Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Teşekkür ederim Serracım.Bunda da vardır bir hayır diyoruz.İnşallah dualarımız kabul olurda hayırlısıyla bebishlerimizi kucağımıza alırız.
İyi geceler,

günaydın güzellerrr :)

betty çok geçmiş olsun Allah sabır versin.... İnaşşalah bizde kucağımıza bebeişlerimizi birgün alıcaz. Biraz dinlendikten sonra Cem bey ile
görüşmeye gidersen bakalım içine ısıncakmı ona göre kararını veririsin Şubat-Mart gibi yaptırmayı düşünürsende birlikte gideriz Benim işyerinden arkadaşımın eşinde sendeki problem vardı hatta onun tek yumurtalık çalışıyordu tüp denediler olmadı artık olmaz derken hamile kaldı hattaaaaaaaa sonra tekrar kaldı şuan 2 tane yavrucakları var Yani allah bize vermek istediğinde veriyor bzizmde bol bol olumlu düşünüp evrene olumlu mesaj göndermemiz gerekiyor sanırım Çocuklar duymasın da öyle yapıyorlar ya hadi bakalım tekrarlıyoruz çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum yedim kafayııııı

Sefkieler kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii

günaydın kızlar... bettycim hayat maalesef iyisiyle kötüsüyle devam ediyor. bak aklıma ne geldi biliyormusun belki de senin kaderinde ikiz evlat var ve vücudun onu bekliyor olamazmı yani :)) düşünsene bir derken iki kumru birden :)) bence daha doğru bir tedavi olmalı yumurtalarını geliştirici başka birşeyler yapılmalı gibi düşünüyorum, bence bu ara verme döneminde biraz araştırma yapmalısın cem bey'e de bir gel danış istersen bu konuda başka bir yöntem yapılabilir mi bir sor durumunu anlat bakalım ne diyecek??

canım yaaa sabah sabah çoook güldürdün beni Allah seni de güldürsün :))

Tuğdemsu canım pek giremiyorsun galiba nete, özledik seni neyse tedavin bugün başlıyor hayırlısıyla inşallah hep beraber bu ayın da üstesinden geleceğiz, ben iyiyim, ilk gün biraz umutsuzluğa düştüm ama hemen toparlandım canım, sana güzel haber veremedim diye üzüldüm ama olsun şimdi sıra sende sen durumu telafi edeceksin inşallah, doktordan sonra yazmayı unutma..

Esmeralda, ilk deger 286, ikincisi 681, onumuzdeki hafta doktora gidecegim. Umarim keseyi ve kalp atislarini birlikte goruruz.

Zarpdenizcim bisey daha sorcam cem bey senden ilk testden sonra tekrar niye tahlil istedi...ben 9,gun yaptirmistim... birdaha istemedi unuttumu diye ozellikle sordum bana hayir gerek yok yaptirma bosuna dedi...

Esmeralda, benden de ikincisini istemedi ama ben merak ettigim icin yaptim, daha oncekilerde de hep yapilmisti. Ben de ilkini 10.gun yapmistim.

Tugdemsu, tedaviniz hayirli ve ikiz bebekli olsun canim.

Arkadaslar, bebek sahibi olma istegi cok guclu bir istek. Su an olumsuz sonuc alan arkadaslar lutfen hemen toparlanmaya calisin. Oncelikle kendinizi psikolojik olarak hazirlayin, sonra da bedeninizi... Herkese bol sanslar dilerim.

Merhabalar,
Biz bugün Arzu hanımla görüştük muayenemi oldum, ve ilaçlarım geldi, akşam 19:30'da başlıcam. işten geliş saatime göre ayarladık. cumartesi Cem bey'e kotrolüm olacak. bakalım sonra neler olacak bilemiyorum. burdan yazarım artık.
Bana güzel haber verememiş olmana üzülme, bana daha yeni müjdeli haberler vereceksin buna inanıyorum.

Bende sizlere öyle haberler vermeyi çok istiyorum. dualarınızı eksik etmeyin...

Unutmadan''bende...çocuk istiyorum, çocuk istiyorum, çocuk istiyorum, çooook istiyorum, hayırlısıyla sağlıklı çocuk (((yada çocuklar olursa da süper olur))) istiyorum

ZarpDeniz, tatlı annecik
Çok saol canım, sabahın köründe bile sana ulaşabildiğim için, yanlız hissetmedim kendimi, çok saol desteğin için.

ÖPTÜM SENİ.

Tuğdemsu canım süper haberler, yeni heyecanlı günler bizi bekliyor, moralini en üst seviyede tut canım, bakalım neler olacak inşallah herşeyin en iyisi olur bebeciklerin annelerini sabırsızlıkla bekliyorlardır. Hearlesden haberin var mı o da bugün gidecekti galiba... seni çoook öpüyorum dualarım seninle canım

Suyasem, güzel dilerklerin için gönülden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlarım bilginize!
Esmeralda , bugün biraz sıkıntı yaşamakta, kanaması olmuş, şuanda evinde dinleniyor, hepimiz dualarımızı, o yarattığımız sinerjimizi ona gönderelim, hem kendisinin hemde mini minnacık bebeğinin buna ihtiyacı var. En kısa sürede toparlayacak buna inanıyorum. herşey yolunda ama dinlenmesi gerktiği için yatıyormuş şuanda. Kendisi size iletmemi istedi,
Herasles yarın sabah kontrole gidecekmiş, başka bir bilgi alırsam sizlere tekrar yazarım,

Tuğdemsu canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz. Esmeralda umarım en kısa zamanda toparlanır... inşallah yanında ona yardımcı olacak birileri vardır. Tekrar konuşursan çoook geçmişolsun dileklerimizi ilet lütfen...

tugdemsu esmeraldaya dualarımızla yanındayız dermisin sakın moraliniz bozmasın biraz kist falan olmuştu ya onların hafif etkisidir belki bol bol yatsın keyif yapsın bzizim bebeişler bi nazlı biz nazlı 9 ay boyunca böyle yüreğimiz ağzımızda dolaşıcaz heralde :))) Hepimiz aslında kız olusa Naz ismini koymalıyız valla :)) aman olsunlarda naz niyaz çekeriz razıyııızzzzz :)))

evet evet çoook nazlılar hakkaten yeni neslin hemen hepsi böyle artık :)) eskiden insanlar patır patır hamile kalıyormuş, bu bütün türk filimlere de yansımıştır hatta, ancak günümüzde normal gebe kalabilenler okadar azaldı ki ya kadında problem var ya erkekte, teknoloji ve stresli yaşamın götürdükleri maalesef ve durum git gide kötüye gidiyor... oğlum 20 yaşına gelince spermlerini mi dondursam diye düşünüyorum bazen ileride neolur ne olmaz :)))

Suyasem ve Betty okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlayabiliyorum.Çünkü ilk denememde kendimi çok şartlamıştım ve sonucunda çok üzülmüştüm.Ama elimizde olan bir şey değil.Rabbimden hayırlısını diliyoruz.Denediğimiz zaman hiç olmayacakmış gibi geliyor.Ama önemli olan pes etmemek olacağına inanmakmış.Meleklerimizin geleceği zaman belirli biz sadece o zamanı sabırla beklemeliyiz.Ben bunları dün akşam daha iyi anladım.
Dün 9. günümdü olacağı konusunda umudum yoktu.İki tane idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi silik çıktı.Hiç daha önce böyle olmamıştı, çok şaşırdım içimden yanlış mı görüyorum acaba dedim.Akşam kan testi yaptık 140 çıktı.Çok mutlu olduk.Hastanede sevinçten ağlayıp eşime sarıldım.İlk söylediğim şeylerden bir tanesi "Allah ım tüm bekleyenlere aynı mutluluğu yaşatsın"
Şimdi ise değer yükselecek mi bir aksilik olur mu kan testi doğru yapılmışmıdır diye telaş ve korku başladı.Doktoru bugün aradım.Cem Bey 10 gün sonra gel keseye bakalım testi tekrar yaptırmana gerek yok dedi.Ama ben testi yarın tekrarlayacağım.Keseyi görmeye 10 gün var Offfff zaman nasıl geçecek bilmiyorum.Herkesin duasını bekliyorum.
Rabbim tüm isteyenlere ve sizlere de aynı mutluluğuda yaşatsın .

Hearles canım gelmiş olmalısın hoşgeldin nedir son durum??

Selam canım evet cok sukur bıraz sıkıntılı bır ucak yolculugundan sonra sonunda Istanbuldayım.Dun aksam adetım yogunlastı ve yarın ıcın randevu aldım sabah ınsallah ılk randevuma gıdecegım bakalım hayırlı olur ınsallah yarın gelır gelmez sızı bılgılendırecegım.Tesekkur ederım ılgın ıcın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…