ben o ilacı hiç kullanmadım pregon du benim iğneler bide bizim SSK dan doktor vardı tüm iğneleri reçeteye yazdı ama yinede katılım payı ödemem bile 1000 Tl idi. bide bazı ilaçları yazamadı onları dışarıdan aldık falan işte benim ilaç maliyetim böyleydi eğer sgk dan tanıdık doktorun varsa yazdırabilirsinde :)
can_cano, sen tedaviye başladın mı?
Arkadaslar Merhaba
Bizim ikinci kan sonucumuz da guzelce katlanmis cok sukur.2 hafta sonra kese ve kalp atisini gormeye gidecegiz insallah. Benim bugun dudagimda ucuk cikma belirtisi basladi! Tedaviye baslamadan once de cikmisti! Bu virus bir geldi mi birakmazmis zaten, yine yakaladi beni...
Can_Cano, Istanbul'da ve Memorial'de ilk denememiz canim. Bize daha once hic IMSİ yapilmamisti ve spermlerimizin sayisi az ve hareketliligi de zayifti. O yuzden sperm sorunu olan arkadaslar kesinlikle IMSI'nin oldugu bir merkezi secmeliler. Diger denemelerime gore farkli olarak bir de ko-kultur yapildi. Regiln 17-21. gunleri arasinda rahimden bir doku alip onu urettiler ve embriyolari bu dokunun uzerinde buyuttuler.
Sonnbahar, hayirli olsun.
Tugdemsu, Herasles, Esmeralda, Suyasem
canım ben tüp bebek denedim ekim ayında ama malesef bebeişimz tutmadı şuan dinlenme aşamasındayım şubata kadar kendiliğinden gelmez ise bizim yaramaz tekrar tüp bebek deneyeceğiz. İlkinde doktorum çok ama çok emindi olacaiğından o yüzden hepberaber bir şok yaşadıkHayırlısı vakti zamanı gelince olacaktır diye düşünüyorum
Herkese merhaba
Ben aranıza yeni katılıyorum.Rabbimden hamile arkadaşların bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını benim gibi bekleyenlerinde emeklerinin boşa çıkmamasını dilerim.
Ramazan bayramında micro denemem olumsuz sonuçlandı.Dondurulmuşlarla denedik sonuç bekliyorum.Gerçi belirtilerden olacağını pek düşünmüyorum ama pes etmek yok...
canım benim hafta başı sonucunu öğrenicez hep birlikte belirtiler bünyeden bünyeye değişiyormuş, onları hiiiç kafaya takma sadece pozitif düşün olma olasılığı standart bir hamilelikten çoook daha fazla buna inan canım.Hoşgeldin incicim,
Bende ilk denememi Ramazan ayında yaptırdım.Şuan ikinci deneme ve transferin 8.günündeyim.Bende de hiçbir belirti yok ama moralimizi bozmucaz.Bıkmadan ve moralimizi bozmadan denemelere devam canım.Senin kaçıncı gün?
Hoş bulduk cnmHoşgeldin incicim,
Bende ilk denememi Ramazan ayında yaptırdım.Şuan ikinci deneme ve transferin 8.günündeyim.Bende de hiçbir belirti yok ama moralimizi bozmucaz.Bıkmadan ve moralimizi bozmadan denemelere devam canım.Senin kaçıncı gün?
Ben ilk denememi Cem beyle yaptım zaten topu topu 1 kez yaptık :))) Çok araştırmadım internet sitesini inceledim bi arkadaş önermişti içim ısındı ve direk ona gittim aslında çevremdeki çoğunluk amerikan hastenesi ve Bülent bey demişti ama ne biliyim cem bey bana daha pozitif geldi bülent beylede görüşmedim aslında bilmiyorum hala daha bülent beye git 2. deneme de deselerde valla kalbim cem beyden yana 2. denemede onda olacak oda olmadı artık bülent beye gidices :)))
İncicim aramıza hoş geldin nekadar güzel senden de müjde alıcaz yani :))))) Kalbini ferah tut valla burada şuana kadar hiiççç olumsuz sonuç almadık bak sendende müjde gelicek ohh ohhh negüzel betty suyasem incim 3 annecik adayımız ve müjdelerimiz geliyorrrr azkaldııııı yuppppiiiiiiiiiii
Sırada tugdemsu herlasles ve sonra ben varııımmmmmmmmmm
Benim de 3.gün transfer yapıldı.Zaten tek embriyo vardı.Hoca riske atmak istemedi.Pazartesi öğleye doğru sonucum belli olur bende size inşallah güzel haberler veririm.Hoş bulduk cnm
Ben ilk denememde çok üzülmüştüm. Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum fakat olumsuz sonucada hazırlıyorum kendimi.Hepimiz için hayırlısı olsun.Beklemekten ve dua etmekten başka elimizden zaten bir şey gelmiyor.Benim 6. günüm.Perşembe tahlil yaptıracağım.Sen sonucu daha önce öğreneceksin.İnşallah mutlu haberini alırız. Senin kaçıncı gün embriyosu?Benim 3. gün.
Forumu uzun süredir takip ediyordum, fakat yazmıyordum.Burada olumlu sonuç alan arkadaşların yazılarını okumak bana moral oluyor.Yeni deneyen arkadaşlarada dua ediyor heyecanını paylaşıyorum.Allah herkesin evinden bebek sesini, kokusunu eksik etmesin.
Bahçeci kliniğinide öneren çok var canım.Ama bana uzak olduğu için düşünmedim.Eğer bu sefer olmazsa Cem Bey'e gidicem evime de çok yakın.Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum benim yumurta rezervi sorunu olduğu için ikinciyi de hemen denedik.Umarım bu sefer olur.Pazartesi önce sonra suyasem ve incicim den bebish haberleri gelir umarım..Ben ilk denememi Cem beyle yaptım zaten topu topu 1 kez yaptık :))) Çok araştırmadım internet sitesini inceledim bi arkadaş önermişti içim ısındı ve direk ona gittim aslında çevremdeki çoğunluk amerikan hastenesi ve Bülent bey demişti ama ne biliyim cem bey bana daha pozitif geldi bülent beylede görüşmedim aslında bilmiyorum hala daha bülent beye git 2. deneme de deselerde valla kalbim cem beyden yana 2. denemede onda olacak oda olmadı artık bülent beye gidices :)))
İncicim aramıza hoş geldin nekadar güzel senden de müjde alıcaz yani :))))) Kalbini ferah tut valla burada şuana kadar hiiççç olumsuz sonuç almadık bak sendende müjde gelicek ohh ohhh negüzel betty suyasem incim 3 annecik adayımız ve müjdelerimiz geliyorrrr azkaldııııı yuppppiiiiiiiiiii
Sırada tugdemsu herlasles ve sonra ben varııımmmmmmmmmm
Bahçeci kliniğinide öneren çok var canım.Ama bana uzak olduğu için düşünmedim.Eğer bu sefer olmazsa Cem Bey'e gidicem evime de çok yakın.Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum benim yumurta rezervi sorunu olduğu için ikinciyi de hemen denedik.Umarım bu sefer olur.Pazartesi önce sonra suyasem ve incicim den bebish haberleri gelir umarım..
canım sen nerde oturuyorsun? benimde evim çok yakın kozyatağındayım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?