betty ve suyasem ikinizede geçmiş olsun.hayırlısı böyleymiş arkadaşlar.Dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.Birbirimize ismimizle dua edelim lütfen:)Bu arada hicri yılbaşınızı kutlarım.inşallah yeni yılda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.iyi geceler.....
Bugün kan testi yaptırdım arkadaşlar.Malesef sonuç olumsuz.Bu sefer de olmadı
günaydın güzellerrr :)
betty çok geçmiş olsun Allah sabır versin.... İnaşşalah bizde kucağımıza bebeişlerimizi birgün alıcaz. Biraz dinlendikten sonra Cem bey ile
görüşmeye gidersen bakalım içine ısıncakmı ona göre kararını veririsin Şubat-Mart gibi yaptırmayı düşünürsende birlikte giderizBenim işyerinden arkadaşımın eşinde sendeki problem vardı hatta onun tek yumurtalık çalışıyordu tüp denediler olmadı artık olmaz derken hamile kaldı hattaaaaaaaa sonra tekrar kaldı şuan 2 tane yavrucakları var Yani allah bize vermek istediğinde veriyor bzizmde bol bol olumlu düşünüp evrene olumlu mesaj göndermemiz gerekiyor sanırım Çocuklar duymasın da öyle yapıyorlar ya hadi bakalım tekrarlıyoruz çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum yedim kafayııııı
Sefkieler kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii
insallah ikiz olur sana 2 embiriyomu koydular daha fazlami ? benim dis gebelikde sadece agrim vardi... dis gebelikde adet olcagim gun yaptirdigimda degerim 170 cikmisti... 2 gun sonra 595 cikti 2 sonra 1250 cikti ve 2 sonrasinda 1350 oldu ve kese gorulmesi gerekirken gorulmedi zaten 1250den 2500 olmasi gereken yerde olmadi... operasyon gecirmedim metotraksat ile sonlandi canim... degerini merak ettim sormustum ama yazmamisin sanirim
Zarpdenizcim bisey daha sorcam cem bey senden ilk testden sonra tekrar niye tahlil istedi...ben 9,gun yaptirmistim... birdaha istemedi unuttumu diye ozellikle sordum bana hayir gerek yok yaptirma bosuna dedi...
Bugün kan testi yaptırdım arkadaşlar.Malesef sonuç olumsuz.Bu sefer de olmadı
Tuğdemsu canım pek giremiyorsun galiba nete, özledik seni neyse tedavin bugün başlıyor hayırlısıyla inşallah hep beraber bu ayın da üstesinden geleceğiz, ben iyiyim, ilk gün biraz umutsuzluğa düştüm ama hemen toparlandım canım, sana güzel haber veremedim diye üzüldüm ama olsun şimdi sıra sende sen durumu telafi edeceksin inşallah, doktordan sonra yazmayı unutma..
Tugdemsu, tedaviniz hayirli ve ikiz bebekli olsun canim.
Arkadaslar, bebek sahibi olma istegi cok guclu bir istek. Su an olumsuz sonuc alan arkadaslar lutfen hemen toparlanmaya calisin. Oncelikle kendinizi psikolojik olarak hazirlayin, sonra da bedeninizi... Herkese bol sanslar dilerim.
Hearles canım gelmiş olmalısın hoşgeldin nedir son durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?