Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım benim tebrik ederim tekrardan gerçi hastane de karşılaşamadık ama seninle aynı anda öğrendim bende sonucunu çokk ama çookkkkkkkkkk sevindim ben sana demiştim benim de p.tesi transferim var canım bana dua etmeyi unutmaa haa bu arada asıl bundan sonra daha dikkat et kendinee sakın üzülme ve yorulmaaa tamam sen artık anne adayısınn

Kelebekcim biraz anlatsana sonrasinda neler yaptin ve hic belirti oldumu hep yatmadin diye biloyorum ama disari cikiyormuydun bi de sizde sorun neydi ne kadardir denediniz? Darisi tum isteyenlerin ve bizim basimiza

BEBEKDLS canım senin de tedavin hayırlı olur inşallah bu sefer güzel sonuçlar alrsın, ben ilk hamile kaldığımda senin rumuzunu da zikrederek de kaç kere namaz sonrası dualar etmiştim, şu an ettiklerimden çoğu hamile sırada sen varsın inşallah, sen de gönülden dua et hep seni çok rahatlatacaktır, Allah çok büyük ona güven inan, sonra da Cem Bey ve ekibine güven kendini onlara bırak onlar nasılsa gereken herşeyi yapıyorlar

allah razı olsun canım benim yaaa çok duygulandırdın beni inş. bu 4. ve sonuncu olur ben de çok güveniyorum cem beye ve ekibine allah ne muradın varsa versin

ayyy canımm ya cok saol ınsallah sende bu duuguyu yasıcaksın ıcımden ole gelıo.duacınım ınan.evet gorusemedık ama bı bılsen ben ne haldeydım esım tutmadı benı orda nefes alamıyodum bas agrısı ama ole bole degıl nefes darlıgı hayatımda ole olmadım valladolastık bıraz kahvaltı yaptık ama ben fena oldum eve geldık erken geldı telefonda bız 1 de beklıoduk.nasıl agladım nasıl sesımı duydunmu bılmıorum ama cok kotu oldum hemsıreyle konusurken sonrada senle konustuk ıste daha dogrusu konusamadım hala soktayımp tesı ıyı haberını beklıorum canımmmm.senı kocaman opuyorumm:112::112:

Kelebekcim biraz anlatsana sonrasinda neler yaptin ve hic belirti oldumu hep yatmadin diye biloyorum ama disari cikiyormuydun bi de sizde sorun neydi ne kadardir denediniz? Darisi tum isteyenlerin ve bizim basimiza

ya kıslar kısaca sunu dıyım sıze Allah nasıp ederse sız ne yapoarsanız yapın olmaz yada olur.ufak tefek seylere takılmayın bıraz rahat olun gercekten en lazım olan sey bu.belırtılerde akıntı az kasıkta agrı karında agrı halsızlık cabuk yorulma ve hıc leke gelmedı bende ama gelıp hamıle olanlarda var oyuzden dıorum ya takılmayın lutfen herkeste her bunyede farklı olur.ben ılk 3 gun dınlendım yattım ondna sonra neler yapmadımkı pazar gezdım topuklu gıydım dugune gıtttım yurudum ıs yaptım ama agır degıl tabıkı.dısarı cıktım yanı.kendınızı kapatıp hapsetmeyın kendınızı nasıl mutlu hıssedıosanız onu yapın.bızde sorun sperm azlıgı ılk denememız cnm.tum olmayanlara ısteyenlere herkese bu duyguyu tatdırsın ınsallah Rabbım

ayrıca hep ıcımdeydı kan testınden sonra evdede ıdrar testı yaptım cok komıgım cokkk

hiç te değil ben 3 gün üst üste yapmıştım idrar testi iki çizgiyi her gördüğümde zevkten dörtköşe oluyordum ee yıllardır içimize vermiş bunlar çok normal canımcım değerin oldukça yüksek büyük ihtimal ikizdir diye düşünüyorum neyse yakında nasılsa görürsün :13: önemli olan sağlıkla kucağına alman

degerım 522 cıktı sızce nedır bu ıkız olma ıhtımalı ???

Allah bilir ama bence kesinlikle İKİZ
hatırlayamadım senin aşılamamı yoksa tüp bebekmiydi yani bu değerle üçüz bile olabilir
benim 14. gün sabahı 236 çıkmıştı Cem bey duyar duymaz ooo gözün aydın gebesin demişti :) seninki 522 olunca süper yanii

Son düzenleme:

evet canım ağladığını anladım sen hemşirelerin sevincini görseydinn ben zaten hemen seni sordum gittiğini sölediler sonucun daha çıkmamıştı ben de bi wc ye giriyim dedim girdim çıktım baktım hemşire gülüyooo pozitifff dimi dedimmm evettttt dediii valla utanmasam göbek atacaktım yemin ederim o kadar çoookkkkk sevindim kii anlatamam

amın ınsallah ben ılla bıse demıorum zaten.hersey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…