Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Arkadaşlar az önce kanamam oldu dr aradım ulaşamıyorum.Çok korkuyorum bir şey olur mu acaba.

canım asistanı falan yok mu? bir şekilde ulaşmaya çalış, hemen yat sakın kalkma tüp bebekten sonra kanama normal çoğu kişide oluyor bak esmeraldada da başlamış, inşallah herşey yolundadır...

canım hoşgeldin :) yarın doktordan sonra bizi bilgilendirmeyi unutma..

dr ulaştım yarın testi tekrarlayalım dinlen dedi testi nerede yaptırdığımı sordu testin sonucunun doğruluğundan emin mi olamadı acaba Offffffffff tam sevineyim derken moralim çok bozuldu.

herkese merhaba.
bugun oglen 2de kanamam oldu...kalbım duruyordu ılk aklıma gelen kaybettık sanıım hesey bıttı sandım...doktor rahatlıyım dıye kalp atıslarını dınletı. 1 saatd durmadan agaldım sınırleım bozuldu.. doktor bebegın ıyı oldugunu ama dusuk tehlıkesı oldugunu soyledı..yatıcakmısım..yemegı bıle yatakda yıyecekmısım.cok zor benım ıcın... ama yapcak bısey yok..

sanıım bır akadasın daha kanaması var merak ettım ınsaalah bırsey olmaz...dualarınız aramalaınız ıcın cok sagolun

Teşekkür ederim canım.Ne kadar güzel şeyler söylüyorsün, çok pozitifsin.Allah inşallah vakti zamanı gelince bize de sağlıklı bebishler versin.Tahmini Mart'ta Cem Bey'e gidicez.O zaman haberleşiriz canım.

Allah mı söyletti seni SUYASEM.Daha ne isterim ikiz bebish harika olur :) Cem Bey'e gidince gördüğüm tedavileri ve kullandığım ilaçları anlatıcam.Bakalım Cem Bey ne dicek.Belki onun farklı yöntemleri vardır.Bu arada incir kürü'nü yapıcam.Allah'tan ümit kesilmez.Heryolu denicez.

Tugdemsu, ignelerin guzel guzel kaliteli yumurtalar yapsin canim. Istedigin zaman bildigim her seyi paylasirim canim.

Herasles, Istanbul'a hosgeldin! Umarim her sey yolunda gider, yavrular tutunmus olarak evinize geri donersiniz.

Incicim, hemen yatak istirahati ama mutlaka doktorunu gor canim, ondan sonra da bol bol dinlen.

Esmeralda, cok gecmis olsun canim. Cok iyi dinlen, umarim birisi sana bakabilir, destek olur. Herhangi bir igne ilac verildi mi? Bir arkadasim daha gebeligini kanam ile geciriyor, ona doktoru Estrofem verdi, gunde 3 kez iciyor, bir doktoruna sor istersen canim. Bebisin iyi olduguna sevindim, sen de moralini yuksek tutmaya calis, bol bol dinlen, dualarimiz seninle canim.

İncicim ve Esmeralda lütfen kendinize ve bebishlerinize iyi bakın, bol bol istirahat edin ve yatakdan çıkmak yok.Bizleri de durumunuzdan haberdan edin, merak ederiz.

Tugdemsu,tedavinde bol şanslar canım.İnşallah sende hamişler arasına katılıcan. Sana hangi iğneyi verdi?

Herasles,hoşgeldin canım.Doktorla görüştükten bilgilendir bizi canım.

Gunaydin Arkadaslar

Bizim keselerimiz goruldu! Simdi sira insallah kalp atislarinda, yine beklemedeyiz yani... Insallah hersey yolunda gider.

Incicim ve Esmeralda, umarim dinlenmek iyi gelmistir arkadaslar. Vakit bulunca yazin lutfen, merak ederiz.

Herasles, Memorial'in bekleme salonunda bilgisayari rahatlikla kullanip bizi haberdar edebilirsin. Ben de cok kullanmistim. Bugun tedaviye baslayacaksiniz sanirim, her seyin cok yolunda gitmesi dilegiyle...Bugun sizden Hepatit B, HIV fina gibi 3 adet test isteyecekler, Memorial'e yakin Avicenna diye bir tip merkezi var, bu testler en uygun orada yapiliyor ve yurume mesafesinde. Tugdemsu'ya da soyledim, onlar da orada yaptiracaklar, bilgilerinize... Bol sanslar.

Tugdemsu, igneleri yapma islemin umarim iyi gidiyordur canim. Bol bol protein al, her ikinizde findik,fistik yiyin. Cips yokkkkk! Sen ozellikle her sabah kuru incir, kuru erik ve kayisi ye yada bunlardan komposto yap onlari ye. Hic bir sekilde kabiz olmaman gerekiyor, simdiden vucudunu hazirla canim. Transferden sonra da bunlara devam et, sabahlari kalkar kalkmaz bunlardan yiyip uzerine bol su ic ve kahvaltini 1/2 saat sonra filan yap. Tedavi asamasinda ve sonrasinda bol bol su icmek cok onemli, lutfen unutmayin ve derin nefes alip verin.:13:

ZARPDENİZ CANIM YOKSA İKİZMİ??? çoook sevindim yakında kalp atışlarını da duyarsınız inşallah :)))

Esmeralda canım biraz senin için zor geçecek bu günler ama üzülmemeye çalış canım değerlerin gayet iyi durumda, senin için biraz araştırma yaptım tip bebekte çok sık karşılaşılan bir durummuş anladığım kadarıyla ve çoğu ya doğum yapmış ya da hamileliğinin son haftalarında :))
Hearles güzel haberlerini bekliyoruz canım :))
Tuğdemsu canım benim neler yapıyorsun nasıl gidiyor eşin nasıl heyecanlısınızdır ikinizde :))

günaydın güzellerrr

esmeralda geçmiş olsun ama bak kalp atışlarını duymuşun dr bebeğin çok iyi demiş korkulacak birşey yok sadece yatıp dinlenmek sana düşen görev normal yolla hamile kalan birçok anne adayı bile aynı düşük tehlkesi diye yatmaya teşvik ediliyor biz biraz daha onlara göre hasretle beklediğimiz için olayı daha telaşeli yapıyoruz haklıyız da öğle ceket attı hamile kaldım olayı olmadığı için bizde :))) Aklını ferah tut bebişin bu yorycy tempodan sonra senin yatıp onunla konuşup baş başa vakit geçirmenizi istiyor av televizyonu al meyvelerini önüne yat yatabildiğin kadar bebeğinle konuş ohhhh tatil gibisi varmı herşey düzelicek ben canı gönülden inanıyorummm

İncim sen nasılsın testi tekrarladın mı ? Sakin panik yapma bana çünküm kanama olsa bile gebelik oluşabiliyor test yinede yaptır demişlerdi , sanırım fazla hormon yüklenmesinden clomen jelden bu tip hafif kanamalar olabiliyor sende hemen test yaptır ve esmeralda gibi giy pijamaları doğru tv karşına yat yatabildiğin kadar kormayın herşey iyi olacak Allahın izni ile dularımızla yanınızdayız ....

Harlesles Tugdemsu hadi bakalım iğneler başlıyor hızlı bir maraton sürecinde sizlerinde dularımızla yanınızdayız bu formdan kimseye negatif sonuç çıkmıycak ne demiştik cocuk istiyoruz hemde çookkkk istiyoruzzzzzz

betty mart gibi bende düşünüyorum irtibatı koparmayalım Bende dinlenme süresinde biraz bitkilere yöneldim gerçi öyle şeyleri de istikrarla yapma becerim hiç olmamaıştır ama aklıma geldikçe hayıt tohumunu sıcak suda demleyip içiyorum incir kürü bende yapmaya başlamıştım ama diyorum ya 2 gün yapıyorum 3 gün üşeniyorum bırakıyorum soğan incir havuç kürü herkes harika diyor yapın diyor ama işşte ben o konularda çok üşengecim yaaa uğraşamıyorum beceremiyorum kendimede çok kızıyorummmmmmmm
Marta kadar beitkisel takviyeler sonra tüp bebeiş kısmet iseeeee , görüşürüz inaşşahhhhh mucuk

Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Esmeraldacım sanada geçmiş olsun kendimizee çok iyi bakmalıyız.
Bugün testi tekrarladık 395 çıktı.Cem Bey yoğun olduğu için Arzu hanım ilgilendi sonucu güzel buldu.Bugün kanama çok az oldu fakat kahverengi lekelenme devam ediyor.Dr Farklı olarak yapılacak bir şey yok bekleyip testi tekrar yapacağız dinlenin dedi.Cuma yada cumartesi testi tekrar yapacağız.
Dün gece çok kötüydüm şimdide tedirginim fakat değerin arttığını görünce biraz rahatladım.
Tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Yüce Allahım isteyen her kese sağlıklı bir hamilelik ve ardından sağlıklı bebeğini kucağına almasını nasip etsin.

incim çok sevindim bak değerlerin yüksele yüksele devam ediyor edicekte hiç merak etme clomen jel kullandın mı? Onun biraz bu lekelenmelerde etkisi oluyor sanırım bikaç yerde denk geldi nekadar doğru bilemem ama 2.ci bebekte o jeli kullanmak istemiyorum negatif düşünce oldu bende nedense:26:
evdemisin dinlenme imkanın varmı eğer ki varsa hiiççç kalkma acık naz yap baksınlar eee anne olmak kolaymı sonrasında uykusuz geceler bizi bekliyor şimdiden uykunun herbişeyin tadına varalım dimi :)))
ayy ben nezaman bu haberi alıcam hiç bilmiyorum ama 10 yıldır alamadımsa artık alamam gibi geliyor valla hamileliğin her zorluğuna hazırım çekerim yeterki bi olsaaaaaa ah bi olsaaaaaaaa:95:

Can cano yazdıkların moral oldu sağol cnm.Sürekli yatıyorum dinleniyorum Progesron fitil kullanıyorum.Hala arada sırada kanamam var.İnşallh her şey yolunda gider.Ben iki buçuk yıldır bekliyordum bu haberi.Cnm belk senden kısa bir süre fakat bende acaba olmayacak mı diyordum Hiç beklemiyordum ...Ben bu şekilde yazılanları okuyup mutlu olyordum fakat yinede acaba benim olmayacakmı diye içimden geçiyordum.Seni çok iyi anlıyorum.Sakın ümidini kaybetme Meleklerimizin geleceği zaman belirli.Onlar o zamanı bekliyor.Sedece sabır gerekiyor...Çünkü güzel haberi alıncada bu sefer devamı gelecek mi kese görülecek mi diye düşünüyor insan ve bunlar içinde sabırla beklemek gerekiyor.Rabbim sanada bu mutluluğu yaşatsın ve sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah.Bunu canı gönülden tüm bekleyenler için de Rabbimden diliyorum.

Zarpdenizciğim cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler bizim için gercekten cok önemli:)Bettybopycıgım bugün hastaneye gıttım ve ılk ıgnemı hemsıre yaptı.Puregon 300 ıgne verdıler 4 kutu artık kendım vurmaya baslayacagım yarından ıtıbaren.Bakalım insallah hayırlı olur tugdemsu ve benım ıcın tedavılerımız.Tugdemsu benden bır gun onde gıdıyor ama cumartesı gunu beraber olacagız ınsallah hastanede.Iste boyle kızlar hepınızı opuyorum hayırlı haberler sızden de beklıyorum:))

zapdenızcım ıkız galıba cok sevındım.. degeleeden bellıydı zaten ıkız olacagı sıra ıkızleımızın kalp atıslaında :)

Incımcım benım bugun kanamam cok azaldı hatta yok gıbı cok korktum ama arkadasların konusmaları ahatlattı benı

Herasles ıstanbula gelmıs bızı bılgılendırmeyı unutma...

Tugdemsu telefonda rahatlattın benı cok sagol..

can cano desteklerın ıcın sagol...ınsallah hepımız bıgun bebekleımızle bırlıkte bulusur... bugunlerımızı konusuuzz

Suyasem sende cok sagolasın...ınsanın moralı duzelıyo sayenızde:)

betobbbyy zsen nasılsın ?

Adını unuttugum dıger arkadaslar varsa kusura bakmasın..

Yatmak cok zomus buarada cok sıkıldım..Annem babam yanımdalar..sagolsun ıkısınde canım sıkılmasın dıye basucumda duruyolar...ıse gıdemedıgım ıcın cok huzursuzum ınsallah bıran once ısıme donebılırım ozel sekto olunca teeddut edıyorsun ama elınden bırsey gelmıyor ınsanın

Bu arada zarpdenızcıgım bızden kan testı ıstemelerıne gerek kalmadı cunku bız Adana da on tetkıklerı yaptırıp hazır gelmıstık buraya.Yanı senın dedıgın 3 adet test bızde hazırdı bugun sadece vagınel muayene yaptı ve ılk ıgnem yapıldı.Insallah hepımız hayırlı haberler verırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…