atanma sansi?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi aksamlar.ben okul oncesi ogretmenligi son sinifim.bu sene kpss ye hazirlaniyorum.sizce okul oncesinin onu kapandi mi?atanma sansim dusuk mu sizce? :(

kısmetin varsa gelir yemenden kısmetinde yoksa ne gelir elden bazı işler kısmet işi zor denen sana gelince kolaylaşır kolay atanan denen de atanmazsın belli olmaz bu işler Allah yardımcın olsun

ben 10 yıldır anasınıfı öğretmeniyim. bu süreçte yeri geldi 75 76 ile atama oldu yeri geldi 45 e kadar düştü şu an biraz atama sıkıntısı var gibi ama yine de umut var bence. bunun yanında farklı alanları da düşüne bilirsin yüksek lisans yapmak gibi ki okul öncesinde akademisyen açığı oldukça var. benim sınıf arkadaşım sosyal hizmetlere atanmıştı ama yapamadı öğretmenliğe geçti. özel okul olanağını da düşünebilirsin ama orada şartlar çok ağır. sabah 7 akşam 6 çalışıp 1000 en fazla 1500 alırsın.

Eger gercekten calisip guzel puan alirsaniz onu acik yok ben sinava soyle bir ugrayacagim dersenizo nunuz kapali. Benim zamaninda bransimdan 50 kisi aliniyorda 92 puanla atandim.

benim kaderim zor galiba hep ben sinava girdigim donem sinavin sistemi degisiyor ossye girdim ygs geldi okula yerlestim okulun sistemi degisti.kpss ye giriyorum bu sene alan sinavi geldi.hakkimda hayirlisi artik napiyim.oldugu kadar olmadi kader yapacak bisi yok
amcama lenfoma teshisi konulmus bu aksam haberi geldi icimde heves kalmadi ki.babami erken kaybettim amcam da cok yasli degildi 57felan :(

benim kaderim zor galiba hep ben sinava girdigim donem sinavin sistemi degisiyor ossye girdim ygs geldi okula yerlestim okulun sistemi degisti.kpss ye giriyorum bu sene alan sinavi geldi.hakkimda hayirlisi artik napiyim.oldugu kadar olmadi kader yapacak bisi yok
amcama lenfoma teshisi konulmus bu aksam haberi geldi icimde heves kalmadi ki.babami erken kaybettim amcam da cok yasli degildi 57felan :KK43:

Allah şifa versin inşallah böyle bir durumda kolay değil tabi çalışmak ama tüm gücünle asılmalısın hayata. emin ol herkesin sınavı ağır. ben üniversiteye girdiğim yıl puanlar yükseldi. tam mezun olacağım yıl kız meslek lisesinde çalışma hakkımızı aldılar. kpps ye girdiğim yıl da yükseldi ki yine o yıl öğrenim özrü imkanını kaldırdılar ve girmek istediğim yüksek lisans alanına ingilizce şartı geldi. yani kısaca burası Türkiye ve herşey bıçak sırtı. tedbirini al tevekkül eyle

Kardeşim de okul öncesi öğretmeni ve geçen şubat atamasında 79 puanla Antep e atandı. İlk atama 80 üstü kapatmış. Şubat ataması da 76 ile kapattı. Sanırım alan sınavı da gelecek bu yıl öyle bir söylenti vardı. Puanlar yükselmiş maalesef çünkü ataması çok diye herkes tercih eder olmuş. Ama bence yine de şansınız var 80 üstü almaya bakın kpss den.

Back
X