Arkadaslar Merhaba
Bizim ikinci kan sonucumuz da guzelce katlanmis cok sukur.2 hafta sonra kese ve kalp atisini gormeye gidecegiz insallah. Benim bugun dudagimda ucuk cikma belirtisi basladi! Tedaviye baslamadan once de cikmisti! Bu virus bir geldi mi birakmazmis zaten, yine yakaladi beni...
Can_Cano, Istanbul'da ve Memorial'de ilk denememiz canim. Bize daha once hic IMSİ yapilmamisti ve spermlerimizin sayisi az ve hareketliligi de zayifti. O yuzden sperm sorunu olan arkadaslar kesinlikle IMSI'nin oldugu bir merkezi secmeliler. Diger denemelerime gore farkli olarak bir de ko-kultur yapildi. Regiln 17-21. gunleri arasinda rahimden bir doku alip onu urettiler ve embriyolari bu dokunun uzerinde buyuttuler.
Sonnbahar, hayirli olsun.
Tugdemsu, Herasles, Esmeralda, Suyasem
Herkese merhaba
Ben aranıza yeni katılıyorum.Rabbimden hamile arkadaşların bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını benim gibi bekleyenlerinde emeklerinin boşa çıkmamasını dilerim.
Ramazan bayramında micro denemem olumsuz sonuçlandı.Dondurulmuşlarla denedik sonuç bekliyorum.Gerçi belirtilerden olacağını pek düşünmüyorum ama pes etmek yok...
Herkese merhaba,sizi bir süredir takip ediyorum.bende aranıza katılayım dedim.hamile akadaşlara rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.benim gibi bekleyenleri de fazla bekletmesin inş.Bende cem beyin hastasıyım.3 düşükten sonra tüp bebek+pgt denedik tutmadı.cem bey bir süre kendiliğinden deneyin dedi 3 aydır kalamadım.Bu ayda olmazsa cem beye tekrar gidicem.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
Hoşgeldin serra77,
Bizler burada hep güzel haberler alıyoruz.inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
canim hosgeldim bende ramazan bayraminda micro denemem olumsuz sonuclandi ama kurban bayraminda tekrar yaptirdik tutdu insallah tutar oyle deme bence seninde en kisa zmanada guzekl haberlerini alicaz
arkadaşlar ben geç geldim,,,eminim taze annelerimiz uyumuş ve anne adayları rüyalarında benim gibi bebişlerini görüyorlardır :))))) Ama ben bütün yazılanları okudum. Heyecanla adetimi bekliyorum,
haftaya burda süper bi telaş olacak, haberlerrr,,,son dakikalar,,,,güzel güzel gelişmeler,,,,
Hepinizi kocaman
bu arada İnci hoşgeldin!!!
Hoşgeldin serra :) İyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah bekleme sürecinde bebişine kavuşursun.Güzel haberini alırız.
İncicim, Hosgeldiniz! baslangicta bir belirti aramak yanlis olur cunku belirtiler icin cok erken. Soylenen belirtilerin de doktorlar psikolojik oldugunu dusunuyorlar. Insallah yavrucaklar tutmustur size surpriz yaparlar. Biz de simdi kese ve kalp atisi icin beklemedeyiz, bu beklemelerin ardi arkasi hic kesilmiyor. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
Serra, Hosgeldiniz. tekrar deneyin, yavrulariniz bir yerde sizi bekliyor.
Esmeralda, sinavin icin bol sanslar canim.Zaten bebisin sana ugur getirecek. Bebek ticker'i yapmayi dusunuyor musun? Kac haftalik oldunuz simdi?
Tugdemsu, canimcim az kaldi, sabret.
Bettyboppy, Herasles,
Kızlar kusura bakmayın ben ıkı gundur nete gıremıyordum malum haftasonu dolayısı ıle.Ancak bu gec saatte gırebıldım nete.Benımle ılgılı yazılan kısımlar ıcın ayrı ayrı tesekkurler temennıler cok guzel ve benı gercekten motıve edıyor.Tugdemsu ıle aynı tarıhlerde tedavımıze baslayacak olmamız ıse benım ıcın buyuk bır mutluluk:)Umarım sıze hayırlı haberlerımızı verırız ıkımız bırlıkte cok opuyorum sızlerı hoscakalın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?