Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

esmeralda canım buradasın ha cok sevındım bebegının kalp atısını duymana ınsan gercekten cok korkuyor.Arayacaktım senı bırazdan baktım kı buradasın buradan yazayım dedım.Bızde bugun hastanedeydık.Yukarıda da yazdım sagolsun ılgılendı herkes Cem beyde dahıl.Insallah bu kararım hayırlı olur benım ıcın.Sende toparlanırsın hemen umarım.Buaralara kadar geldık gorusmeden gıtmeyız ınsallah.Opuyorum.

Esmeralda, iyi olduguna sevindim canim. Dinlenmeye devam, bu cok iyi geliyor kanama yada lekelenmeye...Su an 11 haftalik gebe olan arkadasim da senin gibi dinleniyor, bebek iyice yerlesene kadar bu tur lekelenmeler kanamalar olabilirmis canim. Cok sukur ku bebisin pit-pitlarini da duydun.

Herasles, daha iyi, diger testleri yaptirmaniza gerek olmamasi...Tedaviniz hayirli olsun. Tugdemsu ile 40'lariniz birbirine karissin. Bakarsin ayni gun transferiniz olur.:13:

Can-cano, bence vucudunu hazirla kurlerini yap canim, biraz daha istikrarli olmaya calis. O kurleri ben de duzenli olarak yaptim, o kadar cok sey yaptim ki hangisi ise yaradi bilemiyorum.:13:

Incicim, degerin guzel katlanmis. Umarim digerleri de katlanarak guzelce devam eder.

Suyasem, evet ikiz canim ama kalp atislarinini gorup ondan sonra da 3 aylik riskli donemi saglikla gecirirsek bir parca rahatlayacagim. Simdi hala endiselerim var.

Tugdemsu,

Son düzenleme:
incicim,hayırlı olsun hamileliğin.lütfen kendine dikkat et.sürekli yatmaya çalış.biliyorum çok zor ama....güzel bebeğini düşün herşeyin iyi olacağını meleğinin 8 ay sonra kucağına alacağını,mis kokusunu hayal et.inan bak kendini daha iyi hissedeceksin...
tuğdemsu ve hearles tedaviniz hayırlı olsun iğnelerin saatine dikkat edin lütfen.inşallah iyi sonuç alacaksınız....
esmeraldacım sende kendine ve bebişine dikkat et...hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar...

SUYASEM
Biz başladık bugün 2. iğnemi yaptık, iğne çok basit, eşim yapıyor. Sadece ilaç dağılırken çok az ağrısı oluyor, ama uzun sürmüyor. Eşimde oldukça heyecanlı. Şimdi vücudumda neler olyor bilemiyoruz. Cumartesiyi bekliyoruz. biz sanırım hamile kalıp doğurana, çouğu kucağımıza alana kadar diken üstünde olacağız:2:

Serra'cım, ilgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederiz. Dikkat ediyorum eminim Herasles'de dikkat edecektir.:26:

Can cano, Güzel dileklerin için çok saol canım benim, evet dediğn gibi çocuk istiyoruz, çoook istiyoruzzzz, hemde çok çok istiyoruz,,allahım hepimize, birer, ikişer, versin inşallah:13:

Esmeralda, yat dinlen, canını sıkma, iş konusunda ben senden daha fena olduğum için takma diyorum ama kendim bile bu dediğime inanmıyorum, aslında yapmak lazım, dert etmemek gerek. Ben şimdiden trasfer sonrası için rapor konusunda strese girdim, iş yerinde oldukça yoğun bir döneme girdik, eminim birileri yapacak o işleri ama gel sen benim içime anlat:18:
Bu durum çok önemli, stres yapma, hiçbişey senden ve bebeğinden değerli değil

ZarpDeniz, bizim bebelere iyi bak olur mu annecik

İnci,hayırlı olsun....sende dinlenmeye çekil ve şu 3 ayı biran önce sağlıklı bebeişlerle birlikte atlatın ki, arkadan biz gelecez...

Bettyboppy
, selam canım..doktor puregon verdi bana bugün 2.iğnemi oldum. başka bir ilaç yok. Sadece pureon 200 ml olarak vuruluyorum. cumartesi duruma göre dozajı kontrol edecek sanırım. Vücudum ne tepki veryor şuanda bilemiyorum.çok heyecanlı bir süreç. ALLAHIM BİZLERİN BU EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN.

Esmeraldacım, ben iyi sayılırım düşündükçe çok üzülüyorum.Bende kafamı dağıtmaya çalışıyorum Allah'tan işe başladım da biraz kafam dağalmaya başladı.İyi olmana sevindim canım.İş konusunu da hiç kafan takma senden ve bebeğinden daha önemli değil ya.

can_cano, canım mart'ta başlarım tedaviye.Belki şubatta bir ön görüşme için giderim Cem Bey'e, öncesinde belki film yada tahlil isteyebilir.Ama gitmeden haberleşiriz canım.

Kızlar,kafama takılan bazı şeyler var sizlere danışmak istiyorum.Ben hiç HSG rahim filmi çektirmedim doktorum gerek görmemişti.Benim AMH çok düşük çıktığı için yumurta rezervi sorunu olduğunu söylemişti. İnternette araştırdığımda tüp bebek tedavi öncesi çekilmesi gerektiğini yazıyordu.Burdaki herkes çektirdi mi bu filmi?Cem Bey istiyor bu filmi?

Ben ilk tedavimde Gonal-f kullandım.İkinci de bir kutu yasminden sonra Lucrin ve Gonal-f kullandım.Sizlerden öğrendiğim kadarıyla Cem Bey Puregon kullandırttıyor.Benim tedavim sizden farklı mı olucak acaba.Aranızda benim gibi yumurta rezervi sorunu yaşayan var mı?

Yeni tedaviden önce bitkisel kürleri yapmayı düşünüyorum.İnternetten araştırdım ama çok farklı tarifler var.Bu konuda ki tecrübelerinizi paylaşırmısınız?İncir kürü,hayıt tohumu,soğan kürü,DHEA vs nasıl yapıyorsunuz?Başka ne kürler,bilgilerinizi ve tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.Herkesi öpüyorum ama hamile arkadaşları daha çok öpüyorum.

İyi geceler,

Son düzenleme:

Bettycim ben aşılamadan bir ay önce cem beye başladım. benim eski doktorum rahim filmine gerek duymadı ama cem bey aşılama öncesi herşeyden emin olmamız gerekiyor dedi ve istedi ve ben tabii çok tedirgin oldum anesteziler, ağrılar falan çok korkutuyordu beni, ama cem bey fındıkzadede radyomar-radyotom adlı merkeze yönlendirdi Allah ondan binkere razı olsun... merkezdeki doktor bikere çook tatlı ve konuşkan, detaylı öncesinde ve sonrasında herşeyi güzelce açıklıyor. dijital çekim yapıyorlar, özel bir alet ve sıvı kullanıyorlar. tıpkı muayene olur gibi bir iki dakikada hiç birşey hissetmiyorsun ve bitiyor. sonrasında kanama bile olmuyor. senden de isteyecektir. bu arada fiyatı 320 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. bu teknik istanbulda sadece orada uygulanıyormuş, benim ankaradan ablam bile bu yüzden orya geldi koca ankarada yopkmuş bunu uygulayan düşün artık. golanf iğneyi de bana aşılamada verdi bildiğim kadarı ile daha hafif bir ilaç olduğu için onu veriyorlar aşılamada...

günaydınlarrrr :)
hafta sonuna az kaldı yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Betty valla rahim flimi durum ne olursa olsun çekilmesi gereken birşey çünküm tüpler kapalı ise tüp bebek bile başarılı sonuç vermeyebiliyor yani ne yaparsan yap önce rahim flimi çektirmen gerekiyor senin önceki dr neden istemedi anlamadım :26: Cem bey zaten görüşmeye giitiğinizde isteyecektir mutlaka.
Ben taaa 2002 de çekilmiştim cem beye sordum hatta tekrar çektirsekmi tekrar laporozkopi olsam mı diye ama herşeyin yolunda olduğunu ben görüyorum gerek yok dedi , bende de hiçbir problem bulamıyorlar ya acaba bişey çıkarmı diye tekrar tekrar yaptırmak istiyorum Böle nedensiz sorunsuz neden olmadığını bilmeden anne olamamak çok sinir bozucu her dr herşey süpeeerrrrrr desede 10 yıldır olmuyor işte olmuuuuyyoorrrrrrrrrrrr olmıcakda

canım rahım fılmını herkesden ısetyıp ıstemedıgını bılmıyoum...ama tuplerın kapalı yada acık olması tup bebek acısından cok onemlı degıl cunku dırek rahıme yerlestııyolar...ama asılama yapacak kısıler ıcın ıstıyorlar asılamada tuplerın acık olup olmaması cok onemlı...buarada ıncır cok ıyı gelıyor dıye duydum

evet canım ya yumurta toplama ıcın ızın aldım...tansfer sonası dınllenmek faydalı dıye rapor verdı cem bey.. kıstle ıcın ıse ıdemedım... sımdıde kanama ıcın...anlıycagın ıcıme dert edıyoum... esımde bukada dert edıyosan cık ısden dıyor ama ısdende cıkmak ıstemıyoum...offff offff kızlar

evet esmeraldaya katılıyorum tüp bebekte embriyolar direkt rahme yerleştirildiği için tüplerin açık olmasına gerek yok ama rahimde herhangi bir yapışıklık olabiliyor o nedenle bence mutlaka çekilmeli benim ablam her ay düzenli adet olmasına rağmen rahminde yapışıklık çıktı mesela ve bu nedenle operasyon oldu hatta.
canocum bizde de sorun yok ne bende ne eşimde ama bizimde 3 yıldır olmuyor üstelik daha önce çocuğumuz olmasına rağmen. bizde şimdi tüp bebek deneyeceğiz takdir i ilahi artık :))

bende sonradan duydum rahım fılmınde bıtek orda bu teknıgın oldugunu...acıbadem hastanesınde cektıdım...cok acılı ve agrılı oldu... cektıceksen eger suyasemın dedıgı yede cektır canım

canım bence olacak benım yengem.. 10 yıldır bebek ıstıyodu...en sonunda sıkıntı ve stesden depesyona gırdı... ve hıc beklemedıgı o anda hamıle kaldı ama cocuk ıstemekden tedavı olmadakdan artık sınırlerı bozulmustu...hamıle kaldıgına sevınemedı..artık ruh saglıgı bozulmustu....aldırcam bu cocugu dıye tutdurdu... dusun 10 yıl ıstemıs en sonunda muradına erdı ama tadını cıkaramadı... suan kızları 10 yasında cok mutlular hersey gectııı...ben ınanıyoumkı allah sana 2 tane bırden verıcek onemlı olan allah baska hastalıklar tedavısı olmayan hastalıklar vermesın.. Allah ıstese hersey olur...demekkı herseyde va bır hayır...senınde olucak bak ıcımden bı ses oyle dıyor...cok guzel olucak....yetekı hastalık vermesın allah...ıyı dusun pozıtıf dusun...

Canını sıkma lütfen, aynını ben de aşimden kaç kere duydum, eğer stres olacaksan ayrıl işten, çalışma diyor(Gelde bunu içine anlat işte....
En güzeli mırın kırın etmeden adamları fazla bunaltmadan dinlenmek sanırım

arkadaslar soyle yakın olsakda hepımız bıraya gelsek cok sıkıldım yatmakdan yarın aksam 6da randevum var..ınsallah doktor artık ayaga kalkabılısın der... aylaca hastanelede yatanlara allah sabırlar versın 2 gundur yatıyorum cok sıkıldım..

dogru solyluyorsun tatlım ama butun sıkıntıyı bız bayanlar cekıyoruz...onlar bızım azcık vıdıvıdımızı cekemıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…