Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

cok guzel gidiyor bak masallah... cook sevindim...

canim hosgeldim bende ramazan bayraminda micro denemem olumsuz sonuclandi ama kurban bayraminda tekrar yaptirdik tutdu insallah tutar oyle deme bence seninde en kisa zmanada guzekl haberlerini alicaz

arkadaşlar ben geç geldim,,,eminim taze annelerimiz uyumuş ve anne adayları rüyalarında benim gibi bebişlerini görüyorlardır :))))) Ama ben bütün yazılanları okudum. Heyecanla adetimi bekliyorum,
haftaya burda süper bi telaş olacak, haberlerrr,,,son dakikalar,,,,güzel güzel gelişmeler,,,,

Hepinizi kocaman

bu arada İnci hoşgeldin!!!

bugun ve yarin mali musvairlik yeterlilik sinavim var c.tesi pazar buralarda olmazsam merak etmeyin....tugdemsunun dedigi gibi haftaya buralar cok guzel olcak ben her firsatta dua ediyorum...simdi cikiyorum sonra gorususiriz

Herkese merhaba,sizi bir süredir takip ediyorum.bende aranıza katılayım dedim.hamile akadaşlara rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.benim gibi bekleyenleri de fazla bekletmesin inş.Bende cem beyin hastasıyım.3 düşükten sonra tüp bebek+pgt denedik tutmadı.cem bey bir süre kendiliğinden deneyin dedi 3 aydır kalamadım.Bu ayda olmazsa cem beye tekrar gidicem.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş...

Hoşgeldin serra77,
Bizler burada hep güzel haberler alıyoruz.inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

canim hosgeldim bende ramazan bayraminda micro denemem olumsuz sonuclandi ama kurban bayraminda tekrar yaptirdik tutdu insallah tutar oyle deme bence seninde en kisa zmanada guzekl haberlerini alicaz

Hoş bulduk cnm.İyi dileklerin için teşekkürler.
Güzel haberini Okuyunca çok mutlu oldum.Bu haberler bize moral oluyor.Herşey güzel gidiyormuş Bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Ben dün ilk yazdığımda buradaki kişilerle ilgili bir bilgim yoktu.Bugün geçmişe dönük yazılanlara şöyle bir baktım.Az çok bilgi edindim.Herkes çok mücadele veriyor.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.Sevgiler...

Hoşbulduk Tuğdemsu :))))
İnşallah herşey yolunda gider tedavine başlar ve bebişine daha çok yaklaşırsın.Tedavinin sonunda da onu hissedersin.Dokuz ay sonrada kucağına alırsın :)

ZarpDeniz senin güzel haberine de çok sevindim.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Sağlıcakla kucağına almanı dilerim:)

Hoşgeldin serra :) İyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah bekleme sürecinde bebişine kavuşursun.Güzel haberini alırız.

İncicim, Hosgeldiniz! baslangicta bir belirti aramak yanlis olur cunku belirtiler icin cok erken. Soylenen belirtilerin de doktorlar psikolojik oldugunu dusunuyorlar. Insallah yavrucaklar tutmustur size surpriz yaparlar. Biz de simdi kese ve kalp atisi icin beklemedeyiz, bu beklemelerin ardi arkasi hic kesilmiyor. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

Serra, Hosgeldiniz. tekrar deneyin, yavrulariniz bir yerde sizi bekliyor.

Esmeralda, sinavin icin bol sanslar canim. Zaten bebisin sana ugur getirecek. Bebek ticker'i yapmayi dusunuyor musun? Kac haftalik oldunuz simdi?

Tugdemsu, canimcim az kaldi, sabret.

Bettyboppy, Herasles,

canim aklima gelmedi hic ben simdi ders calisiyorum esim bakicak nasil yapiliyor diye yapmaya calisalim bakalim suan 7 hafta 4 gunluk canim.

esmeralda hayırlı olsun hamileliğin.allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Yarınki sınavında başarılar dilerim.senin için dua edicem.iyi akşamlar...

Kızlar kusura bakmayın ben ıkı gundur nete gıremıyordum malum haftasonu dolayısı ıle.Ancak bu gec saatte gırebıldım nete.Benımle ılgılı yazılan kısımlar ıcın ayrı ayrı tesekkurler temennıler cok guzel ve benı gercekten motıve edıyor.Tugdemsu ıle aynı tarıhlerde tedavımıze baslayacak olmamız ıse benım ıcın buyuk bır mutluluk:)Umarım sıze hayırlı haberlerımızı verırız ıkımız bırlıkte cok opuyorum sızlerı hoscakalın:))))

Selam canım,
bende yeni okudum, varmı bi gelişme geldi mi adet???bende bişey yok henüz....bekliyorum,, daha önce hiç bukadar heyecanla adet olayım diye istememiştim...allahım gör bizlerin halini,

Gunaydin Arkadaslar

Esmeralda, bu sinavin icin bol sans dilegi Masallah demek 7 haftayi gectiniz, saglikla devam etsin canim.

Tugdemsu, Herasles, reglleriniz bir gelsin, insallah sizlerden de guzel sonuclar alacagiz. Herseyin hayirlisini dileyin lutfen. Regliniz ve tedaviniz itibariyle de bir gunluk tutun ve yapilanlari, degerleri, hissettiklerinizi not edin.:13:

Ben gece uyuyamadim pek...Sag yumurtalik tarafimda bir agri var, pozisyon degistirdikce agri daha cok hissediliyor. Biraz zaman gecsin doktorumu arayacagim, internete baktim dis gebelik vakalarinda bu tarz siddetli agrilar olurmus, insallah dis gebelik filan degildir. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama ister istemez de bilgileri okuyunca endiselenmeye basladim. Bugun Pazar sanirim pek bir sey yapamam zaten burada sadece bir devlet hastanesi var, onun da vajinal ultrasonogrofisi yok! En erken yarin doktora gidebilirim.

Esmeralda, umarim sinavin iyi gecmistir canim. Senin gebe kaldiktan sonra kalan yumurtalarin buyurken agri cekmismiydin? Sonra onlar kendi kendine mi catladi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…