Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

tup benım cnm ayy ucuzmuu ole olursa ne yaparım bılmem ama Allahım ne verırse sımdı bıse dıyemem demeye de hakkım yok zaten ıkız ıstıyorum ama kısmet artık

cok fena agladım hemde cokkk esım dıyo zaten ılk senı gormustur herhal ıyı sonuc verıp aglayanhalbukı kendı benden kotu oldu.dedım ne alaa o kadar stres yaptım bırıktı ıcımde sıkıntı sıkıntı hele kanı verdıkten sonra nefes zor alıyodum hıc testte yapamdım evde cunku bılseydım yapardım evde 11.gun.haberı alıncada patladım dogal olarak.sule hemsırede agladı sanırım anladıgım kadarıyla:44:tahmın edıorum canım saolun hemsırelerınde senınde Allah gonlunuze gore versın ınsallah.onlarada bıse almak ıstıyorum bakalım

Sevgili kelebek transferde kac embriyo koydular merak ettim? Ilkinde tek embriyo koyma zorunlulugu kalktimi yoksa? Oyleyse super benim de isime yarar bu.

Sevgili kelebek transferde kac embriyo koydular merak ettim? Ilkinde tek embriyo koyma zorunlulugu kalktimi yoksa? Oyleyse super benim de isime yarar bu.

hayırlısı olsun:)) darısı başımıza inşallah bende 30unda transfer yaptırdım.bizde mutlu sonuç alırız inş.
senin değerin çok iyi.12.gün değeriydi değil mi?
Canim umarim sende olumlu sonuc alirsin herkesin hakkinda hayirlisi olsun.

Herkese merhaba
kelebek sonucuna çok sevindim.Hayırlı olsun cnm.Bebişin veya bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Mutlu haberler bizim gibi tekrar deneme yapacaklara moral oluyor.

Bebekdls sen nasılsın herşey yolunda sanırım devamındada herşey güzel olur inşallah Bende dondurulmuşlarla deneyecem Benimde 4. denemem Ama ne yazıkki bir türlü regl başlamadı.Bir haftadır sadece leke oluyor.Neyse bende başlamak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Rabbim tüm isteyenlere ve banada bu mutlu haberi vermeyi ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hekese sevgiler

hayırlısı olsun:)) darısı başımıza inşallah bende 30unda transfer yaptırdım.bizde mutlu sonuç alırız inş.
senin değerin çok iyi.12.gün değeriydi değil mi?
Selmacım hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Bu süreci nasıl geçiriyorsun.Sürekli yatıyor musun
Kelebek sormayı unuttum tedavi sürecinde özellikle dikkat ettiğin bir beslenme şekli oldu mu?Bir de taransferden sonra tuvalet için kalkma olayı kafama takılıyor.Ben daha önce hep transferden yarım saat sonra kalktım.Sen sanırım sürgü istemişsin.Cem bey böyle şeylerin olumlu bir etkisi olmadığını düşünüyor fakat insan acaba demekten kendini alıkoyamıyor.

bu güzel moral verici paylaşımınız için çok teşekkürler ,bende temmuz ayında İnşallah ataşehir memorial de tedaviye başlıyorum ilk olarak dr.Arzu hanım ile görüştük ve tedavi sürecini anlattı ,ayrıntılı bir şekilde anlatması çok memnun ediciydi bizim için ,ve sözleriniz de çok umut verici ,tekrar teşekkürler

çok sağol incicim evet herşey yolunda çok şükür şimdi de sağlıklı çözülecekler mi diye endişe ediyoruz benimde 4. denemem canım allah allah neden başlamadı acaba adetin yoksa yoksa ama benim de bikaç defa 5 6 gün geciktiği olmuştu hayırlıysa başlarsın inşallah ya da bakarsın hiç gerek kalmaz canım inşallah

Kelebekcim nasilsin? Ne zaman kontrol? Sonucu paylasmissindir cevrendekilerle ne mutlu.

su an kotuyum valla ya kabızlık problemı cekıorummkasıklarımda agrı oluo zaman zaman cok cabuk yoruluorum:97:ıkınmaktan bı hal oldum yaa dr bı se olmaz dedı ama ıste cevremdeıkler ıkınma dıor bende ıyıce stres yapıorum offf ne yapcam bole bılmıorummevet cogu kısının haberı oldu valla aslında soylemııcektım ama neyse ınsallah tamamına erer.kontrol 21 hazıran ınsallah ordayım

Son düzenleme:

aynen ole dıor cem bey haklıda ben zaten hep ınsanların soyleesıne taktıgım ıcın yaptım o surgu olayını yaptıgım ıcınmı tutdu tabıkıde hayır.yanı kendını kasmadan hersey yapılabılır.zaten senı trans tan sonra yuruterek gonderıyolar wcye ayrıca ııdrarın geldıgı yerle bızım olayımız farklı mantıken ama dedıgın gb acaba dıoruz hepyememe ettım bol meyve yedım sebze beslendım ananas muz kivi kayısı yogurt aklıma gelenler cnm

fena abla yaaaacatlak var bende mahvettı 2 gundurr benii:26::18:sen nasılsın ne durumda su an tedavı

geçmiş olsun canımm çatlak varsa çok kaynar olmayan suya otur ayy ben de de vardı bide hemoroitte var bende hatta bazen çok kanardı allahıma şükür 1 1.5 senedir hiç kanamam olmadı 2 tane ilaç kullandım o gün bugün olmuyo p.tesi transferim var benimde 12 de

saolasınn canımm.ınsallah gecer bu boyle surmez.ılık suya oturuyam bu gunde bakalım.kanama yok ama acayıp ıkınma var korkuyorum arzu hnm bıse olmaz dedı gercı surup verdı glıserınlı fıtıl verdı krem bıde bakalım ne olacakk:18:ya zaten tum hamılelrde oluomus bu olay bızde var bıde ıyıce mahvoldumsen neler kullandın ılac?ooo pazartesı hadı bakalımm bu sefererr olacak ınsssss:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…