atanma krizi :(

Bu konuda fikrinizi sabit tutun.

Ama istemeyen bir insana ne kadar ısrar edebilirsiniz bilmiyorum.

Kayınvalide adayınızla konuşmayı denedinizmi ?

Neden böyle düşünüyor.O kararını değiştirirse eminim sevgilinizde değiştirecektir.

ah canım beni ancak sen anlarsın keşke okul bitmeden atanmadan hiç karışmasaydım bu gönül işlerine şu an çok yıpranmış hissediyorum çünkü kendimi

yok canım onunla konuşmadım ama konuşmamda uygun olmaz ki
ben neden kendimi alçaltayım onu erkek arkadaşımın halletmesi lazım beni ailesiyle yüz göz etmemesi lazım öyle değil mi?

bi atanma krızı daha benım basmdada vardıı. paracı bunlar kayıvalıdenın sana yazmasın demesi çok çirkin olmuss erkek arkadasının tutumuna gore dawran onun kişilği onemlı ama kayınvalıde cok sakat...senın söz istemen cok normal...sende bı anormallık yok ama ıstersen bıraz sende uzat ıyıce tanı aceleye getrme

canım 3yıldır birlikteyiz erkek arkadaşım çok iyi biri beni gerçekten seviyorum ama ne yazık ki kadrolu bi işi iyi bir maaşı yok annesi de anladığım kadarıyla bunu kullanıyor sözdür nişandır ben yapacaksam benim dediğim vakitte olacak diyor çünkü erkek arkadaşımda para yok

arkadaşlar şu kadarını söyleyim. eğer seviyorsanız kimseyi dinlemeyin yolunuza devam edin. ben eşimle 8 yıldır beraberim 3 yıldır evliyim. eşim 3 yıldır işsiz evi ben geçindiriyorum. çok zor olay diyemem. ama şu varki gece yastığa başınızı koyduğunuda onun yanınızda olduğunu hissetmek inanın bana hiçbirşeyle kıyaslanamayacak bir duydu. ne yaparsanız yapın aşık olduğunuz insanla evlenin.

yok canım onunla konuşmadım ama konuşmamda uygun olmaz ki
ben neden kendimi alçaltayım onu erkek arkadaşımın halletmesi lazım beni ailesiyle yüz göz etmemesi lazım öyle değil mi?

Normal şartlarda evet öyle ama.
Sevgilinizle beraber gidip bizim düşündüğümüz bu diye konuya balayıp erkek arkadaşınla beraber isteklerinizi söyleyebilirsiniz.
Belki sizinde yardımınızla ailedeki bu problem ortadan kalkar.
Sadece rahat görüebilmek ve aramızdaki ilişkiye bir ada koyabilmek için söz istiyoruz yoksa atanana kadar bekleyeceğiz evlenmek için deseniz sizi anlayacağını umuyorum

canım farklı şehirlerde yaşıyoruz 13-14saatlik bi mesafe var aramızda öyle karşısına geçip konuşma şansımız yok ama söylemiş erkek arkadaşım anne evlenelim mi diyoruz söz-nişanla ne alakası var bu işin demiş olmazzz demiş önce atanın ekmeğinizi elinizi alın demiş

Son olarak aklıma gelen kaynana elini hiç bir masrafa sokmayacağı niçin siz atanaın maaşınızıda alın ne yapıyorsanız yapın demek istiyor heralde

erkek arkadaşın birşeyi çok istediği zaman nasıl davranır?mutlaka gözlemlemişsindir? sence o da gerçekten istiyor mu? belkı o da korkuyordur..belkıde parası olmadığı için eziliyordur kendi kendine madem kayınvalıde paracı gibi -ki bence öyle- sizde elinizi taşın altına koyun kımseye laf bırakmayın herşeyı ıkınız kendı paranızla yapın kendı paranız olunca kımseye laf düşmez hem...ama sözlenmek de zor olmasa gerek yani niye erkek arkadaşınız baskı yapmıyor anlamadım...annesine güdümlü bir insan mıdır kendisi?

ah canım beni ancak sen anlarsın keşke okul bitmeden atanmadan hiç karışmasaydım bu gönül işlerine şu an çok yıpranmış hissediyorum çünkü kendimi

aynen ben de yıpranmış hissediyorum ama atlattım sayılır o hayal kırıklığını umarım sende atlatırsın en kısa zamanda..
bide yolun en başında bunlarla karşılaşmak daha da fazla üzüyor insanı.. Allah yardımcımız olsun napalım

Arkadaşlar paradan bahsediyorsunuz ama bir nişanın maliyeti ne olabilir ki ya. Ellerinde bir tatlı bir çikolata 2 de yüzükle gelecekler (tektaş istemezsen istersen 3). Toplasan hepsi 400-500ün içinde. Kadının gönlü yok bence bu işte bahane arıyor. :26:

canım erkek arkadaşım beni gerçekten seviyor ve o da gerçekten istiyor zaten ilk kendisi dedi bana haziranda artık yapalım bi şeyler diye. Annesine güdümlü mü? yani annesi başka ilde biz başka ilde olduğumuz için pek aralarında ki ilişkiyi çözemiyorum ama kendisi sürekli ben işime karıştırtmam falan derdi ama daha en baştan bunlara büyükler karar verir dedi

canım ailesi bize ailemle tanışmaya gelmişti sonra biz onların ortamını görmek açısından onlara gittik kadın her ikisinde de çok güler yüzlüydü istemiyor gibi değildi hiç

canım ailesi bize ailemle tanışmaya gelmişti sonra biz onların ortamını görmek açısından onlara gittik kadın her ikisinde de çok güler yüzlüydü istemiyor gibi değildi hiç

Vala canım bilmiyorum ki ozaman ne yapmaya çalışıyor. Ama sözlünle bir daha konuş bence canım alt tarafı söz yani ya

Vala canım bilmiyorum ki ozaman ne yapmaya çalışıyor. Ama sözlünle bir daha konuş bence canım alt tarafı söz yani ya

canım bilemiyorum 2gündür çok direttim olacak diye adam triplere girdi o triplere girdikçe ben daha sinirlendim verdim veriştirdim aramız iyice açıldı
bu konuyu kapatmam gerekecek snırım

Allah yardımcın olsun canım senın arkanda durması gereken asıl kısı o oda durmuyorsa gercekten ısın zor. umarım canım hersey gonlunce olur

sen üstüne düştükçe naza çekecekler, nişanınız olursada adı ne olacak biliyomusun kız çok istedi oğlumuzu nişanladık.
bir telefon görüşmesi için onların telefonundan ara diye hesap yapmasa atanman hakkında iyi niyetli düşünüyo diyebilirdim ama diyemicem bu durumda, ilerde senin paranıda pekala yeme derdinde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…