Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım inş güzel hbrlerle gelirsin,eğer mümkünse özel sigorta olmadan muayene ücretini ve aşılama masrafını öğrenebilirsen benim için çok makbule geçeropuyorumnanaktan
şimdiden çok tşk ederimŞeniz,umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun sende:Saruboceq:

cem bey acıbademdeçalışırken gçen yıl,ilk aşılamamı yaptı ve başardık,bebeğim şuan 4 aylık.hepinize nasip etsin allah.

Çok saol canım güzel dileklerin için, umarım sende en kısa sürede muradına erersin, nasıl bu sıkıntılı günleri paylaşıyorsak, güzel haberlerle olanlarıda seviçle anlatırız burdan inş.
Ben önümüzdeki haftasonu operasyon için orda olacam. Arzu hanım var orda tüp bebek bölümüyle ilgileniyor Cem beyin asistanı.herşeyi o organize ediyor. Ona sorar sana bilgi veririm:Saruboceq:

cem bey acıbademdeçalışırken gçen yıl,ilk aşılamamı yaptı ve başardık,bebeğim şuan 4 aylık.hepinize nasip etsin allah.
maşallah kuzucuğuna cnm,aminn inş bizde görürüz o günleri:)
canım ya çok sağol,bu hafta içi yumurtaların mı toplanacak yoksa transfer mi yapılacak sana?
İnş çektiğimiz bu sıkıntıların sonu güzel olur..

Son düzenleme:
merhaba,
Bu hafta reglm i bekliyoruz rahimde bir polip var onu alınması gerekiyor, onu aldırdıktan sonra gelecek adet dönemine başlicaz kısmet olursa.Burdan bilgi veririm sana.

merhaba,
Bu hafta reglm i bekliyoruz rahimde bir polip var onu alınması gerekiyor, onu aldırdıktan sonra gelecek adet dönemine başlicaz kısmet olursa.Burdan bilgi veririm sana.

anladım cnm,çok tşk ederim tekrar
Allah gönlüne göre versin...a.s.

Arkadaşlar ben bugün Cem demirelde 2.tüp bebek denememe başlıyorum..Allah Yardımcımız olsun..Çok gerginim,Endişeliyim Ne olucak bilmiyorum

Canım Allah yardımcınız olsun bol bol şans diliyorum.Erkek infertilitesi mi sizin kide?

arkadaşlar 2 gün ayımdan geçti normalde gecikmez sizce bişeyler varmıdır? arada sancımda oluyor adet sancısı gibi :çok üzgünüm: ne dersiniz

arkadaşlar 2 gün ayımdan geçti normalde gecikmez sizce bişeyler varmıdır? arada sancımda oluyor adet sancısı gibi :çok üzgünüm: ne dersiniz

Canım hadi bakalım inşallah mutlu haberini alırız:)Tabi biraz erken çok geçmemiş adet günün en az 1 hafta olunca kesin emin olursun ama sancın olması demek adet olaagın analamına gelmez:))Hamıle kalınca rahım genıslıyormus ondan olabilir

ınsallah hamılesındır canım hamıleykende adet sancısının aynısı oluyor.2 gun daha bekleyıp test yaptır ıstesen

bızımkıde Erkek infertilitesi canım gıttım.sız basladınızmı tedavıye

Hayırlı olsun, mutlaka haberlerini bekliyorum. Bu adet dönemimde polip operasyonu olacam, cumartesi günü memorialda olacam.Tolga bey yapacak operasyonu. Gelecek adet dönemimde de tüp bebeğe başlıyoruz.
Aşamalar çok merak ediyorum. Sen tam olarak nasıl başladın. Hangi gününde. Neyle başladın? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Şimdiden kolay gelsin. İnşallah allah emekleimizi boşa çıkarmazz, Burdan paylaşırız güzel haberleriopuyorumnanaktan

hasta olmaktan korkuyorum doktorlara göre biraz zor olsada düşük yapmaktanda korkuyorum evliliğimin 2. ayındada düşük yapmıştım bidahada hamile olmadım bende çok gerginim senin gibi tamda tüp bebek düşünüyorduk dua edin banada arkadaşlar esmerelda sende rahat ol dualarım seninle olucak Allah hepimizin yardıcısı olsun

bızımkıde Erkek infertilitesi canım gıttım.sız basladınızmı tedavıye

Yok hayatım başlamadık dah inşallah aralıkta İstanbul da memorialde düşünüyoruz.Allah tan bir mani çıkmazsa.Allah hepimizin kucaklarını doldursun tez zamanda inşallah:))

çok üzgünüm arkadaşlar bugün hasta oldum senağlama biraz umutlanmıştım aslında boşa çıktı artık eşimin ameliyatından sonra yaptırıcağımız tüp bebeği bekliycez kısmet demekten başka bişey yapamıyoruz

selam kızlarr,sanırım Cem Bey'de tam olarak tedaviye başlayan yo,sayfa çok boş kalmış...
tugdemsu cnm polipi aldırdın mı,sanırım dün operasyonu olmuş olman lazımdı,niş güzel geçmiştir...
efsacım hakkında hayırlısı olsun inş bu tedavide güzel hbrler alırsn,üzme kendini herşeyin hayırlısı...

Arkadaslar merhaba, herkese mutlu Pazarlar dilerim.a.s.

Biz Kasim'da Cem Bey'de tedaviye basliyoruz. Bana 2 Kasim'da ko-kultur yapilacak, akabine baslayacak olan reglimle tedavide baslamis olacak. Ben bu topigi baslattigigimda uzun sure kimselerden ses gelmedi, simdi tesadufen baktim ki biraz hareketlenmis sevindim. Paylasimlarimiz umarim hep olumlu sonuclanir.:Saruboceq: :Saruboceq:

Esmeralda, tedavin hayirli ve bebekli olsun, hangi asamadasin simdi?CADIARZU

Findik, cok uzuldum bebegini kaybettigine canim, sebebi bulunabildi mi? Sende kan pihtilasmasi varmiydi?

Turkuaz, sen de yakinda baslayacamisin, bol sanslar.a.s.

Efsa5, gecmis olsun. Bir dahakine insallah arkadasim. Biraz vucudun toparlansin, hemen baslarsin.kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar hepinizde rahim filmi cekildi mi? Bu cok onemli tedaviden once mutlaka rahim filmi cektirin, kan pihtilasmasi testinizi yaptirin.

Tugdemsu gecmis olsun, umarim iyisindir, poliplerin guzelce temizlenmistir.

Herasles, Adana'dan bir arkadasimin dun 7.denemesinde donmuslarla hamilelik haberini aldik cokkk sevindik, darisi sana insallah. :Saruboceq:Orada cok hirsli bir doktoru var, sonunda basardilar.

ZarpDeniz,cnm inş bu tedaviyle birlikte meleğin de gelir cnm,sana da bol şans...
Ben aşılama yaptırıcam cnm kısmetse zaten rahim filminide yeni çektirdim,hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…