Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Kızlar 3. ve 5. gün transferinin sizce ne farkı var? artı sizce uygulamada hangisi daha başarılı sonuç veriyor.benim 3.denemem olacak .Herne kadar transfer gününe biz karar veremesekte bende şimdiden soru işaretleri belirmeye başladı.Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum :)))

yazdıklarını okurken resmen tüylerim diken diken oldu diyebilirim çünkü aynı duyguları bi kaç önce bende yaşadım. Hamile kaldığımı öğrenmek bile bir mucize gibi gelirken birde ilk kalp atışını duymaya gittiğimizde ikiz olduğunu öğrenmemiz, Cem bey'in nerdeyse benim kadar buna seinmesi ve belli etmesi seincimizi paylaşması, ağlamaktan sevinçten heyecandan ne yapacağımı şaşırmam hayata bammmbaşka bir gözle bakmaya başlamam hepdi 9 şubat günü oldu.
Cem bey'den Allah binlerce kez razı olsun ve isteyen dileyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın veya bir şekilde yollarının Cem Bey'e düşmesine neden olsun bişiler ki emin ellerde bebeklerine kavuşsunlar
Allah izin verirse eylül başı 2 kızım olacak şuan da en büyük telaşımız onlara hazırlık ve isimlerinin ne olacağı
inşallah ömür boyu böle tatlı telaşlar yaşarız, Allah zor sınavlarla sınamasın kimseyi, kimsenin kucağını boş bırakmasın, bebek dileğini boş çevirmesin inşalalhhhhhh

Evet canim ilk olacak yumurta takibi ve bir asilama yapildi bu kis. Psikolojik acidan zor bunlarda. Her ay beklenti icine giriyo insan olumsuz sonuc oluncada cok uzuluyor. Senin de ilk di mi?

Evet canim ilk olacak yumurta takibi ve bir asilama yapildi bu kis. Psikolojik acidan zor bunlarda. Her ay beklenti icine giriyo insan olumsuz sonuc oluncada cok uzuluyor. Senin de ilk di mi?

yani ınsan hıc bıse yapmadıgı halde bılde hamıle kalamıyo dıye neler yasıyo ole tedavı gorup olumsuz olunca dusunemıorum rabbım kaldıramıcamız yuk vermez zaten.evet bnmde ılk cnm ıns senınde bnmde herkesınde son tedavılerı olur

InsAllah canim hepimize nasip olsun ilk seferde olumlu sonuc almak.

iyiyim canım çarşamba görüşücez inşallah dimi benim 1 de randevum ama daha önce orda olmaya çalışıcam

evet goruscez tabı orda olcam mecburen:)ama kacta gelırım bılmem ac tok farkedıyomu kan testı:)uyanınca gelırım sonucuda orda ogrenırım beklerım yanı bı yerde oturup.kacta gelım ben

evet goruscez tabı orda olcam mecburen:)ama kacta gelırım bılmem ac tok farkedıyomu kan testı:)uyanınca gelırım sonucuda orda ogrenırım beklerım yanı bı yerde oturup.kacta gelım ben

yarın büyük gün kelebek ben de senin için çok heyecanlıyım canım inşallah seni ilk tebrik eden ben olucam aç tok farketmiyo canım test için benim 1 de kontrolüm senin sonucun 2 saatte çıkar canımm sanırım hadi öptüm

Kelebek canım yarın büyük gün Umarım herşey gönlünce olur, umarım ilk ve son olur senin için... Hepimizin duaları senin için, iyisinde de kötüsünde de biz buradayız senin her türlü yanındayız bunu unutma lütfen... Kucak dolusu sevgiler

Ben de bol şans diliyorum.
Bende dualarla namazlarla tesbihlerle gittim testimi yaptırmaya
ilk seferde ikizlerime 6 aylık hamileyim
bu inanılmaz ötesi muhteşem duyguyu umarım sende yaşarsın kelebek
Allah yardımcın olsun
ama ben bi önceki akşam dayanamayıp idrar testide yapmıştım ve uzun bi süre sonra testte çook silik bir çizgi görmüştüm o umut olmuştu tabi

sevgiler

kıslar hepınızden Allah razı olsun.bugun gun zor gectı valla bana arkadaslar hıc yanlız bırakmasada benı sagolsunlar ama dayandım test fln yapmadım.hakkımda hayırlısını dılıyorum.gece nasıl uyucam onu merak edıyorumbı yandan hatta hıc gıtmek ıstemıyorum ınanırmısınız korkuyorum sımdı bı umudum var en azından cevabı almayı gecıktırmek ıstıyorum:)hepınızı opuyorum cokkk dualarınızı eksık etmeyın.cevabımı sıze hemen bıldırıcem ıyı haberle gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…