atanma krizi :(

konuşuyorum bu seferde sen neden bu kadar ısrar ediyorsun önceden hiç bişey demiyordun yoksa annen mi nişan yapsınlar diyor diyo
alakası yok artık okul bitti ben istiyorum ben başkasının lafına bakacak değilim ya ayarla diyorum tamam bende çok istiyorum sen nasıl istersen her şey öyle olacak diyor ama ardı gelmiyor

iki abisi var onların eşleri ev hanımı çalışmıyorlar kadın diğer 2oğluna aman oğlum çalışan karılarınız olsun diyormuş diğer iki geliniyle bi şey mi yaşadı bilmiyorum ama böyle diyormuş

Bu konuda fikrinizi sabit tutun.

Ama istemeyen bir insana ne kadar ısrar edebilirsiniz bilmiyorum.

Kayınvalide adayınızla konuşmayı denedinizmi ?

Neden böyle düşünüyor.O kararını değiştirirse eminim sevgilinizde değiştirecektir.

seni o kadar iyi anlıyorum ki :( bende haziranda mezun oldum güya eylülde en azından bi söz olacaktı rahat görüşmek açısından ki ben 25 erkek ark.ım 27 yaşında ama ne gelen var ne giden..
bende o kadar kaptırmıştım ki kendimi dil nişan kıyafeti gelinliklere bile bakmaya başlamıştım hani göz ucuyla çünkü evli arkadaşlarım şimdiden bak sonra birden insanın kafası değişiyor aklında bir model olsun demişlerdi.. keşke o zaman daha dur bi gelsinler deseydim ben sözü nişanı herşeyi sürekli hayal ettim erkek arkadaşıma şu şöyle olur bu böyle olur diye hayaller bile kurdum şimdiyse ne safmışım diyorum.. benden sana tavsiye ailecek evlerine adım atmadan o kadar uzun boylu düşünme bence.. tabi söz bile olsa ne olacağı belli olmuyor ama biz çok çabuk uçup hayal kuruyoruz malesef ve sonunda bizim canımız acıyor.. şimdi karar aldım artık vitrindeki nişanlıklara bile bakmıyorum evliliğin e sini dahi açmıyorum erkek arkadaşım açınca da bu konuyu geçelim diyorum bide artık onlar gelmek istese ben istemicem sürekli ileri tarihe atıcam istemiyorum zorla mı diye..:47: sonuçta kız evi naz evidir :51:
senin yaşadıklarına gelince büyükler bir yere kadar karışmalı bence bu işlere sen ve erkek arkadaşının bu işi ne zaman isterseniz o zaman olmalı büyükler özel bi durum olursa karışmalı ya da yardım gerektiğinde.. hiç anlamıyorum şöyle insanları ya neyyyseee..
erkek arkadaşının tavrını çözemedim ben ve çok şaşırdım :53:ben olsam atandıktan sonra da ben istemiyorum zaten o ara çok stresli olucam derdim.. :52:(bende atanmayı bekliyorum şu an) .. böyle sivri olmamak gerekiyor böyle konularda belki ama yumuşak başlı olunca da seni ezmeye kalkıyorlar..
seni çookkk iyi anlıyorum.. biraz uzun oldu ama ohhh rahatladım :32:

ah canım beni ancak sen anlarsın :( keşke okul bitmeden atanmadan hiç karışmasaydım bu gönül işlerine şu an çok yıpranmış hissediyorum çünkü kendimi :(

Bu konuda fikrinizi sabit tutun.

Ama istemeyen bir insana ne kadar ısrar edebilirsiniz bilmiyorum.

Kayınvalide adayınızla konuşmayı denedinizmi ?

Neden böyle düşünüyor.O kararını değiştirirse eminim sevgilinizde değiştirecektir.

yok canım onunla konuşmadım ama konuşmamda uygun olmaz ki
ben neden kendimi alçaltayım onu erkek arkadaşımın halletmesi lazım beni ailesiyle yüz göz etmemesi lazım öyle değil mi?

bi atanma krızı daha :36: benım basmdada vardıı:47:. paracı bunlar kayıvalıdenın sana yazmasın demesi çok çirkin olmuss:19: erkek arkadasının tutumuna gore dawran onun kişilği onemlı ama kayınvalıde cok sakat...senın söz istemen cok normal...sende bı anormallık yok ama ıstersen bıraz sende uzat ıyıce tanı aceleye getrme

bi atanma krızı daha :36: benım basmdada vardıı:47:. paracı bunlar kayıvalıdenın sana yazmasın demesi çok çirkin olmuss:19: erkek arkadasının tutumuna gore dawran onun kişilği onemlı ama kayınvalıde cok sakat...senın söz istemen cok normal...sende bı anormallık yok ama ıstersen bıraz sende uzat ıyıce tanı aceleye getrme

canım 3yıldır birlikteyiz erkek arkadaşım çok iyi biri beni gerçekten seviyorum ama ne yazık ki kadrolu bi işi iyi bir maaşı yok :( annesi de anladığım kadarıyla bunu kullanıyor sözdür nişandır ben yapacaksam benim dediğim vakitte olacak diyor çünkü erkek arkadaşımda para yok :(

arkadaşlar şu kadarını söyleyim. eğer seviyorsanız kimseyi dinlemeyin yolunuza devam edin. ben eşimle 8 yıldır beraberim 3 yıldır evliyim. eşim 3 yıldır işsiz evi ben geçindiriyorum. çok zor olay diyemem. ama şu varki gece yastığa başınızı koyduğunuda onun yanınızda olduğunu hissetmek inanın bana hiçbirşeyle kıyaslanamayacak bir duydu. ne yaparsanız yapın aşık olduğunuz insanla evlenin.

yok canım onunla konuşmadım ama konuşmamda uygun olmaz ki
ben neden kendimi alçaltayım onu erkek arkadaşımın halletmesi lazım beni ailesiyle yüz göz etmemesi lazım öyle değil mi?

Normal şartlarda evet öyle ama.
Sevgilinizle beraber gidip bizim düşündüğümüz bu diye konuya balayıp erkek arkadaşınla beraber isteklerinizi söyleyebilirsiniz.
Belki sizinde yardımınızla ailedeki bu problem ortadan kalkar.
Sadece rahat görüebilmek ve aramızdaki ilişkiye bir ada koyabilmek için söz istiyoruz yoksa atanana kadar bekleyeceğiz evlenmek için deseniz sizi anlayacağını umuyorum

Normal şartlarda evet öyle ama.
Sevgilinizle beraber gidip bizim düşündüğümüz bu diye konuya balayıp erkek arkadaşınla beraber isteklerinizi söyleyebilirsiniz.
Belki sizinde yardımınızla ailedeki bu problem ortadan kalkar.
Sadece rahat görüebilmek ve aramızdaki ilişkiye bir ada koyabilmek için söz istiyoruz yoksa atanana kadar bekleyeceğiz evlenmek için deseniz sizi anlayacağını umuyorum

canım farklı şehirlerde yaşıyoruz 13-14saatlik bi mesafe var aramızda öyle karşısına geçip konuşma şansımız yok ama söylemiş erkek arkadaşım anne evlenelim mi diyoruz söz-nişanla ne alakası var bu işin demiş olmazzz demiş :( önce atanın ekmeğinizi elinizi alın demiş

canım farklı şehirlerde yaşıyoruz 13-14saatlik bi mesafe var aramızda öyle karşısına geçip konuşma şansımız yok ama söylemiş erkek arkadaşım anne evlenelim mi diyoruz söz-nişanla ne alakası var bu işin demiş olmazzz demiş :( önce atanın ekmeğinizi elinizi alın demiş

Son olarak aklıma gelen kaynana elini hiç bir masrafa sokmayacağı niçin siz atanaın maaşınızıda alın ne yapıyorsanız yapın demek istiyor heralde

erkek arkadaşın birşeyi çok istediği zaman nasıl davranır?mutlaka gözlemlemişsindir? sence o da gerçekten istiyor mu? belkı o da korkuyordur..belkıde parası olmadığı için eziliyordur kendi kendine:30: madem kayınvalıde paracı gibi -ki bence öyle- sizde elinizi taşın altına koyun kımseye laf bırakmayın herşeyı ıkınız kendı paranızla yapın kendı paranız olunca kımseye laf düşmez hem:21:...ama sözlenmek de zor olmasa gerek yani niye erkek arkadaşınız baskı yapmıyor anlamadım...annesine güdümlü bir insan mıdır kendisi?

ah canım beni ancak sen anlarsın :( keşke okul bitmeden atanmadan hiç karışmasaydım bu gönül işlerine şu an çok yıpranmış hissediyorum çünkü kendimi :(

aynen ben de yıpranmış hissediyorum ama atlattım sayılır o hayal kırıklığını umarım sende atlatırsın en kısa zamanda..
bide yolun en başında bunlarla karşılaşmak daha da fazla üzüyor insanı.. Allah yardımcımız olsun napalım :32:

Arkadaşlar paradan bahsediyorsunuz ama bir nişanın maliyeti ne olabilir ki ya. Ellerinde bir tatlı bir çikolata 2 de yüzükle gelecekler (tektaş istemezsen istersen 3). Toplasan hepsi 400-500ün içinde. Kadının gönlü yok bence bu işte bahane arıyor. :26:

erkek arkadaşın birşeyi çok istediği zaman nasıl davranır?mutlaka gözlemlemişsindir? sence o da gerçekten istiyor mu? belkı o da korkuyordur..belkıde parası olmadığı için eziliyordur kendi kendine:30: madem kayınvalıde paracı gibi -ki bence öyle- sizde elinizi taşın altına koyun kımseye laf bırakmayın herşeyı ıkınız kendı paranızla yapın kendı paranız olunca kımseye laf düşmez hem:21:...ama sözlenmek de zor olmasa gerek yani niye erkek arkadaşınız baskı yapmıyor anlamadım...annesine güdümlü bir insan mıdır kendisi?

canım erkek arkadaşım beni gerçekten seviyor ve o da gerçekten istiyor zaten ilk kendisi dedi bana haziranda artık yapalım bi şeyler diye. Annesine güdümlü mü? yani annesi başka ilde biz başka ilde olduğumuz için pek aralarında ki ilişkiyi çözemiyorum ama kendisi sürekli ben işime karıştırtmam falan derdi ama daha en baştan bunlara büyükler karar verir dedi :(

Arkadaşlar paradan bahsediyorsunuz ama bir nişanın maliyeti ne olabilir ki ya. Ellerinde bir tatlı bir çikolata 2 de yüzükle gelecekler (tektaş istemezsen istersen 3). Toplasan hepsi 400-500ün içinde. Kadının gönlü yok bence bu işte bahane arıyor. :26:

canım ailesi bize ailemle tanışmaya gelmişti sonra biz onların ortamını görmek açısından onlara gittik kadın her ikisinde de çok güler yüzlüydü istemiyor gibi değildi hiç

canım ailesi bize ailemle tanışmaya gelmişti sonra biz onların ortamını görmek açısından onlara gittik kadın her ikisinde de çok güler yüzlüydü istemiyor gibi değildi hiç

Vala canım bilmiyorum ki ozaman ne yapmaya çalışıyor. Ama sözlünle bir daha konuş bence canım alt tarafı söz yani ya

Vala canım bilmiyorum ki ozaman ne yapmaya çalışıyor. Ama sözlünle bir daha konuş bence canım alt tarafı söz yani ya

canım bilemiyorum 2gündür çok direttim olacak diye adam triplere girdi o triplere girdikçe ben daha sinirlendim verdim veriştirdim aramız iyice açıldı :(
bu konuyu kapatmam gerekecek snırım :(

canım ne güzel nişanlın seni anlıyormuş en azından benim ki yanımdayken evet canım sen haklısın senin için her şeyi yaparım sen mutlu ol.... diyor adam yanımdan gittim mi abartma ne olur sanki öyle olsa büyükler ne derse o :( beni savunmuyor biz nişanı istiyoruz nokta diyemiyor :(

Allah yardımcın olsun canım senın arkanda durması gereken asıl kısı o oda durmuyorsa gercekten ısın zor. umarım canım hersey gonlunce olur

sen üstüne düştükçe naza çekecekler, nişanınız olursada adı ne olacak biliyomusun kız çok istedi oğlumuzu nişanladık.
bir telefon görüşmesi için onların telefonundan ara diye hesap yapmasa atanman hakkında iyi niyetli düşünüyo diyebilirdim ama diyemicem bu durumda, ilerde senin paranıda pekala yeme derdinde olabilir

Back
X