Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Betty, Daha önceki sayfalarda öykülerimizi okudun mu biilemiyorum ama ben kısaca tekrar bahsedeyim, bende rahim içerisinde rahim duvarında polip vardı. Tolga bey(Cem Beyin arkadaşı) bunun alınması gerektiğini söyledi, histereskopi yöntemi ile bunu aldılar benden, 1 ay dinlendikten sonra. başlayabiliriz dediler. Bende sordum Rahim filmi gerek mi diye, Tolga bey histereskopi cihazı ile içerei zaten kontrol ettim bi sorun görünmüyor dedi. Filme gerek yok dedi. Cem Bey'e de sordum o da istemedi. 1 ay dinlendik, sonra gittiğimde kist çıktı 1 ay da onun için bekledim. yani karar verip o gün başlayamadık,,Evdeki hesap çarşıya uymadım ama sorun değil, geç olsun güç olmasın, allah bizlere sağlıklı hamilelik versin, sağlıklı güzel, akıllı bebekler dünyaya getirelim.
Şans bizden yana olsun düşmesin yakamızdan inşallah

selam herkese merhabalar, 3 negatif aşılama oldum ve artık aşılamada umut göremiyorum forumda doktor beyede danıstım ve eşimle tup bebek te karar kıldık ve memorial de yaptırmak ıstıyorum hangı doktora gıdıyorsunuz memnunmusunuz ve ilk ne zaman gıtmelıyım?

Son düzenleme:

Gülnihal merhaba,
Biz hepimiz Memorial'da Cem Bey'e gidiyoruz. Ben kendisini doktorluğunu beğeniyorum. Herasles ve ben bu hafta tüp bebeğe başladık.
Bence adetine 2 hafta kala bi kontrole git, konuşursun aynı zamanda. O seni sorun yokse tekrar kontrol için, adetin 2.yada 3.günü çağırır. Bizde öyle oldu.
Şimdiden olumlu sonuçlar almanı diliyorum. Aramıza hoşgeldin!!!

teşekkürler canım ,umarım bir an önce bebeginize kavusursunuz ,tedavılerde hapların etkısıyle devamlı kılo alıyorum bılmıyorum herkesde varmı bu sorun o yuzden once kılolardan kurtuluptamı baslasam tup bebek tedavısıne yoksa kıloya felan bakmadan başlasammı hemen offf off herşey dert ya

Gülnihal Allah yolunu açık etsin tedavinde müjdelerle aramızda olursun inşallahh , allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin :)))
Esmeralda seni çok iyi anlayanlardan biriyim iş den izin almak ayyy iğrenç bişey yaw bende transfer sonrası 10 gün izin aldım da işte içimiz hiç rahat etmiyor aslında 2. deneme için 2ay sonrası demişlerdi ama ben aralık ve ocak aylarında aslaaa böyle bir izin talep edemeyeceğim için şubat veya marta ertelemek zorunda kaldıım Benim eşim daha transferden sonra başladı tutarsa hele bide ikiz olursa bırakırsın demeye :86: işte hem iş hem bide tedavi çok zor oluyor aslında istanbulda tamamen kalıp cem bey kontrol etsin yumurtaları falan istiyorum ama olmuyor işte sadece operasyonlar için gidebiliyrum offf offf hayatımız hep bir karmaşa nolcak böyle :))))

tugdemsu senı bıraz sorulara bogacagım affet beni memorialda ücretlendirme nasıl belırlı bı fıyat var ve hersey ona dahılmı yoksa her defasında ayrı ayrı mı ödeniyor masraflar

Yooo herşey dert değil..!!kimse senden kilo ver başla diye bişey istemedi, sen kendin öyle bir fikir sundun kendine, kiloluyken de bu tedaviye başlayabilirsin. Sorun yok!
Sen sadece Cem bey'e görün bi, o ne derse, tavsiyelerine uy bence. Sorun neydi sizde,,aşılamaya karar vermenizi gerektiren?

tesekkurler canım senınde yolun açık olsun, o hayallerde olmasa yaşayamayız canım bizde ilk aşılamada 3 yumurta vardı ve 3 tanesıde tutarsa üçüz olur nasıl bakarız dedık hemen hayali planlara başladık evi büyüttük yardımcı tuttuk vs vs vs ama bi gün hepimizin bu hayalleri olacak inş ...

gul nihal ilk muayene 280 TL idi onuda tüp bebek parasından düşüyorlar sonrasında , tüp bebek 2900 Euroydu yanlış hatılamıyorsam , ilaçları ordan almak istersen de yine 1500 civarı bişey tutuyor sanırım yani biz toplamda 6000 TL civarı harcadık bebiş için şimdi bi 6000 daha harcıycas Bari donmuş bebişlerim kalsaydı şimdik gider sizle beraber koydurudum ama nerdeee 5 tane döllendi 2 si 5 gün bişeyi oluyorya blakosit mi neyse ondan oldu zaten onları koydular diğerleri bozulmuş dondurmadılar :26: diğer formda 49 tane yumurta toplanmış bi arkadaş okudum Ay mahşallah yaaa olmadıkca git koydur ne güzel Allah bizede nasip etsin inşallah :))))

tugdemsu senı bıraz sorulara bogacagım affet beni memorialda ücretlendirme nasıl belırlı bı fıyat var ve hersey ona dahılmı yoksa her defasında ayrı ayrı mı ödeniyor masraflar

Rica ederim, nedemek, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, ilaçları hastane getirdi, ben dışardan almakla uğraşmayı istemedim. Arzu var, Cem beyin asistanı, herşeyi o biliyor çok güzel yönlendiriyor, bu konularda hiç sıkıntı yaşamazsın. Biz 1323 tl ödedik ilaç parası olarak. Tedavi için henüz başlamadık ödemeye, belki cumartesi biraz ödeme yaparız, Para ödedikçe sana bilgi veririm artık
Ama belli bir fiyat var şuan inan aklımda değil, herşey ona dahil, ilaçlar hariç, yani tedavi ücreti+ 1323 ilaç ücreti var.

kendim dert ediyorum zaten sonrada çokmu önemli boşver diyorum gel git ler işte:) benım prolaktın sorunum var devamlı hap kullanıyorum hapı bıraktıgımda cıkıyor Mr cektırdım hapla tedavı dendı, bende başka bi sorun yok rahim filmide çektirdim tüpler açık dendi, eşimde morfoloji bozuk ,spermler yıkanmada önce 75 milyon iken yıkamadan sonra kalanlar 70000 seviyelerine iniyor,zaten aşılamada bile yıkama sonrası en az 5 milyon gerekliymiş aşılama tutar dıyebılmek ıcın ama doktorum gerçi bize lazım olan aslında sadece 1 adet sperm demişti..

Can Canocum, sana ne oldu böyle, hepimizin moral kaynağı bak bakkkk neler yazıyor aramıza yeni katılan arkadaşa, hatta dünkü yazdıklarınıda okudum, biraz yelkenler suya inmiş gibi geldi....Sana hiç yakıştıramadım:26:
Neydi slogan sen bize söylüyordun hani,, çocuk istiyorum,çoook istiyorum,,çoook çocuk istiyorum

Can Canocum, sana ne oldu böyle, hepimizin moral kaynağı bak bakkkk neler yazıyor aramıza yeni katılan arkadaşa, hatta dünkü yazdıklarınıda okudum, biraz yelkenler suya inmiş gibi geldi....Sana hiç yakıştıramadım:26:
Neydi slogan sen bize söylüyordun hani,, çocuk istiyorum,çoook istiyorum,,çoook çocuk istiyorum

teşekkürler canım bılgıler ıcın sizi takip edicem zaten siz gidip geldikce ve burada paylaştıgınızda ögrenirim yapılan işlemleri..

ay evet ya biraz yelkenleri koyverdim bugünlerde evte çok istiyorum çocuk istiyorum ay deli gibi istiyorummmm valla razıyım ahanda yazıyorum yat derlerse bulantım olursa habiire serum da yesem uykusuz gecelerede kalsam razıyıımmmm cocuk hatta ikiz bebiş istiyorummmmm

Zarp deniz ne güzel senin ikiz di dimiiii sende çalışıyormusun ? Benim eşim gibi ikiz olusa bırak işi boşver deniyormu sanada :))) ooo transferden sonra ikiz olcaktı yaaa ev küçük yetmez dedik ev değiştirmeye karar verdik işi bıraktık neler yaptık neler sanırım ikiz olusa kaderim belliii evde bebişlerinle oturan bir ev hatunu olucam :))))) YAW ONADA RAZYIMMM İSTİYORUM BU BEBİŞLERİİİİİİİ :84:

canım bak banada blostasıt koydular ve tutmadı dıgerleıde bozulmus..sonra gun transfeı yaptılar tutdu ve dıgelerıde dondudular...bıryerde okumsutum... besıncı gune embııyoları getıebılmek ıcın dunya standatalaında laborot.olması gerekıyomus...bızımkıler bu yuzden yasamadı dıye dusunuyorum

kızlar aynen eşimde aynı durumda ama ben ikizlerim olursa iş falan umrumda değil bebeciklerimin tadını çıkarma peşindeyim. iş nasılsa bulunur ama bebeklerimizin o günleri helede bizimgibi emekle geldiyse bir daha yaşanmaz... zaten benim ailem ankarada oturuyor bakıcı da ikize yanaşmaz bence :)) offf of Allah bir versin gerisi nasılsa gelir su yolunu bulur kızlar. ben sizlerle tanışmak çoook istiyorum hatta bu ay güzel haberler alırsak kesin bir kutlama yemeğine çıkmamız lazım bütün annelerimiz ve anne adaylarımız nedersiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…