Yoo son derece normal davranmışsın ve haklısında. Ne alaka bende üniversiteyi bu sene bitirdim ama 2sene önce sözlendim bende. Daha sözlüm askere gidecek benimde. Maksat iş resmiyete dökülsün birbirimizin evine rahat girip çıkalım diye yapıldı. Ayrıca artık ilk adımda atılmalı bence. Haklısın yani şekerim..
arkadaşlar 3yıllık bi ilişkim var bu haziran ayında isteme-söz-nişan yapalım diye konuşuyoruz uzun zamandır erkek arkadaşımla.
Ben aileme söyledim olur dediler aileler önceden tanıştı ama benim okulun bitmesi için bekliyorduk o yüzden resmiyete dökülmemişti
Neyse işte dün erkek arkadaşımla dışarda buluştuk akşam için bize yemeğe davet ettim sonra annesini aradı hal hatır sormaya anneside bizi sordu o da akşam onlara gideceğim falan dedi arkasından annesine siz konuşuyor musunuz hiç diye sordu annesi de yok oğlum hiç aramıyorlar ki dedi erkek arkadaşım da ben akşam oraya gideceğim yaa ordan ararım konuşursunuz dedi annesi de sakın sen kendi telefonundan arama ha onlardan ara sana yazmasın dediçok üzüldüm böyle söylemesine erkek arkadaşım hemen telefonu benden uzaklaştırdı kalktı ama ben duydum bir kere
haziran ayında ki söz-nişan meselesini konuşmuş sonra da artık bi adını koyalım demiş annesine yok yok daha erken hele kız bi atansın daha çok erken demiş
sende hele bi kadroya gir daha zamanı var demişsanki evlenelim diyoruz bi söz yapmanın ne sakıncası var ki ben zaten atanmadan evlenmem erkek arkadaşım da hemen kabullenmiş büyükler bilir falan dedi bende kızdım daha doğrusu kırıldım benim ne istediğimin,düşündüğümün anlamı yok demek senin için dedim
şimdi sizlere soruyorum söz yada nişan için benim illa ki atanmış olmam mı lazım ben mi yanlış bir şey istiyorumsonuçta ben onlara bizi evlendirin demiyorum sadece rahat rahat görüşebilmek açısından bi nişan yada söz istiyorum
Ah canım şu aileler yok mu verdiğin tepkide son derece haklısın bu erkek tarafının yaptıklarını aklım almıyor... Tavrını koy bence canım bende 4 aydır nısanlıyım ve bazen keske nısanlamasaydım dedıgım oluyor allahtan nısanlım agzımın ıcıne bakıyor sen ne dersen o dıyıp gonlumu alıyor yoksa bazen duyduklarımız gercekten sabır tasını catlatıyor... Allah kolaylık versın canım benımm....
söz veya nisan hatta evlilik neden atanmaniza bagli , ama siz yinede biraz daha düsünün zira kayinvalideyi gözüm tutmadi.
ne biçim erkekmiş.
koyun gibi.
Benim anlamadığım söz,nişanı sizin atanmanıza bağlamaları.Allah korusun dünya hali atamanız olmadı diyelim ne yani o zaman da aa ataman olmadı ayrılın mı diyecekler?Ne kadar kötü bir davranış.Siz birbirinizi sevmişsiniz işi resmileştirmek adını koymak istemişsiniz bundan güzel ne olabilir ki.Siz kötü bir şey istememişsiniz sonuçta.Ayrıca telefon meselesinde de yok sen kendinden arama sana yazmasın onlardan ara demesi de hiç hoş değil.Her şeyi maddiyata bağlamaları doğru değil...
Aklıma bir akrabam geldi
Oğlu araştırma görevlisi oğluna kesinlikle devlet memuru olan birini arıyor.
Misal kız öğretmen ama özel sektörde asla izin vermiyor.
Takıntımıdır nedir anlamadım kaynananızdada bu var heralde.
5 dk telefon görüşmesinin ücretinin lafını yapan kadın yarın bugün düğün alıverişinde neler der düşünemiyorum bile.
Sakın sessiz sakin kalmayın,herkesin gönlü olsun diye susmayın.
Nişan ve sözle atanmanın ne manası var oda bi tuhaf.
Bence sevgilinizle oturup adam akıllı konuşun.
kayınvalideniz sadece sizin için dememiş ki oğlu için de demiş atan diye. garanti olsun, rahat edin diye demiştir büyüklerimiz kadroya pek önem verir malum :) tabii herkes kadrolu oalcak diye bir şey de yok. ben yaşlarınızı merak ettim, sizin ve sevgilinizin? yaşlar eğer küçükse acele etmeyin bence, nişanlı olunca da nişanı çok uzatmak da tadını kaçırıyor. ee tabii telefon olayına iyi bişey diyemiyecem tabii ama sevgiliniz fırsat veriyor demek ki :) sevgiliniz biraz çok dinliyor gibi annesini sanki.
canım ben 24 yaşındayım o 29. Yaşımız küçük değil ki
canımm okadaar haklısın kii nealaka atansın falan çalışmayanlar napsın ozman çook saçma birde şu maddiyat meselesindede korkmakta haklısın şimdiden en ufak bi olayda bukadar hesap peşinde olmak ilerde düğün zmanında düşünemiyorum...gözünüde korkutmak gibi olmasın ama sadece içini rahatlatmak için yorum yapma gereğii duydum haa buarada ben 19 yaşımda devlet memuru olarak atandım sonra bizimde 3 yıllık ilişkimz var onun okul geçen haziranda bitti ziraat bankasında 2.oldu ama maalesef torpil olayları yüzünden halaa bekliyorz ama nişan oldu ekimde benim ailem çok diretmişti illa atansın olsun diye nişanlım yüzük takalım hiç olmazsa diye diretioo arada ben kalmıştım çoook zor bidurum allahtan biz hallettik cnm en azından şimdi nişanlıyız şimdide bekliyorz ama en azından adı kondu inş.sizde en kısa zamanda halledersiniz:)
bir de ben kendimi haziran ayında söz-nişan olacak diye öyle kaptırdım ki canım kıyafet bakmalar, bohça işini düşünmeler falan
şuan da kendimi elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?