- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Selam canım,
bende yeni okudum, varmı bi gelişme geldi mi adet???bende bişey yok henüz....bekliyorum,, daha önce hiç bukadar heyecanla adet olayım diye istememiştim...allahım gör bizlerin halini,
Arkadaşlar
Ben adet oldum, Salı sabah hastanedeyiz. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Biliyorumki ediyorsunuz...Hepinizi öpüyorum....
Herasles, aynı zamanda orda olacaz sanırım, öyle olsun istemiştik bak denk geldi :81:
esmeralda hayırlı olsun hamileliğin.allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Yarınki sınavında başarılar dilerim.senin için dua edicem.iyi akşamlar...
Selam canım,
bende yeni okudum, varmı bi gelişme geldi mi adet???bende bişey yok henüz....bekliyorum,, daha önce hiç bukadar heyecanla adet olayım diye istememiştim...allahım gör bizlerin halini,
Sanırım buradasın canım valla cok ıstedık salı gunu ıkımızde orada olalım dıye ama benım adet baslamadı ki daha
Galıba yarın tam anlamıyla başlar gibi geliyor bana.Eger yarında yogunluk baslamazsa aspırın mı ıcım ne edim acaba?
canim cok tesekkur ederim insallah devami gelir..sinavda bitti,, biraz kotu gecti ama olsun... insallah hepimizin allah kucagina almayi nasipeder
ne guzel ayni anda tedaviye basliyorsunuz bebisler iki iki gelicek...
Canım bence en geç yarına kada başlar, pembe pembe geliyor demişsin. İşaretler başlamış. Bende de pembe pembe geldi, sıcak bir banyo yapsan rahatlarsın belki. ne dersin. İlaç bende ters etki yapar o yüzden şuanda sancım var ama ağrı kesici içemiyorum.
Biaz daha bekle istersen ne dersin?
Esmeralda, umarim sinavin iyi gecmistir canim. Senin gebe kaldiktan sonra kalan yumurtalarin buyurken agri cekmismiydin? Sonra onlar kendi kendine mi catladi?:44:
esmeraldacım bende sınava gırdım benım sınavımda berbat gectı dıyebılırım.Ama olsun hayat devam edıyor degıl mı canım:))
Bu arada sen hayatının en guzel heyecanını yasıyorsun zaten memurlukta olmayıversin))
Esmeralda'cımTazecik annemizzzz,,,bize dua et olu rmu???:90:
günaydın kızlar, ben dün adet oldum ne yazıkki(( aslında cumartesi gece göğüslerimdeki şişkinlik indi ve ben zaten olacağımı oradan anladım. o yüzden kendimi hazırlamıştım diyebilirim ama tabii gene de içten içe bir bıkkınlık, bir moral bozukluğu yaşıyor insan ister istemez... Tuğdemsu canım bak dedik dedik aynı gün olduk :) bu ay ara verip önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız benim doktoru aramama gerek yok herhalde dimi ne yapayım ben şimdi??
Bizde seni merak etmiştik...Canım hayırlısı böyleymıs dıye dusun.. Canım Tugdemsuda cevap verir ama bende söylıyım asılamadan sonra bız 1 ay ara vermıstık..Sadece doktoru arayıp asılamanın tutmadıgını tup bebek ıcın nezman gelıyım dıye sormustum ıstersen sende bı telefon ac..
evet daha önce konuştuğumuzda tutmazsa aşılamayı tekrarlamak istemiyorum heme tüp bebeğe geçmek istiyorum demiştim cem bey de 1 ay ara vermek uygun olur demişti. dediğin gibi yapayım ben de arayıp bir sorayım o zaman. peki tüp bebek aşamasında neler yapılıyor? gene adetin 3. günü mü gidiliyor, hangi ilaçşarı alıyoruz, toplama falan sende nasıl oldu anlatırmısın Esmeraldacım
canım benim çook güzel anlatmışsın teşekkür ederim, ben aşılamada bile kilo aldım şimdi sıkı bir diyete girdim, tüp bebekte ne olurum düşünmek bile istemiyorum :)) şimdiden sabırsızlanıyorum :))Adetin 2.günü gidiyorsun canım..Muayne ediyor kıst filan varmı rahim normalmi diye eğer herşey normalse adetin 2.günü progon iğne ile başlıyorsun 5 gün filan kullanıyorsun..sonra yumurta çatlamasın diye baskılayıcı orgulutran diye iğne veriyorlar 5 tane filan sonra onları oluyorsun tüm bu işlemler 10 gün filan sürüyor sonra yumurta toplama işleminden 48 saat öncede çatlaması için iğne vuruyorlar ve sonra yumurtaları anastezi ile topluyorlar.. ve o günden sonrada progestron jel, ve ostorjen hap verıyorlar bunları hamıle kaldıkdan bır sure sonrada devam edıyorsun..topladıkdan sonra embiriyoların durumuna göre 3-6 gun ıcersınde transfer edıyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?