Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ZARPDENİZZZ BİLYODUMMM YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİ çok ama çok sevindim diyorum ya bilyodum kiiii içime öyle domuştu saten :)))) Valla Kalp atışları kese hatta 9 ay sonra kucağında meleğinle olcağından bile eminim Tebrik ediyorum şekerim allah sağlıkla kucağına almayı hayırlı uzun ömürlü bir evlat sahibi olmayı nasip etsin İnşşallaahhhhhhhhhh Valla çılışıyormusun bilmiyorum ama izin alıp yatabildiğin kadar yat tatlısı dualarımız seninle sende bizim için et lütfeeennnnnnnnn muccuuukkkk

Suyasem valla c.tesiye regl randevusu veriyosun dur daha perşembe bugün :))) Olucak olucak bizimde müjdelerimiz olucak sabırla bekliyoruz sen öle kalbini regl olcam diye bozma olmıcan işte olmıcan

tugdemsu harasles sonbahar hadi sıra sizdeee biz heycanla pozitif müjdesini bekliyoruz daha çookkk alıcaz bu haberlerden çookkkk

Esmeraldacım inşallah dediğin gibidir... sabahları ve yatarken bakıyorum banyoda son 3 gündür eşim derecenin sesini duyacak anlayıp kızacak diye ödüm kopuyo tam sinyal verecekken öksürüyorum falan :))) şu düştüğümüz hallere bakar mısın :)))
can cano canım inşallah dediğin gibi olur :)) nekadar pozitifsin bak şimdi bana da geçti enerjin

eveettt herkese selam
Cem beyle görüştük ve bana çok olumlu şeyler söyledi.
İğne tedavisine başlayıp yumurtalıkları geliştiricez önce sonrasına bakarız dedi
Çocuk sahibi olma sansını ben cok yüksek görüyorum dedi
En kısa zamanda tedaviye başlıyoruz
dualarını eksik etmeyim
,İnşallah daha güzel haberler vericem size birgün burdan

bak gördün mü hiç stres yapacak birşey yok tatlık işte ne güzel haberler bunlar. Sen kendini nekadar mutlu ve sakin tutarsan yumurtalarını da baskılamamış olusun stres hormonu yumurtaların ve östrojenin baskılanmasına neden oluyormuş bunu unutmaaaaa

Insallah hamilesin bence canim.. eslerimiz hep ayni :)))

Sonbahar, bak sana hepimz dedik, güzel haberler alacaksın diye, burası acaip sinerji yaratan bir forum, burda herkes olumlu düşünüyor yada birbirimiz öyle düşünmeye zorluyoruz sonucunu esmeralda ve zarpdeniz'de gördük, sırada diğer kafile var ,,bizler

Kızlar tek tek tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın.Bu topikte olduğum ve sizleri anıdığım için cok mutluyum.Sonuc ıyı de olsa kotu de olsa ben hep burada sızlerle olmayı planlıyorum.Esmeralda,Tuğdemsu sizlerle de telde tanıstım ve Istanbulda sızlerı gormek ıcınde sabırsızlanıyorum.

zarpdenizcim testini bugün tekrarlayacaksın bildiğim kadarı ile bizi bilgilendirmeyi unutma :))
tuğdemsu canım nasılsın? benim için dua ediyorsun değilmi canım :)))
esmeralda ateşim yeniden yükseldi ben de artık bilemiyorum inşallah dediğin gibi çıkar eh artık hep beraber buluşup kutlama yaparız dimi kızlar :)))

canım bizde seninle tanışman için sabırsızlanıyoruz

sonbahhar canımcem beye güven ne diyorsa doğrudur..Burdaki arkadaşlar bilirler cem bey bana ilk tüp bebekde inşallah hamile kalırsın dedi...2 tüp bebekde transferi yaptı ve kesin hamilesin dedi. hatta biz çok şaşırdık ama dediği gibi hamile kaldım..Ona güven bak sana ne güzel şeyler söylemis..En kısa zamanda bebeişine kavuşurusn canım

bak bence hamilesin içimde bir his var...Cuma günü bugün dua ediyorum inşallah olcak bence bak ateşinde düşmemiş...Zarpdeniz ne yaptrı acaba merak ettirdi bizi ?

günaydın güzellerrr
sonbaharcım güzel haberlerine çok sevindim :) Cem bey gerçekci bir doktor eğer olumsuz birşey görseydi söylerdi bak nekadar güzel şeyler söylemiş tebrik ediyorum seni yakında müjdeni bekliyoruz artık :)))

Zarpdeniz herkez merakta herşeyin iyi olduğuna ben eminim ama yine duymak isteriz dimi :)))) Ya seninde 2ci dememe miydi ? Cem beyde? farklı birşeyler yaptımı sonrasında ilaçlar falan nasıldı seni yormıyacaksa biraz anlatırmısın malum 2ci deneme düşünen biri olarak ilkinden farklı ne oluyo tutması için farklı bişey yapılıyormu merak ediyorum

Esmeralda sende iyisindir inşallahhh bebişe sevgiler teyzelerindennn

Tugdemsu ve harles hadi bakalım sıra sizde şu iğnelere başlasakda müjdelere kavuşsak :)))

Suyasemm panik yok sakinnn p.tesiye ne kaldı bak hala gelen giden yok hayırlısıyla bir müjde daha geliyor belkim kim bilir :)))))))))))) Çok stres yaptınsa yap bi kan testi nasılsa pozitif çıkcak :)))))))))))))))

sevgiler hepinize , Hayırlı cumalar bu cuma gününde özellikle annecikler bizim için dua edin oldumuu mucuk...

yaaa ben hepinizi çoook sevdim iyiki bu topiği buldum çook mutluyum onun için, hepinizle tanışmayı da çok isterim... iyi dilekleriniz ve dualarınız için binlerce teşekkürler Allah sizlerin de dualarını kabul etsin...

şimdi iğneleri tedarik etmem gerek gerçi hastaneden bizde temin ederiz istersen dedi cem bey ama şansımı denemek için ben bi araştırıyım size haber veririm dedim
bu gibi bir durum yaşayıp iğnesini indirimli bir yerden alan varmı arkadaşlar
10 adet iğne x 119 TL = 1190 TL hastaneninin verdiği fiyat
menogon ilacın adı

Menogon içinde 5 ampul olan iğneydi sanırım.Fiyatı 130 civarı.Genelde hastaneler daha ucuza temin ediyorlar.Hastane temin ederse daha ucuza gelir, iskonto yapıyorlar.Ama sen yine de bikaç eczaneye sor istersen.
Tedevinde bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…