Cnm yalnis anlama ama anlatmak bile yoruyor beni AMA suna eminim beni cerez gibi gordu ve o kadar uzuluyorum ki inan geceleri hala aglarim tam guc topluyorum gidiyorum bi doktara onumuzdeki regl ide baslayalim diyoruz gidemiyorum AMA Allah buyuk .. bosver Allahim bebisi olanlari korusun isteyen iyi aile kurabilecek herkeze nasip etsin....Cok gecmiş olsun cnm . Cem bey bıraz soguk ama 8.haftada gelişimi duran gebeliğimizde cok destek oldu..
Sız hang konuda bu kadar etkılendınız acaba
Kürtajmı oldun canım senCnm yalnis anlama ama anlatmak bile yoruyor beni AMA suna eminim beni cerez gibi gordu ve o kadar uzuluyorum ki inan geceleri hala aglarim tam guc topluyorum gidiyorum bi doktara onumuzdeki regl ide baslayalim diyoruz gidemiyorum AMA Allah buyuk .. bosver Allahim bebisi olanlari korusun isteyen iyi aile kurabilecek herkeze nasip etsin....
Cok uzuldum cok belli ki cok yara almıssınızCnm yalnis anlama ama anlatmak bile yoruyor beni AMA suna eminim beni cerez gibi gordu ve o kadar uzuluyorum ki inan geceleri hala aglarim tam guc topluyorum gidiyorum bi doktara onumuzdeki regl ide baslayalim diyoruz gidemiyorum AMA Allah buyuk .. bosver Allahim bebisi olanlari korusun isteyen iyi aile kurabilecek herkeze nasip etsin....
Bu durumunpaylasınn ben en bastan söyledım cem beye o yuzden tam emın olmadan benı odasından cıkarmıyor:)Merhabalar bende cem bey de tup bebek tedavisine başladım. Lakin ne kadar olumlu yorumlar duyduysamda doktorla ilgili ben iletişim kuramiyorum. Konusmuyor muayene ediyor ve çekip gidiyor hiç bir konuda açıklama yapmıyor . Bu beni çok rahatsız etti ama sonuçta başladık hayırlısı olur inşallah hepimiz icin
Ben üstümü giyinirken odadan çıkmış oluyor. Cuma tekrar gideceğiz konuşma fırsatım olursa söyleyeceğim tabi ki. Sanırım bu durum bana özel bir şey değildir. Adamın tarzı bu sanirimBu durumunpaylasınn ben en bastan söyledım cem beye o yuzden tam emın olmadan benı odasından cıkarmıyor:)
Evet bırcok kişiden duyuyorum oysa bızım için en önemli sey dr ılgısı bıze detaylı bılgı vermesı. Cok yogun .. ben hastaneye gelmıyorum şu ara. Özel yerıne gıdıyorum daha sakin oluyor. Hemde sorularımı sormuş cevaplarımı detaylı almış oluyorumBen üstümü giyinirken odadan çıkmış oluyor. Cuma tekrar gideceğiz konuşma fırsatım olursa söyleyeceğim tabi ki. Sanırım bu durum bana özel bir şey değildir. Adamın tarzı bu sanirim
Hastane demi özel yeri. Memorial Hastanesi yeteri kadar özel değilmi. Zor bi surec ve doktorla konusamiyoruz.Evet bırcok kişiden duyuyorum oysa bızım için en önemli sey dr ılgısı bıze detaylı bılgı vermesı. Cok yogun .. ben hastaneye gelmıyorum şu ara. Özel yerıne gıdıyorum daha sakin oluyor. Hemde sorularımı sormuş cevaplarımı detaylı almış oluyorum
Bende öğretmenım:):)Ben ogretmenim iletişim kuramadigim tek insan
Bende öğretmenım:):)
İlk denememız cok ıyıydı 8. Haftada gelişimi durdu. Kürtj oldum çok çok destegı oldu. Gece gunduz arayabıldım yazabıldım. İletışim ck önmli bnm için.
Şuan 2.deneme için konustuk bana ısrar ettı dondurulmuşlar konusunda tum testlerım normal çıkınca dondurulmuşlarla devm edıcem. Sen ne durumdasın
Ben 29 yasındım siz kaç yasındasınız hıkayenız nedir merak ettim.Ben daha çok yeniyim. Yumurta büyütme işlemleri. MeslektaşıM umarım gönlünce olur. Vallahi ben doktoru bulamiyorum ki konuşayım. Neyse ya napalim sonuç iyi olsun. Bu arada yaş kacti
Haklısınız . Bende femicale gıdıyorum hem akşam saatlerı vs olması hemde cok yogunluk yok. Siz tedavıdemısınızCem beyle ne kadar yakin da olsaniz tarzi bu.. Fakat gercekten bir cok tup bebekci doktorlardan kosarak tekrar kendisine kostugum bir doktor. Gece gunduz rahatlikla arayabileceginiz en onemlisi dogru cevaplari yuzunuze vursa da durustlugune guvenebileceginiz bir doktorlasiniz. En azindan benim icin boyle.
Bagdat caddesinde femical diye ozel bir yeri var. Memorial'in 3 ayri dr. Orada ortak calisiyorlar.. Riskli gebelik takipleri,tarama testleri vb.falan yapiliyor.
Benımde oyle.. ınsanlıgını takdır ettıgım ve cok destegını gordugum bır doktor. Cok sdvıbdım adınıza dua edın bızeBen bebegimi bekliyorum.4 ay olduk cok sukur. Ama ben icinizin isinmadigi bir doktorla da devam etmeyin derim. Kisiden kisiye benim cok saygi ve sevgi duydugum durustlugune inandigim bir doktor cem bey.
Merhaba Hubannn benim yarın yumurta toplama islemi olacak. Yaklaşık 6 yumurta var dedi. Tabi ben sana göre yaş olarak bi hayli buyugum. 39 yasindayim. Fiziksel olarak eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama biz yapamadikBen 29 yasındım siz kaç yasındasınız hıkayenız nedir merak ettim.
Teldende hemen donus yapıyor o ıyı bence. Tabıkı sonuc cok onemli dediğinz gbı ama iste demoralize olmanıza sebep olmus iletişimsizlik bu etkılıyor ınsanı
Dıkerım cok cok ıyı gecer.. yumurtanız var spermde var gerısı hem sans hem dr becerısı. Cem beye cok guvenıyorum. Sızın kacıncı denemenız? Dondurulmuş mu olacak??Merhaba Hubannn benim yarın yumurta toplama islemi olacak. Yaklaşık 6 yumurta var dedi. Tabi ben sana göre yaş olarak bi hayli buyugum. 39 yasindayim. Fiziksel olarak eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama biz yapamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?