Arkadaşlar az önce kanamam oldu dr aradım ulaşamıyorum.Çok korkuyorum bir şey olur mu acaba.
Selam canım evet cok sukur bıraz sıkıntılı bır ucak yolculugundan sonra sonunda Istanbuldayım.Dun aksam adetım yogunlastı ve yarın ıcın randevu aldım sabah ınsallah ılk randevuma gıdecegım bakalım hayırlı olur ınsallah yarın gelır gelmez sızı bılgılendırecegım.Tesekkur ederım ılgın ıcın canım.
günaydın güzellerrr :)
betty çok geçmiş olsun Allah sabır versin.... İnaşşalah bizde kucağımıza bebeişlerimizi birgün alıcaz. Biraz dinlendikten sonra Cem bey ile
görüşmeye gidersen bakalım içine ısıncakmı ona göre kararını veririsin Şubat-Mart gibi yaptırmayı düşünürsende birlikte giderizBenim işyerinden arkadaşımın eşinde sendeki problem vardı hatta onun tek yumurtalık çalışıyordu tüp denediler olmadı artık olmaz derken hamile kaldı hattaaaaaaaa sonra tekrar kaldı şuan 2 tane yavrucakları var Yani allah bize vermek istediğinde veriyor bzizmde bol bol olumlu düşünüp evrene olumlu mesaj göndermemiz gerekiyor sanırım Çocuklar duymasın da öyle yapıyorlar ya hadi bakalım tekrarlıyoruz çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum yedim kafayııııı
Sefkieler kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii
günaydın kızlar... bettycim hayat maalesef iyisiyle kötüsüyle devam ediyor. bak aklıma ne geldi biliyormusun belki de senin kaderinde ikiz evlat var ve vücudun onu bekliyor olamazmı yani :)) düşünsene bir derken iki kumru birden :)) bence daha doğru bir tedavi olmalı yumurtalarını geliştirici başka birşeyler yapılmalı gibi düşünüyorum, bence bu ara verme döneminde biraz araştırma yapmalısın cem bey'e de bir gel danış istersen bu konuda başka bir yöntem yapılabilir mi bir sor durumunu anlat bakalım ne diyecek??
Gunaydin Arkadaslar
Bizim keselerimiz goruldu! Simdi sira insallah kalp atislarinda, yine beklemedeyiz yani... Insallah hersey yolunda gider.
Incicim ve Esmeralda, umarim dinlenmek iyi gelmistir arkadaslar. Vakit bulunca yazin lutfen, merak ederiz.
Herasles, Memorial'in bekleme salonunda bilgisayari rahatlikla kullanip bizi haberdar edebilirsin. Ben de cok kullanmistim. Bugun tedaviye baslayacaksiniz sanirim, her seyin cok yolunda gitmesi dilegiyle...Bugun sizden Hepatit B, HIV fina gibi 3 adet test isteyecekler, Memorial'e yakin Avicenna diye bir tip merkezi var, bu testler en uygun orada yapiliyor ve yurume mesafesinde. Tugdemsu'ya da soyledim, onlar da orada yaptiracaklar, bilgilerinize... Bol sanslar.
Tugdemsu, igneleri yapma islemin umarim iyi gidiyordur canim. Bol bol protein al, her ikinizde findik,fistik yiyin. Cips yokkkkk!Sen ozellikle her sabah kuru incir, kuru erik ve kayisi ye yada bunlardan komposto yap onlari ye. Hic bir sekilde kabiz olmaman gerekiyor, simdiden vucudunu hazirla canim. Transferden sonra da bunlara devam et, sabahlari kalkar kalkmaz bunlardan yiyip uzerine bol su ic ve kahvaltini 1/2 saat sonra filan yap. Tedavi asamasinda ve sonrasinda bol bol su icmek cok onemli, lutfen unutmayin ve derin nefes alip verin.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?