Kızlar,kafama takılan bazı şeyler var sizlere danışmak istiyorum.Ben hiç HSG rahim filmi çektirmedim doktorum gerek görmemişti.Benim AMH çok düşük çıktığı için yumurta rezervi sorunu olduğunu söylemişti. İnternette araştırdığımda tüp bebek tedavi öncesi çekilmesi gerektiğini yazıyordu.Burdaki herkes çektirdi mi bu filmi?Cem Bey istiyor bu filmi?
Ben ilk tedavimde Gonal-f kullandım.İkinci de bir kutu yasminden sonra Lucrin ve Gonal-f kullandım.Sizlerden öğrendiğim kadarıyla Cem Bey Puregon kullandırttıyor.Benim tedavim sizden farklı mı olucak acaba.Aranızda benim gibi yumurta rezervi sorunu yaşayan var mı?
Yeni tedaviden önce bitkisel kürleri yapmayı düşünüyorum.İnternetten araştırdım ama çok farklı tarifler var.Bu konuda ki tecrübelerinizi paylaşırmısınız?İncir kürü,hayıt tohumu,soğan kürü,DHEA vs nasıl yapıyorsunuz?Başka ne kürler,bilgilerinizi ve tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.Herkesi öpüyorumama hamile arkadaşları daha çok öpüyorum.
İyi geceler,
selam herkese merhabalar, 3 negatif aşılama oldum ve artık aşılamada umut göremiyorum forumda doktor beyede danıstım ve eşimle tup bebek te karar kıldık ve memorial de yaptırmak ıstıyorum hangı doktora gıdıyorsunuz memnunmusunuz ve ilk ne zaman gıtmelıyım?
teşekkürler canım ,umarım bir an önce bebeginize kavusursunuz ,tedavılerde hapların etkısıyle devamlı kılo alıyorum bılmıyorum herkesde varmı bu sorun o yuzden once kılolardan kurtuluptamı baslasam tup bebek tedavısıne yoksa kıloya felan bakmadan başlasammı hemen offf off herşey dert ya
tugdemsu senı bıraz sorulara bogacagım affet benimemorialda ücretlendirme nasıl belırlı bı fıyat var ve hersey ona dahılmı yoksa her defasında ayrı ayrı mı ödeniyor masraflar
Gülnihal Allah yolunu açık etsin tedavinde müjdelerle aramızda olursun inşallahh , allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin :)))
Esmeralda seni çok iyi anlayanlardan biriyim iş den izin almak ayyy iğrenç bişey yaw bende transfer sonrası 10 gün izin aldım da işte içimiz hiç rahat etmiyor aslında 2. deneme için 2ay sonrası demişlerdi ama ben aralık ve ocak aylarında aslaaa böyle bir izin talep edemeyeceğim için şubat veya marta ertelemek zorunda kaldıımBenim eşim daha transferden sonra başladı tutarsa hele bide ikiz olursa bırakırsın demeye :86: işte hem iş hem bide tedavi çok zor oluyor aslında istanbulda tamamen kalıp cem bey kontrol etsin yumurtaları falan istiyorum ama olmuyor işte sadece operasyonlar için gidebiliyrum offf offf hayatımız hep bir karmaşa nolcak böyle :))))
Gülnihal Allah yolunu açık etsin tedavinde müjdelerle aramızda olursun inşallahh , allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin :)))
Esmeralda seni çok iyi anlayanlardan biriyim iş den izin almak ayyy iğrenç bişey yaw bende transfer sonrası 10 gün izin aldım da işte içimiz hiç rahat etmiyor aslında 2. deneme için 2ay sonrası demişlerdi ama ben aralık ve ocak aylarında aslaaa böyle bir izin talep edemeyeceğim için şubat veya marta ertelemek zorunda kaldıımBenim eşim daha transferden sonra başladı tutarsa hele bide ikiz olursa bırakırsın demeye :86: işte hem iş hem bide tedavi çok zor oluyor aslında istanbulda tamamen kalıp cem bey kontrol etsin yumurtaları falan istiyorum ama olmuyor işte sadece operasyonlar için gidebiliyrum offf offf hayatımız hep bir karmaşa nolcak böyle :))))
gul nihal ilk muayene 280 TL idi onuda tüp bebek parasından düşüyorlar sonrasında , tüp bebek 2900 Euroydu yanlış hatılamıyorsam , ilaçları ordan almak istersen de yine 1500 civarı bişey tutuyor sanırım yani biz toplamda 6000 TL civarı harcadık bebiş için şimdi bi 6000 daha harcıycasBari donmuş bebişlerim kalsaydı şimdik gider sizle beraber koydurudum ama nerdeee 5 tane döllendi 2 si 5 gün bişeyi oluyorya blakosit mi neyse ondan oldu zaten onları koydular diğerleri bozulmuş dondurmadılar :26: diğer formda 49 tane yumurta toplanmış bi arkadaş okudum Ay m
ahşallah yaaa olmadıkca git koydur ne güzel Allah bizede nasip etsin inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?