın yarın bugün düğün alıverişinde neler der düşünemiyorum bile.
Sakın sessiz sakin kalmayın,herkesin gönlü olsun diye susmayın.

Nişan ve sözle atanmanın ne manası var oda bi tuhaf.
Bence sevgilinizle oturup adam akıllı konuşun.

konuşuyorum bu seferde sen neden bu kadar ısrar ediyorsun önceden hiç bişey demiyordun yoksa annen mi nişan yapsınlar diyor diyo
alakası yok artık okul bitti ben istiyorum ben başkasının lafına bakacak değilim ya ayarla diyorum tamam bende çok istiyorum sen nasıl istersen her şey öyle olacak diyor ama ardı gelmiyor

iki abisi var onların eşleri ev hanımı çalışmıyorlar kadın diğer 2oğluna aman oğlum çalışan karılarınız olsun diyormuş diğer iki geliniyle bi şey mi yaşadı bilmiyorum ama böyle diyormuş

Son düzenleme:
kayınvalideniz sadece sizin için dememiş ki oğlu için de demiş atan diye. garanti olsun, rahat edin diye demiştir büyüklerimiz kadroya pek önem verir malum :) tabii herkes kadrolu oalcak diye bir şey de yok. ben yaşlarınızı merak ettim, sizin ve sevgilinizin? yaşlar eğer küçükse acele etmeyin bence, nişanlı olunca da nişanı çok uzatmak da tadını kaçırıyor. ee tabii telefon olayına iyi bişey diyemiyecem tabii ama sevgiliniz fırsat veriyor demek ki :) sevgiliniz biraz çok dinliyor gibi annesini sanki.

canım ben 24 yaşındayım o 29. Yaşımız küçük değil ki

canımm okadaar haklısın kii nealaka atansın falan çalışmayanlar napsın ozman çook saçma birde şu maddiyat meselesindede korkmakta haklısın şimdiden en ufak bi olayda bukadar hesap peşinde olmak ilerde düğün zmanında düşünemiyorum...gözünüde korkutmak gibi olmasın ama sadece içini rahatlatmak için yorum yapma gereğii duydum haa buarada ben 19 yaşımda devlet memuru olarak atandım sonra bizimde 3 yıllık ilişkimz var onun okul geçen haziranda bitti ziraat bankasında 2.oldu ama maalesef torpil olayları yüzünden halaa bekliyorz ama nişan oldu ekimde benim ailem çok diretmişti illa atansın olsun diye nişanlım yüzük takalım hiç olmazsa diye diretioo arada ben kalmıştım çoook zor bidurum allahtan biz hallettik cnm en azından şimdi nişanlıyız şimdide bekliyorz ama en azından adı kondu inş.sizde en kısa zamanda halledersiniz:)

inşallah canım yaaa oldum olası para muhabbetini hiç sevmem hepte beni bulur para bu kadar mı önemli yaaa

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende haziranda mezun oldum güya eylülde en azından bi söz olacaktı rahat görüşmek açısından ki ben 25 erkek ark.ım 27 yaşında ama ne gelen var ne giden..
bende o kadar kaptırmıştım ki kendimi dil nişan kıyafeti gelinliklere bile bakmaya başlamıştım hani göz ucuyla çünkü evli arkadaşlarım şimdiden bak sonra birden insanın kafası değişiyor aklında bir model olsun demişlerdi.. keşke o zaman daha dur bi gelsinler deseydim ben sözü nişanı herşeyi sürekli hayal ettim erkek arkadaşıma şu şöyle olur bu böyle olur diye hayaller bile kurdum şimdiyse ne safmışım diyorum.. benden sana tavsiye ailecek evlerine adım atmadan o kadar uzun boylu düşünme bence.. tabi söz bile olsa ne olacağı belli olmuyor ama biz çok çabuk uçup hayal kuruyoruz malesef ve sonunda bizim canımız acıyor.. şimdi karar aldım artık vitrindeki nişanlıklara bile bakmıyorum evliliğin e sini dahi açmıyorum erkek arkadaşım açınca da bu konuyu geçelim diyorum bide artık onlar gelmek istese ben istemicem sürekli ileri tarihe atıcam istemiyorum zorla mı diye.. sonuçta kız evi naz evidir
senin yaşadıklarına gelince büyükler bir yere kadar karışmalı bence bu işlere sen ve erkek arkadaşının bu işi ne zaman isterseniz o zaman olmalı büyükler özel bi durum olursa karışmalı ya da yardım gerektiğinde.. hiç anlamıyorum şöyle insanları ya neyyyseee..
erkek arkadaşının tavrını çözemedim ben ve çok şaşırdım ben olsam atandıktan sonra da ben istemiyorum zaten o ara çok stresli olucam derdim.. (bende atanmayı bekliyorum şu an) .. böyle sivri olmamak gerekiyor böyle konularda belki ama yumuşak başlı olunca da seni ezmeye kalkıyorlar..
seni çookkk iyi anlıyorum.. biraz uzun oldu ama ohhh rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…