slm Turkuaz, Ben de memorial ataşehir Cem beyle tedaviye başlıcam yakında. Hastanede özel sigorta geçerli, biz tüp bebek deneyeceğiz. Toplam yaklaşık 5000 tl,ilaçlar bu fiyata dahil. Hastana bana çok yakın. gelecek haftasonu ufak br operasyon olacam rahimde polip var onu aldıracam,tüp bebek olacağı için şansı düşürmeyelim dedik. Senin öğrenmek istediklerini danışabilirim.Burdan haberleşiriz.
Çok saol canım güzel dileklerin için, umarım sende en kısa sürede muradına erersin, nasıl bu sıkıntılı günleri paylaşıyorsak, güzel haberlerle olanlarıda seviçle anlatırız burdan inş.canım inş güzel hbrlerle gelirsin,eğer mümkünse özel sigorta olmadan muayene ücretini ve aşılama masrafını öğrenebilirsen benim için çok makbule geçeropuyorumnanaktan
şimdiden çok tşk ederimŞeniz,umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun sende:Saruboceq:
maşallah kuzucuğuna cnm,aminn inş bizde görürüz o günleri:)cem bey acıbademdeçalışırken gçen yıl,ilk aşılamamı yaptı ve başardık,bebeğim şuan 4 aylık.hepinize nasip etsin allah.
canım ya çok sağol,bu hafta içi yumurtaların mı toplanacak yoksa transfer mi yapılacak sana?Çok saol canım güzel dileklerin için, umarım sende en kısa sürede muradına erersin, nasıl bu sıkıntılı günleri paylaşıyorsak, güzel haberlerle olanlarıda seviçle anlatırız burdan inş.
Ben önümüzdeki haftasonu operasyon için orda olacam. Arzu hanım var orda tüp bebek bölümüyle ilgileniyor Cem beyin asistanı.herşeyi o organize ediyor. Ona sorar sana bilgi veririm:Saruboceq:
merhaba,maşallah kuzucuğuna cnm,aminn inş bizde görürüz o günleri:)
canım ya çok sağol,bu hafta içi yumurtaların mı toplanacak yoksa transfer mi yapılacak sana?
İnş çektiğimiz bu sıkıntıların sonu güzel olur..
merhaba,
Bu hafta reglm i bekliyoruz rahimde bir polip var onu alınması gerekiyor, onu aldırdıktan sonra gelecek adet dönemine başlicaz kısmet olursa.Burdan bilgi veririm sana.
arkadaşlar 2 gün ayımdan geçti normalde gecikmez sizce bişeyler varmıdır? arada sancımda oluyor adet sancısı gibi :çok üzgünüm: ne dersiniz
arkadaşlar 2 gün ayımdan geçti normalde gecikmez sizce bişeyler varmıdır? arada sancımda oluyor adet sancısı gibi :çok üzgünüm: ne dersiniz
bızımkıde Erkek infertilitesi canım gıttım.sız basladınızmı tedavıye
bızımkıde Erkek infertilitesi canım gıttım.sız basladınızmı tedavıye
Arkadaslar merhaba, herkese mutlu Pazarlar dilerim.a.s.
Biz Kasim'da Cem Bey'de tedaviye basliyoruz. Bana 2 Kasim'da ko-kultur yapilacak, akabine baslayacak olan reglimle tedavide baslamis olacak. Ben bu topigi baslattigigimda uzun sure kimselerden ses gelmedi, simdi tesadufen baktim ki biraz hareketlenmis sevindim. Paylasimlarimiz umarim hep olumlu sonuclanir.:Saruboceq: :Saruboceq:
Esmeralda, tedavin hayirli ve bebekli olsun, hangi asamadasin simdi?CADIARZU
Findik, cok uzuldum bebegini kaybettigine canim, sebebi bulunabildi mi? Sende kan pihtilasmasi varmiydi?
Turkuaz, sen de yakinda baslayacamisin, bol sanslar.a.s.
Efsa5, gecmis olsun. Bir dahakine insallah arkadasim. Biraz vucudun toparlansin, hemen baslarsin.kaydirigubbakcemile5
Arkadaslar hepinizde rahim filmi cekildi mi? Bu cok onemli tedaviden once mutlaka rahim filmi cektirin, kan pihtilasmasi testinizi yaptirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?