Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

geçmiş olsun adınıza çok üzüldüm ama yaşadıklarınıza şaşımadım üzülerek söylüyorum. daha önce anlatmıştım başımdan geçenleri bana göre malesef çok yanlış bir merkez seçimi. ben isminin memorial olmasına aldandım şişli ile aynı kalitede hizmet veriliyordur diye düşünüp gittik ama büyük hata etmişiz. negatifi aldıktan sonra bizim ısrarımızla 5. gün telefonla döndüler bize sonuç negatif olunca nerde eksiklik vardı diye düşünülmeye başlanıyor merkez suçlanıyor anlamında bişeyler söylendi hiç hoş değildi. birde ben sperm seçiminde hangi yöntem kullanıldı diye sordum yüzdürme tekniği olduğu söylendi ben de ımsı kullanılmadı yani dedim (tedaviye başlarken görüşmede ımsı istediğimizi onlar artık kullanmıyoruz etkinliği yok ama isterseniz kullanırız demişti) ewet kullanılmadı biz 1 yıldır kullanmıyoruz etkinliği yok dendi (kaldı ki ben başka hiç bir yerde böyle bir şey okumadım ve duymadım) kader kısmet Allah yardımcımız olsun
bu arada negatif sonuç aldığım için yazmıyorum bunları merkez gerçekten bizi özellikle eşimi hiç tatmin etmedi biz şişliye giderken tedavinin ortasında sonuç negatif bile olsa yine buraya gelelim demiştik ve sonuç beta hcg pozitif 8 hft küretaj oldu ve devamında yine oraya gittik ama burda malesef o güveni bir türlü duyamadık

Canım merhaba uzun zamandir giremedim.ben mayıs ayında deneme yapmadım çünkü bana son transderde 2 embriyo kaldığı söylenilDi. Ama ben mayıs ayında denemek istediğimi söyledim hatta genetik test sonuçlarım temiz çıktı ben embriyo genetiği bakılsin dedim ..hastane bana embriyo forumumda yanlış yazılmış kalan embriyonuz yok denildi .. bende büyük bir yıkım oldu bende bütün dosyamı alıp çıktım hastaneden bor daha gitmem kapısından bile geçmem cem bey o gün bana böle hatalar olur dedi gayet pişkin bir şekilde .. düşük nedenlerim için kilo sebep olabilir dedi ama bende başladığımda 97 kiloydum bana bir sıkıntı oluşturmaz dedi .. ama düsükler olunca kilo dedi pko da risk dahayuksek dedi ..kısacası benim güvenim bitti ..

ben öyle hale geldimki aralıkta 1 yıl olucak ve korkumdan tekrar yaptıramıyorum bir başka yere bile ... tutmaması zaten hazırlamaya çalıştığımız bir durum ama aradaki olumsuzluklar ve cevapsızlıklar yıkıyor insanı hayırlısı cnm benim

ben anlamıyorum dondurulan embriyolar sağlıklı embriyo değilmi çözüldükten sonra 1 sağlıklı nasıl diyorlar

Merhba
Cem beye devam eden tedavı olan varmı??
Hastanede cgh yaptıran varmı ??

Cem bey'in hastasiyim. Kendisine cok inanir ve severim. Durust doktor bu zamanda az bulunuyor.

Cem bey'in hastasiyim. Kendisine cok inanir ve severim. Durust doktor bu zamanda az bulunuyor.
Haklısınız bende cok memnunum..
Kafamı karstıran bırkac sey var sadece.ilk deneme dusukle donuclandı cok destek oldu bızımle uzuldu.
Fakat ıkıncı deneme için hıc arastırmaya yanasmıyor dondurulmuşları transfer edelm dıyor. Hoş dedıgı gıbı bende bır sorun cıkmadı esımın sonuclarını beklıyoruz. Bu durum benı korkutuyor
Sız tedavınızden bahsedermısınız. Sorun nydı yasınız nasıl bır tedavı uygulandı ve yorumlarınız??

Size tavsiyem transferden ciktiktan itibaren clexane 0.4 igne kullanin doguma kadar.. Doktorlarin cogu bunu belirtmiyor fakat tutunmaya ve gebeligin devam etmesine kadar cik faydasini goren oluyor. Ayrica ben folikasit, b-12 vs.hibi vitaminlere transfer onceainden baslamistim. Hayit suyu da faydali diyorlar. İnsallah guzel haberlerinizi aliriz.. Ben cok tup bebek merkezine gittim hepsi ticarethaneydi.ama cem bey insanoglu..

Sizin şorununuz neydı. Tedavınız nasıl gctı?
Bende heterozıgot cıktı zaten verecek sanırım

Benim herhangi bir sebebim yoktu. Kendiliginden gebeliklerim oldu ama hep dusukler yasadim. Sonra gebe kalamadim sanirim psikolojikti. Tup bebekle simdi gebeyim clexan igneyle cok sukur gebeligim devam ediyor. Doktor vermese de siz kullanin mutlaka. En son kendiliginden olan gebeligimde boyun fitigindan dolayi kas gevsetici iciyordum ve hergun esime masaj yaptiriyordum,o ay hamileydim. Tup bebekte bile stres gebeligi engelliyor malesef

Ckexan coraspırın vs bunları dr vermeden kullananlar var..
bunlar cok basıt ilaclar degıl bır hematolog ile goeusecegım yınede. Kac yıl sonra kacıncı denemede hamilelik oldu acaba .
Yasınız kactı

Can'ım mrb bende araştırma içindeyim benim tüplerim bağlı ondan tüp bebek yaptıracağız Cem beyi araştırıyorum fiyatları biliyor Musun doğumu da onun gibi doçent ya da profesör doktorun yapması lazım bide riskli çünkü

6000+ilac oda 1000/1500 arası..

Inanin bende cok guvenmistim dedigim gibi sorun olumsuz olmasi degil cevapsiz kalinmasi adam kendisi isinden o kadar eminki sonrasinda hastayi teselli etme cumleleri bile yok.... tavri bakisiyla siz bilirsiniz... neyse gecti gitti olan bana oldu hala doktora gidemiyorum

Cok gecmiş olsun cnm . Cem bey bıraz soguk ama 8.haftada gelişimi duran gebeliğimizde cok destek oldu..
Sız hang konuda bu kadar etkılendınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…