Sevgili kelebekgs bende heyecanla bekliyorum seni. Olumlu olucak gibi geliyor bana. Sanki kendim icin istiyormus kadar cok istiyorum olumlu olmasini. Dualarim seninle.
canımm benım oyle ıyı gelıorkı yazılarınız anlatamamıns dedıgın gb olur sen ne zaman baslıodun bu arada cnm
merhaba,
3mayısta pozitif test sonucundan sonra 24mayıs taki ilk kontrolümüze kadar resmen günler geçmek bilmedi ama beklediğimize fazlasıyla değdi,veee ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk !!!
ilk başta yaşadığımız şoku ve mutluluğu tarif edemem ,kelimeler kifayetsiz kalır benim resmen nefesim kesildi
nasıl yani iki tane birden falan derken hastaneden çıktıktan sonra eşimle kör'ün istediği bi göz Allah verdi iki göz diyerek gülmeye başladık :)))
Cem bey her ne kadar birlikte bakarız merak etme diye takılsada şu anda aslında eşimle tek düşündüğümüz bebişlerimizin sağlıkla doğdukları anı görmek ....
Cem bey'e ve ekibine müteşekkiriz!!! nasıl teşekkür etmeli ,ne demeli bilemiyorum bize hayatımızın hediyesini verdi
bu yolda uğraşanlara fikir olsun diye yazıyorum ,sabredin bizim gibi sizde negatif sonuçlarınıza rağmen bence Cem beyin bu konudaki tecrübesine güvenin elbet birgün sizede kalp atışlarını dinletecektir!!!
Canim bizim temmuz 19 dan sonra olacak gibi forunuyo. Hem oncesinde biraz tatilde yapalim dedik ki kafamiz rahatlasin. Allah herkesi bebeklerine kavustursun.
Evet canim ilk olacak yumurta takibi ve bir asilama yapildi bu kis. Psikolojik acidan zor bunlarda. Her ay beklenti icine giriyo insan olumsuz sonuc oluncada cok uzuluyor. Senin de ilk di mi?
iyiy geceler kelebek nasılsın canımmm
yani ınsan hıc bıse yapmadıgı halde bılde hamıle kalamıyo dıye neler yasıyo ole tedavı gorup olumsuz olunca dusunemıorum rabbım kaldıramıcamız yuk vermez zaten.evet bnmde ılk cnm ıns senınde bnmde herkesınde son tedavılerı olur
gene gec gordumıyıyım valla bı sıkıntı yok pek Allaha sukur sen nasılsın
iyiyim canım çarşamba görüşücez inşallah dimi benim 1 de randevum ama daha önce orda olmaya çalışıcam
evet goruscez tabı orda olcam mecburen:)ama kacta gelırım bılmem ac tok farkedıyomu kan testı:)uyanınca gelırım sonucuda orda ogrenırım beklerım yanı bı yerde oturup.kacta gelım ben
pozitif
pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?