esmeraldacım bu sabah ateşimi ölçtüm düşmüş, 36.5 çıktı sanırım cuma, cumartesi regl olacağım...
Tugdemsu, asagida gordum seniiiiiii, sobe......Operim yanaklarindan....
eveetttherkese selam
Cem beyle görüştük ve bana çok olumlu şeyler söyledi.
İğne tedavisine başlayıp yumurtalıkları geliştiricez önce sonrasına bakarız dedi
Çocuk sahibi olma sansını ben cok yüksek görüyorum dedi
En kısa zamanda tedaviye başlıyoruz
dualarını eksik etmeyim
,İnşallah daha güzel haberler vericem size birgün burdan
Esmeraldacım inşallah dediğin gibidir... sabahları ve yatarken bakıyorum banyoda son 3 gündür eşim derecenin sesini duyacak anlayıp kızacak diye ödüm kopuyo tam sinyal verecekken öksürüyorum falan :))) şu düştüğümüz hallere bakar mısın :)))
can cano canım inşallah dediğin gibi olur :)) nekadar pozitifsin bak şimdi bana da geçti enerjin
Zarpdeniz bugun sonucunu tekrarliycakti kac cikti acaba bilen var mi
eveetttherkese selam
İğne tedavisine başlayıp yumurtalıkları geliştiricez önce sonrasına bakarız dedi
dualarını eksik etmeyim
Kızlar tek tek tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın.Bu topikte olduğum ve sizleri anıdığım için cok mutluyum.Sonuc ıyı de olsa kotu de olsa ben hep burada sızlerle olmayı planlıyorum.Esmeralda,Tuğdemsu sizlerle de telde tanıstım ve Istanbulda sızlerı gormek ıcınde sabırsızlanıyorum.
eveetttherkese selam
dualarını eksik etmeyim
zarpdenizcim testini bugün tekrarlayacaksın bildiğim kadarı ile bizi bilgilendirmeyi unutma :))
tuğdemsu canım nasılsın? benim için dua ediyorsun değilmi canım :)))
esmeralda ateşim yeniden yükseldi ben de artık bilemiyorum inşallah dediğin gibi çıkar eh artık hep beraber buluşup kutlama yaparız dimi kızlar :)))
şimdi iğneleri tedarik etmem gerek gerçi hastaneden bizde temin ederiz istersen dedi cem bey ama şansımı denemek için ben bi araştırıyım size haber veririm dedim
bu gibi bir durum yaşayıp iğnesini indirimli bir yerden alan varmı arkadaşlar
10 adet iğne x 119 TL = 1190 TL hastaneninin verdiği fiyat
menogon ilacın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?