Cooooook sevindim canim Allah tamamina erdirsin. Gozun aydin kendine iyi bak
süperrrrrrrrrrr seni ve tüm aileni çoooook tebrik ederim çok güzel bir haber bu ben diyorum size bu iş eninde sonunda oluyor diye darısı diğer arkadaşların başına
pozitif
pozitif
canım benim tebrik ederim tekrardan gerçi hastane de karşılaşamadık ama seninle aynı anda öğrendim bende sonucunu çokk ama çookkkkkkkkkk sevindim ben sana demiştim benim de p.tesi transferim var canım bana dua etmeyi unutmaa haa bu arada asıl bundan sonra daha dikkat et kendinee sakın üzülme ve yorulmaaa tamam sen artık anne adayısınn
BEBEKDLS canım senin de tedavin hayırlı olur inşallah bu sefer güzel sonuçlar alrsın, ben ilk hamile kaldığımda senin rumuzunu da zikrederek de kaç kere namaz sonrası dualar etmiştim, şu an ettiklerimden çoğu hamile sırada sen varsın inşallah, sen de gönülden dua et hep seni çok rahatlatacaktır,Allah çok büyük ona güven inan, sonra da Cem Bey ve ekibine güven kendini onlara bırak onlar nasılsa gereken herşeyi yapıyorlar
canım benim tebrik ederim tekrardan gerçi hastane de karşılaşamadık ama seninle aynı anda öğrendim bende sonucunu çokk ama çookkkkkkkkkk sevindim ben sana demiştim benim de p.tesi transferim var canım bana dua etmeyi unutmaa haa bu arada asıl bundan sonra daha dikkat et kendinee sakın üzülme ve yorulmaaa tamam sen artık anne adayısınn
Kelebekcim biraz anlatsana sonrasinda neler yaptin ve hic belirti oldumu hep yatmadin diye biloyorum ama disari cikiyormuydun bi de sizde sorun neydi ne kadardir denediniz? Darisi tum isteyenlerin ve bizim basimiza
degerım 522 cıktı sızce nedır bu ıkız olma ıhtımalı ???
ayrıca hep ıcımdeydı kan testınden sonra evdede ıdrar testı yaptım cok komıgım cokkk
ayyy canımm ya cok saol ınsallah sende bu duuguyu yasıcaksın ıcımden ole gelıo.duacınım ınan.evet gorusemedık ama bı bılsen ben ne haldeydım esım tutmadı benı orda nefes alamıyodum bas agrısı ama ole bole degıl nefes darlıgı hayatımda ole olmadım valladolastık bıraz kahvaltı yaptık ama ben fena oldum eve geldık erken geldı telefonda bız 1 de beklıoduk.nasıl agladım nasıl sesımı duydunmu bılmıorum ama cok kotu oldum hemsıreyle konusurken sonrada senle konustuk ıste daha dogrusu konusamadım hala soktayım p tesı ıyı haberını beklıorum canımmmm.senı kocaman opuyorumm:112::112:
hiç te değil ben 3 gün üst üste yapmıştım idrar testi iki çizgiyi her gördüğümde zevkten dörtköşe oluyordum ee yıllardır içimize vermiş bunlar çok normalcanımcım değerin oldukça yüksek büyük ihtimal ikizdir diye düşünüyorum neyse yakında nasılsa görürsün :13: önemli olan sağlıkla kucağına alman
aaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr hamilesin ben ce ikiz olabilir......inan çok mutlu oldum....darısı başımızaaaa...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?